Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Lattiatuulettimet

1-26 / 26

26 tuotetta

1-26 / 26

26 tuotetta

Lattiatuulettimet

Varsinkin kesäaikaan tuulettimien menekki on yleensä kova. Monet kaipaavat viilennystä kotiinsa lämpiminä kesäpäivinä. Silloin tuulettimia lähdetään ostamaan kauempaakin. Meillä Netraudassa sinun ei tarvitse kuluttaa aikaasi pitkiin kauppamatkoihin tai jonottamiseen, vaan voit hankkia lattiatuulettimen kätevästi ja nopeasti suoraan verkkokaupan kautta. Tee siis tilauksesi jo tänään – pääset pian nauttimaan uudesta tuulettimesta ja raikkaasta ilmavirrasta kodissasi!

Lattiatuulettimet monenlaisiin käyttökohteisiin

Meiltä Netraudasta löydät takuulla juuri sinun tarpeisiisi sopivan lattiatuulettimen. Valikoimissamme on erikokoisia ja -tehoisia viilentimiä, jäähdytyslaitteita sekä ilmastointilaitteita, jotka vastaavat täydellisesti erilaisten käyttökohteiden tuuletustarpeisiin. Tuulettimet ovat sähkönkulutukseltaan varsin vähäisiä, joten ne ovat myös energiaystävällisiä. Voit asentaa tuulettimet sinne, missä niille kulloinkin löytyy käyttöä, sillä lattiatuulettimet on helppo siirtää paikasta toiseen. Voit tuulettimien lisäksi hankkia Netraudasta myös muut ympäristösi ilmanlaatuun vaikuttavat tarvikkeet. Jos esimerkiksi kosteudenpoisto kodissasi askarruttaa, voit hankkia siihen tarvittavat välineet meiltä. Myös muu ilmanvaihto hoituu Netraudan tuotteilla. Tutustu siis verkkokauppamme koko tarjontaan ja tee kaikki tarvittavat ostokset yhdellä tilauksella. Eikö olekin helppoa shoppailua?

Lattiatuulettimet – helppoa ja tyylikästä sisustuksellisuutta

Harvoin tulee ehkä ajatelleeksi, kuinka iso osa sisustusta tuulettimetkin voivat olla. Hankkimalla tyylikkään lattiatuulettimen voit kuitenkin vaikuttaa sisustuksesi koko ilmeeseen! Liian jykevät tuulettimet vievät usein tilaa muilta sisustuselementeiltä, joten tuulettimen ulkoistakin puolta kannattaa miettiä ennen sen ostamista. Mikäli tuulettimelle on vain vähän tilaa käytössä, kuten vaikkapa toimistohuoneissa tai pienissä makuuhuoneissa, voi esimerkiksi KCC:n valmistama ilmastointilaite olla hyvä ratkaisu. Ilmastointilaite on helposti siirrettävissä, joten tuuletin liikkuu aina sinne, missä sitä tarvitaan. Tuulettimeen ei tarvitse edes tehdä erillistä asennusta. Riittää, että se vain kytketään sähkövirtaan ja poistoilmaletku asetetaan paikoilleen. Isompiin tiloihin mahtuu esimerkiksi hieman isokokoisempi Honeywell-viilentäjä. Viilentäjä on tehokas, mutta samalla ympäristöystävällinen valinta. Sen liikuttelu paikasta toiseen on helppoa alta löytyvien pyörien ansiosta. Viilentäjä tarjoaa helppoa sekä tyylikästä kodin tuulettamista! Tutustu nyt valikoimiimme ja tilaa lattiatuulettimet kotiisi. Nauti jo pian raikkaasta ilmavirrasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.