Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Saunan lasiseinät

Saunan lasiseinät ovat suosittu tapa tuoda moderneja ja avoimia ratkaisuja saunaan. Lasiseinät lisäävät tilan avaruutta ja luovat tyylikkään ilmeen. Lasiseinät ovat yleensä valmistettu turvalasista, joka kestää korkeita lämpötiloja ja takaa turvallisuuden käytössä. Valikoimasta löytyy eri kokoisia ja muotoisia lasiseiniä, joten jokaiselle löytyy sopiva vaihtoehto saunaan.

1-48 / 62

62 tuotetta

1-48 / 62

62 tuotetta

Saunan lasiseinät

Miksi valita lasiseinä saunaan?

Lasiseinien valinta saunaan voi tuoda monia hyötyjä ja parantaa kokemusta saunomisesta. Lasiseinät luovat modernin ja avaran ilmeen saunaan, saunaan pääsee enemmän valoa sisään. Lasiseinät ovat helppohoitoisia ja kestävät kosteutta ja lämpötilanvaihteluita. Lisäksi lasiseinien asentaminen voi lisätä asunnon arvoa ja tehdä siitä houkuttelevamman myyntikohteen tulevaisuudessa.

Miten tehdään saunaan lasiseinä?

Saunan lasiseinän tekeminen vaatii huolellista suunnittelua ja ammattitaitoista asennusta. Valitse lasiseinään oikeanlainen lasi, joka kestää korkeita lämpötiloja ja kosteutta. Karkaistu turvalasi on kestävä valinta. Lasiseinä voidaan kiinnittää joko seinän päälle tai upottaa seinään. Kiinnitystapa riippuu seinän rakenteesta ja lasin koosta. On myös tärkeää varmistaa, että lasiseinä on asianmukaisesti tiivistetty ja että se on turvallinen käyttää. Lasiseinän asennus kannattaa jättää ammattilaisen käsiin, jotta varmistetaan turvallinen ja kestävä lopputulos. Kauttamme saat kätevästi tilattua myös lasiseinän asennuspalvelun.

Millaista lasia saunan lasiseinissä käytetään?

Saunan lasiseinissä käytetään yleensä turvalasia, joka on erittäin kestävää ja turvallista käyttää saunassa. Turvalasi kestää iskuja ja lämpötilanvaihteluita paremmin kuin tavallinen lasi, ja jos se särkyy, se murenee pieniksi paloiksi, jotka eivät aiheuta vakavia vammoja. Lisäksi saunan lasiseinissä käytetään usein karkaistua lasia, joka on vieläkin kestävämpää kuin turvalasi.

Miten saa saunan lasioven ja lasiseinät puhtaaksi?

Saunan lasioven voi puhdistaa esimerkiksi mäntysuovalla ja lämpimällä vedellä. Mäntysuovan sisältämät aineet irrottavat lian tehokkaasti ja samalla se desinfioi lasin. Myös esimerkiksi astianpesuaine tai saunanpesuaine sopivat lasioven puhdistukseen. Muista huuhdella lasi huolellisesti puhtaan veden avulla ja kuivata se lopuksi esimerkiksi ikkunanpesimellä tai kuivaimella.

Millainen kiuas kannattaa valita saunaan, jossa on lasiseinä?

Lasiseinälliseen saunaan kannattaa valita hieman isompi kiuas, sillä lasi lisää kiukaan tehon tarvetta. Suosituksena on, että saunan tilavuuteen lisätä 1,2-1,5 m³ jokaista lasineliömetriä kohden. Tutustu myös sähkökiukaan valintaoppaaseen, josta löydät kattavammin tietoa oikean kokoisen kiukaan valinnassa.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.