Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Rimaseinät

Rimaseinä on tyylikäs sisustusratkaisu kodeissa sekä julkisissa tiloissa. Rimaseinän voi rakentaa niin tilanjakajaksi kuin tehosteseinäksi. Akustiikkapaneeleita käyttäen saat ääntä vaimentavan sisustuselementin. Modernia rimakattoa varten löydät erilaisilla profiileilla olevat kattoon asennettavat rimapaneelit sekä sisustuspaneelit. Terassin rimaseiniin soveltuvat ulkokäyttöön tarkoitetut puurimat tai paneelit.

1-48 / 137

137 tuotetta

1-48 / 137

137 tuotetta

Rimaseinät

Mikä on rimaseinä?

Rimaseinä on suosittu sisustusratkaisu, jolla voit luoda modernin ja persoonallisen ilmeen kodin moniin eri tiloihin. Rimaseinä voi toimia tunnelmallisena sängynpäätynä makuuhuoneessa ja käytännöllisenä tilanjakajana oleskelutiloissa. Voit suunnitella rimaseinän mieltymyksesi mukaisesti, sillä puurimat ja rimapaneelit voi kiinnittää niin pystysuoraan, vaakasuoraan kuin vaikka vinottainkin. Rimaseinällä ja rimakatolla voi myös koteloida piiloon muutoin näkyvillä olevaa talotekniikkaa.

Miten rimaseinä rakennetaan tai asennetaan?

Rimaseinä on helppo asentaa itse, mutta voit pyytää tarjouksen myös asennuspalvelustamme. Puurimoista tai sisustuspaneeleista rakennettavaan rimaseinään tarvitsee yleensä tehdä koolaus. Akustiikkapaneelit tai rimoitetut akustiikkalevyt voidaan tuotteesta riippuen joko liimata, ruuvata tai naulata suoraan seinä- tai kattopintaan. Tutustu tuotekohtaisiin asennusohjeisiin jo suunnitteluvaiheessa ja helpota asentamista hankkimalla tuotekohtainen asennustarvikepakkaus. Asennuksessa useimmiten tarvitset esimerkiksi:

  • Mitta
  • Vatupassi
  • Viimeistelynaulain
  • Jiirisaha tai muu vastaava työkalu

Miten rimaseinä vaikuttaa huoneen akustiikkaan?

Rimaseinä toimii akustisena elementtinä kun siihen käytetään esimerkiksi akustiikkapaneeleita tai puurimojen lisäksi asennetaan akustoivaa huopaa tai kangasta. Akustisilla ominaisuuksilla varustettu rimaseinä parantaa huoneen melutasoa vaimentamalla ääntä sekä pienentämällä tilassa syntyvää kaikua.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.