Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Lasiterassit

Lasiterassi on viihtyisä oleskelupaikka vuodenajasta riippumatta. Aurinko lämmittää sen tehokkaasti, joten voit nauttia ulkosalla oleilusta myös viileämmällä säällä. Valikoimastamme löydät laadukkaat ja turvalliset erikokoiset lasiterassit edulliseen hintaan. Lasiterassit kestävät niin säätä kuin kovaa käyttöäkin vuosien ajan. Asennusvalmis paketti on helppo koota.

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

  • 1

1-6 / 6

6 tuotetta

Lasiterassit

Kesän tunnelmaa on mukavaa jatkaa lämpöisellä terassilla vuodenajasta riippumatta. Onnea on, kun terassilla voi juoda aamukahvit ja grillata herkkuateriat ystävien ja perheen kanssa myös huonommalla säällä. Lasinen terassi tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden pihasta nauttimiseen, vaikka ilmat eivät aina suosisikaan. Valikoimastamme löydät erikokoiset tuotteet aina hyvään hintaan, oli etsinnässä sitten erillinen kuutiomainen lasipaviljonki tai suoraan talon seinään asennettava lasiterassi. Turvalasi on materiaalina erittäin luotettava. Se kestää niin talven lumikuormat kuin tuulen tuiverruksen. Selaa siis valikoimaamme ja valitse oma suosikkisi. Verkkokaupassamme asioiminen on aina helppoa!

Modernit ja tyylikkäät tuotteet on helppo asentaa

Oli valintasi sitten lasipaviljonki tai kiinteä lasiterassi, tuotteiden asennus käy käden käänteessä selkeiden ja yksityiskohtaisten ohjeiden ansiosta. Alumiini- ja puurakenteet ovat kevyitä mutta erittäin kestäviä, ja tuotteiden suunnittelussa kaikki on mietitty loppuun asti. Terassille kulkeminen on helppoa ihanteellisesti sijoitettujen ovien ansiosta, ja saatavilla on myös lukollisia ovimalleja. Tuotepaketit sisältävät kaiken tarvittavan, joten pystytät rakennelman tuossa tuokiossa. Osaan malleista on hankittavissa myös pergola köynnöskasveja varten. Niiden vihreä lehvästö antaa lasipaviljongille tyylikästä ja luonnollista suojaa. Lasitettu terassi sopii myös erittäin hyvin erilaisten valossa viihtyvien kasvien kasvattamiseen. Tee siis päätös paremman arjen puolesta ja tilaa huipputuotteet valikoimastamme jo tänään.

Myydyimmät tuotteet (6)

Lasiterassi Steward & Son Newport, 10.7m², eri värejä
4 989,00  4 490,00 

Katsotuimmat tuotteet (6)

Lasiterassi Steward & Son Newport, 10.7m², eri värejä
Lasiterassi Steward & Son Newport, 10.7m², eri värejä
4 989,00  4 490,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.