Huhtikuun kampanjat auki! Tarjoukset voimassa enää:

Liukuovikaapit

1-48 / 52

52 tuotetta

1-48 / 52

52 tuotetta

Liukuovikaapit

Netraudasta löydät tyylikkäät liukuovikaapit jokaiseen kotiin edullisesti. Kattava valikoima pitää sisällään runsaasti fiksuja ratkaisuja vaatteiden, kenkien tai muiden tavaroiden säilyttämiseen. Osa tuotteista on myös mahdollista tilata mittojen mukaan, jolloin saat juuri sinun tarpeisiin sopivan kaapiston tai säilytystilan. Vertaile nyt tarjontaa ja tee tilaus netissä vielä tänään!

Liukuovikaapisto auttaa pitämään kodin järjestyksessä

Järjestyksen säilyttäminen kotona voi joskus olla haastavaa, mutta onneksi hyvin suunniteltu kaapisto tuo helpotusta. Verrattuna tavalliseen vaatekaappiin liukuovikomero tarjoaa enemmän joustavuutta etenkin sellaisissa paikoissa, joissa kaapinovien avaaminen on tilan puutteen vuoksi hankalaa. Näitä ovat esim. eteistilat, varastot tai pienet huoneet, mutta myös kattohuoneistot ja viistot. Monessa kohteessa kaappi on myös kätevämpi kuin esimerkiksi avohylly, sillä se suojaa säilytettäviä tavaroita pölyyntymiseltä, lapsilta ja lemmikeiltä. Kun tilaat liukuovikaapin mittojen mukaan, voit hyödyntää seinäpinnan jokaista senttiä myöten. Valitsemalla kaappiin peiliovet voit luoda huoneeseen tilan tuntua ja avaruutta. Samalla vältät tehokkaasti pölyiset kaapinpäälliset ja hukkaneliöt. Innostuitko? Valikoimamme kaappeihin on saatavilla monenlaisia lisävarusteita, jotka auttavat tilan maksimaalisessa hyödyntämisessä. Tavallisten hyllytasojen lisäksi voit tilata erikokoisia tankoja, koreja ja laatikoita, jotka helpottavat vaatteiden ja tavaroiden säilyttämistä. Vaatetangot ovat omiaan esimerkiksi juhla-asujen ja helposti rypistyvien asujen ripustamiseen. Sen sijaan laatikot ja korit soveltuvat erinomaisesti pienten tavaroiden, sukkien ja kenkien säilytykseen. Vai etsitkö näppärää kaappiratkaisua lastenhuoneeseen? Valikoimastamme löydät myös hauskat lapsille suunnatut liukuovikaapistot. Unohda sekasorto ja tilaa oma suosikkisi huippuhintaan jo tänään!

Tilaa liukuovikaapit mittojen mukaan räätälöitynä Netraudasta

Laadukas liukuovikaapisto on valmistettu kestävistä materiaaleista ja liukuovien kehykset esimerkiksi teräksestä ja alumiinista. Valikoimastamme löydät monipuolisen kattauksen standardikokoisia kaappeja sekä mittojen mukaan räätälöityjä ratkaisuja. Tavallisissa liukuovikaapeissa on yleensä kaksi tai kolme liukuovea ja vakiovarusteet, joihin kuuluvat mm. kiinteät hyllylevyt ja vaatetanko/-tangot. Lisävarusteena kaappeihin on mahdollista tilata mm. LED-valaistus, lankakoreja ja laatikkoja. Mittojen mukaan tehdyissä malleissa kaappi valmistetaan juuri sinun tilaan sopivaksi. Tarjolla on myös uudenaikaisia liukuovisysteemejä, joiden avulla voidaan halutessa luoda jopa uusia huoneita. Voit määrittää itse kaapin koon ja valita siihen haluamasi sisäosat ja kaapinovet. Näppärän lukkoponttijärjestelmän ansiosta asennus ja mahdollinen muokkaus onnistuvat helposti ilman ammattilaisen apua. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Myydyimmät tuotteet (10)

Liukuovivaatekaappi Estella liukuovet, 120cm, eri värejä
-36% Jopa
29.4. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Liukuovivaatekaappi Estella liukuovet, 120cm, eri värejä
617,90  alk. 399,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Liukuovivaatekaappi Prag 180cm kapea peili eri värejä
-30%
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Liukuovivaatekaappi Prag 180cm kapea peili eri värejä
709,90  alk. 496,90 
Liukuovivaatekaappi Estella liukuovet, 120cm, eri värejä
-36% Jopa
29.4. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Liukuovivaatekaappi Estella liukuovet, 120cm, eri värejä
617,90  alk. 399,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.