OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:
Valitut rajaukset
  1. Tuotemerkki:
    Luoman Lillevilla Poista tämä nimike
Tuotemerkki:
Luoman Lillevilla Poista tämä nimike

1-48 / 63

63 tuotetta

1-48 / 63

63 tuotetta

Luoman Lillevilla Piharakennukset

Kaikkia toimintoja ei välttämättä saa aina mahdutetuksi päärakennukseen tai mökkiin, ja tällöin avuksi tulevat erilaiset piharakennukset, jotka tuovat kaivattua lisätilaa. Luoman Lillevilla -piharakennukset eivät ole pelkästään toiminnallisesti oivallisia, vaan ne myös istuvat ympäristöönsä kauniisti ja piristävät pihapiirin ilmettä. Jos siis tontillesi tarvitaan lisää majoitustilaa tai autolle säilytyspaikka, taikka jos haaveissasi ovat yhteiset grilli- ja saunahetket ystävien ja perheen kanssa, kannattaa ehdottomasti tutustua Luoma Lillevilla -piharakennuksien maailmaan. Tämä onnistuu helpoiten Netraudan verkkokaupassa, jossa voit helposti suodattaa ja rajata erilaisia rakennuksia. Anna mielikuvituksesi lentää ja siirry sen jälkeen suunnittelusta toteutukseen Netraudassa!

Luoman – erityisosaamisena puu

Luoman on perheyritys, joka on valmistanut laadukkaita piharakennuksia jo yli 30 vuoden ajan. Yrityksen juuret ovat sahatavaran käsittelyssä, josta on siirrytty piharakennusten toimittamiseen. Luoman Oy:n rakennuksia viedään tätä nykyä yli 30 maahan. Luoman Lillevilla -tuoteperheestä löydät toimivat piharakennukset kaikkiin tarpeisiin. Tilaaminen onnistuu vaivattomasti Netraudan verkkokaupan kautta. Tutustu ja ihastu jo tänään!

Lillevilla-piharakennukset eri tarpeisiin

Luoman Lillevilla -piharakennuksien valikoima on hyvin kattava. Aitat ja vierasmajat tuovat tontille lisää majoitustilaa, herkullisten ruokien valmistaminen onnistuu kesäkeittiössä tai grillikatoksessa ja perheen pienimmätkin viihtyvät, kun mökiltä tai kotipihalta löytyy sauna ja leikkimökki. Auto pysyy puolestaan suojassa sille suunnitellussa katoksessa tai tallissa. Puutarhanhoitovälineitä varten on hyvä olla olemassa sopiva varasto. Ja löytyypä Lillevilla-tuoteperheestä myös pieniä mökkejä! Valitse Luoman Lillevilla -piharakennusten joukosta suosikkisi, ja tee tilaus vain muutamalla klikkauksella – Netraudan verkkokaupasta tietenkin!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.