Pihasaunat

Tunnelmoi suomalaista saunaperinnettä omassa pihasaunassa! Valikoimastamme löytyy niin saunakotia kuin erilaisia kompakteja ulkosaunoja pukuhuoneella ja terassilla. Tynnyrisaunojen muodon ansiosta lämmön ja hapen jakautuminen tasaisesti tekee saunomisesta miellyttävää. Vai haluaisitko telttasaunoa vaikkapa tunturissa?

1-50 / 50

50 tuotetta

1-50 / 50

50 tuotetta

Pihasaunat

Mikä olisikaan sen rentouttavampaa kauniina aurinkoisena kesäpäivänä, kuin alkaa lämmittää saunaa kaikessa rauhassa ja kiireettä. Sytytellä tulta kiukaaseen ja istuskella saunan portaalla kuuntelemassa linnunlaulua ja odottelemassa saunan lämpenemistä. Tai kuvittele kirkas kuulas pakkasilta: pakkaat saunatarvikkeet koriin ja livahdat lumisen pihan läpi saunalle nauttimaan lämpimistä löylyistä ja istuskelet löylyjen välillä saunasi terassilla vilvoittelemassa.

Saunahetkiin Netraudan pihasaunat

Voit viettää ystäviesi kanssa hauskoja hetkiä saunoen ja nauttien mukavasta tunnelmasta omalla pihallasi. Tätä kaikkea pihasaunat voivat sinulle tarjota. Pihasaunoissa löytyy vanhan ajan tunnelmaa tai modernia viihtyisyyttä sen mukaan, mikä juuri sinua miellyttää. Netraudan valikoimista löydät varmasti juuri sinun pihaasi ja tarpeisiisi sopivat pihasaunat. Netraudan pihasaunat tarjoavat kattavan valikoiman vaativaankin makuun erilaisille ja erikokoisille pihoille. Valikoimasta löytyvät niin perinteiset kevythirsiset tunnelmanluojat, modernimmat ratkaisut kuin trendikkäät tynnyrisaunat. Malleja on monen kokoisia, joten pienellekin pihalle löytyy varmasti juuri se sinulle sopiva malli. Pihasaunat myydään valmispaketteina sisältäen kaiken, mitä tarvitset saunaelämykseesi: puuosat, ovet, ikkunat, kiukaan, hormin ja lauteet. Tarvitset vain polttopuut kiukaaseen ja vettä. Voit itse vaikuttaa kokoonpanoon, sillä useissa mökeissä on mahdollista koota mökki peilikuvana riippuen pihasi ilmansuunnista. Haluatko terassisi ilta- vai aamuaurinkoon?

Monipuolisen valikoiman pihasaunat

Tilatessasi voit vaikuttaa osassa malleista myös pihasaunojen väriin tai kattomateriaaliin, jotta sauna sopisi juuri sinun pihapiiriisi. Voit selata valikoimaamme kätevästi netissä. Löydät varmasti tarjonnastamme mieleisesi ratkaisun. Pihasaunat toimitetaan kasausvalmiina suoraan kotiisi tai mökillesi. Tarvitset enää vain hyvän talkooporukan, jolla laitatte saunan illaksi kylpykuntoon. Mukavuutta saunomiseesi luot valitsemalla Netraudan saunatarvikkeet. Entäpä, jos saunasta pääsisikin pulahtamaan helteisenä kesäpäivänä viileään veteen? Tai kylmänä pakkasiltana kuumaan kylpyyn? Voit tehdä saunanautinnostasi vielä täydellisemmän, jos pihasaunan viereen sopii Netraudan kylpytynnyri. Netraudan valikoimasta löydät varmasti uuteen pihasaunaasi sopivan vaihtoehdon. Lisätietoja erilaisista saunapaketeista, niiden muunneltavuudesta ja soveltuvuudesta juuri sinun pihallesi saat ottamalla yhteyttä Netraudan myyntipalveluun. Haluatko nauttia uuden pihasaunasi lämpimistä löylyistä jo tänä kesänä? Käy tutustumassa Netraudan saunavalikoimaan ja tee tilauksesi jo tänään.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16