Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Verhoilukivet saunaan

  • 1

1-24 / 24

24 tuotetta

  • 1

1-24 / 24

24 tuotetta

Verhoilukivet saunaan

Tunnelman luonti saunaan onnistuu helposti valitsemalla seinämateriaaliksi persoonallisen verhoilukiven. Verhoilukivissä on kauniin eläväinen pinta, joka pääsee upealla tavalla oikeuksiinsa saunan usein hämyisessä valaistuksessa. Tutustu Netraudan saunaan sopiviin verhoilukiviin ja rakenna tunnelmallinen saunakokonaisuus, joka kestää aikaa ja käyttöä!

Rentouttava sauna

Saunalla on suomalaisille erityinen merkitys. Tästä kertoo muun muassa saunayhdistysten tavoite saada suomalainen sauna Unescon maailmanperintöluetteloon. Saunan ikiaikaisen tenhon tuntee jokainen, joka löylyhuoneeseen on joskus astunut. Entisaikoina saunassa on synnytty ja kylvetty, eikä se ole vieläkään menettänyt asemaansa rauhoittumisen ja pysähtymisen paikkana. Saunassa on erityistä taikaa, on kyse sitten mökkisaunasta järven äärellä, kodin sähkösaunasta tai urbaanista korttelisaunasta. Saunaan panostetaankin mielellään, sillä sauna tuo luksusta ja rentoutumista arjen keskelle. Oikeilla laattavalinnoilla lisätunnelman luonti saunaan on helppoa. Näyttävä verhoilukiviyksityiskohta sopii loistavasti esimerkiksi kiukaan taakse seinälle asennettavaksi. Netraudan verhoilukivillä kerrostalon sähkösaunaankin on helppo tuoda rouheaa erämaasaunan tunnelmaa, joka irrottaa mielen lempeästi arjen haasteista.

Valinnanvaraa saunan verhoilukivissä

Netraudan saunaan sopivat verhoilukivet on rajattu kätevästi omaksi kokonaisuudekseen, joten saunaan sopivien materiaalien valitseminen on helppoa. Verhoilukiviä on tarjolla niin yksittäin ostettavina vaihtoehtoina kuin myös valmiina verhoilukivipaketteina. Myös verhoilukivien väritys vaihtelee aina herkän valkoisesta punaiseen ja tummanharmaaseen. Väristä riippumatta verhoilukivien valtti on kauniin epätasainen pinta, jossa on eläväinen ilme. Eri kokoiset kivet mahdollistavat verhoiluratkaisun löytämisen monenlaisiin tiloihin. Kun oikeanlainen verhoilukivi on löytynyt, tarvitaan vain sopivat asennustyökalut ja -tarvikkeet, jotka nekin löydät vaivattomasti Netraudan valikoimasta. Siirry suunnittelusta toteutukseen ja tilaa mieleisesi tuotteet Netraudan verkkokaupasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.