Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:
  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

  • 1

1-40 / 40

40 tuotetta

Huvimajat

Huvimaja kruunaa kodin ja mökin pihapiirin. Suloisessa majassa vietät rentouttavia hetkiä niin sadepäivänä kuin auringon paistaessa. Meiltä löydät tyylikkäät ja laadukkaat huvimajat aina edulliseen hintaan. Osaan malleista voit valita myös näppärän grillipaketin. Tutustu tarjontaamme ja toteuta unelmasi jo tänään!

Tilaa modernit ja perinteiset huvimajat edullisesti

Kun haluat nautiskella elämästä ja rakentaa pihaan kauniin kesähuoneen, meiltä löydät monta hinnaltaan huokeaa ja korkealaatuista vaihtoehtoa. Olit sitten modernin linjakkuuden tai perinteisen pitsihuvila-idyllin ystävä, löydät varmasti oman suosikkisi. Kesämajat on helppo koota paikan päällä, ja osa malleista toimitetaan koontivalmiina paketteina. Saatat siis päästä nauttimaan uudesta huvimajastasi ennen kuin osasit odottaakaan. Laadukkaat hirsi- ja lautamateriaalit kestävät säätä ja kovaakin kulutusta vuosikausia. Osan malleista voit räätälöidä toiveidesi mukaan. Tutustu kunkin tuotteen yksityiskohtiin ja kartoita mahdollisuudet muutamalla hiiren klikkauksella. Tuotteiden vertailu on verkkokaupassamme todella helppoa!

Huvimaja grillipaketilla tai ilman

Jos pidät grillaamisesta, voit liittää tilaukseen grillipaketin, jonka ansiosta nautiskelet maukkaista aterioista lämpöisissä sisätiloissa myös sadesäällä tai tuulen tuivertaessa ulkosalla. Moniin tuotteisiin voi grillin lisäksi valita muitakin hyödyllisiä lisäosia, kuten verhoilun, kukka- ja säilytyslaatikot tai tarjoiluun liittyviä apukoukkuja ja -telineitä. Tutustu valikoimaan ja räätälöi paketista mieleisesi. Tarkista vielä ennen tilauksen lähettämistä, mitä lisätarvikkeita ja -tuotteita tarvitaan, jotta voit pystyttää majan heti toimituksen saavuttua. Nekin liität näppärästi samaan tilaukseen. Hanki elämääsi pientä luksusta ja suo itsellesi rentoja vapaa-ajan hetkiä uudessa huvimajassasi!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.