1-100 / 633

633 tuotetta

1-100 / 633

633 tuotetta

WC-istuimet

Jokainen ihminen käyttää WC:tä päivittäin. Olipa asia sitten pidempi tai lyhyempi, kannattaa kylpyhuonetilaan ja WC:hen panostaa niin, että mukavuus tuntuu. Kylmä WC-istuin tuntuu ikävältä, kun on vasta herännyt, eikä nitkuvalla ja huonosti istuvalla renkaalla ole mukava istua koskaan. Joskus voi olla myös tarve vain vaihtaa osa pöntöstä, kuten vaikkapa istuimen kansi tai vesilukko, joten varaosan pitää olla juuri sopiva. Netraudan sivuilta löydät nyt yli 550 tuotteen valikoiman, joista voit valita parhaat WC-istuimet kotiisi!

WC-pönttö kotiinkuljetuksella perille - tarjolla myös edullinen asennus pääkaupunkiseudulle

Kun tilaat WC-pöntön Netraudasta, tilauksesi toimitetaan kotipihalle asti edullisesti, suuri osa valikoimasta jopa ilmaisella kotiinkuljetuksella!. Mietityttääkö WC-istuimen asennus? Tarjoamme pääkaupunkiseudulle myös istuimen asennuksen halpaan hintaan.

Hyvät WC-istuimet takaavat mukavuuden

Modernissa asunnossa sisustaminen yltää muuallekin kuin vain olohuoneeseen ja keittiöön. Siksipä WC:n ei tarvitse olla aina vain tavallisen valkoinen, vaan sen ulkonäöllä voi leikitellä ja siten luoda usein intiimisti käytetystä tilasta tyylikkään ja piristävän käyttötilan. Netraudan lajitelmasta löytyvät hauskat ja värikkäät WC-istuimien kannet vaikkapa violetin, sinisen tai mustan värisenä tai upean tammisena, sekä monen eri malliset ja käytännöllisesti muotoillut huuhtelupainikkeet. WC-istuimet ovat usein perusmallisia, mutta miltä tuntuisi kokeilla vaikkapa seinämallia, joka vie vähemmän tilaa? Tai jos taloudessa on paljon miehiä, voisi urinaali olla kätevä lisä. Netraudasta löydät myös kaikki mahdolliset tarvikkeet asennukseen, sopivat putket viemäröintiin ja työkalut, joilla teet vaikka koko remontin. Kätevän hakutoiminnon avulla löydät laajasta valikoimasta juuri sellaiset tuotteet, mitä haluat: valitset vain esimerkiksi WC-painikkeen mallin, WC:n lisäominaisuuden tai tietyn merkin, ja saat näkyviin kaikki löytyvät tuotteet hetkessä.

Netraudan WC-istuimet ovat parhailta valmistajilta

WC remontoidaan usein yhtä aikaa muun saniteettitilan kanssa. Uudista vaikka koko kylpyhuone samalla, niin saat tilasta upean kokonaisuuden, jossa viihtyy jokaisella asiallaan. Sisustaminen saattaa viedä täysin mukanaan, kun aloitat, joten tarkista Netraudan upeat valikoimat, ja saatat löytää inspiraation ja uusia ihania ideoita vaikka koko kotiisi. Netraudan nopeilla toimituksilla saat kaiken kotiisi nopeasti ja helposti, joten et joudu odottelemaan kauaakaan, kun kotisi on jo täysin muuttunut. Hanki parhaat tuotteet kotiisi jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16| 6.12. sulj.