Varaston loppuunmyynnin viimeisiä viedään, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Keittiövalaisimet

Keittiövalaisimet lisäävät valoa ja käytännöllisyyttä keittiössä työskentelyyn. Netraudan valikoimasta löydät tehokkaat ja turvalliset keittiövalaisimet. Tarjoamme laajan valikoiman tyylikkäitä keittiövalaisimia, jotka sopivat erilaisiin makuihin ja tyyleihin.

1-48 / 417

417 tuotetta

1-48 / 417

417 tuotetta

Keittiövalaisimet

Keittiön valaistuksessa riittää haastetta, sillä keittiössä on oltava riittävästi valoa työskentelyyn sekä ruokailuun. Voit valita keittiön yleisvalaistukseen esimerkiksi perinteiset valaisimet tai trendikkään epäsuoran valaistuksen, joka on miellyttävä eikä häikäise silmiä. Huomioi, että tiskialtaan luona sijaitsevien valaisimien tulee olla kosteussuojattuja.

Laadukkaat keittiövalaisimet tehokkaaseen valaistukseen

Huippulaadukkaasta valikoimastamme löydät juuri sinulle mieleiset ja omaan keittiöösi sopivat valaisimet. Yleisvalaistukseen voit valita perinteiset keittiövalaisimet tai trendikkään epäsuoran valaistuksen, jossa valaisimet asetetaan esimerkiksi kaapistojen päälle piiloon, jolloin ne eivät häikäise.

Monipuolinen valikoima työskentelyvaloja keittiöön

Työskentelyvaloiksi voit valita esimerkiksi keittiön välitilaan asetettavia erilaisia upotettavia valaisimia, himmennettäviä valaisimia, trendikkäitä LED-valonauhoja, pyöreitä valaisimia, pitkiä valaisimia sekä pistorasialla varustettuja valaisimia. Keittiöön kannattaa muistaa sijoittaa riittävästi valaisimia. Mitä ikinä etsitkin, löydät varmasti juuri oikean keittiövalaisimen valikoimastamme.

Etsitkö keittiöösi jotakin muuta kuin perinteisiä loisteputkivalaisimia? LED-valonauha on erittäin trendikäs ja tyylikäs vaihtoehto, kun keittiöön halutaan moderni epäsuora valaistus. Valikoimamme sisältää runsaasti erilaisiin sisustuksiin sopivia valaisimia, joten löydät varmasti helposti oman suosikkisi. Keittiövalaisimien lisäksi löydät meiltä myös laadukkaat kattovalaisimet, joista voit valita tyylikkään ruokapöydän ylle ripustettavan valaisimen. Tutustu erittäin laajaan valikoimaamme.

Valikoimastamme laadukkaista materiaaleista valmistetut keittiövalaisimet

Meiltä löydät laadukkaista materiaaleista valmistetut keittiövalaisimet niin uuteen kuin vanhaankin keittiöön. Voit valita erilaisia keittiön välitilaan asennettavia valaisimia, joilla saadaan aikaan hyvä yleisvalaistus sekä työskentelyyn vaadittava valo. Valikoimassamme on tarjolla useita mainioita vaihtoehtoja, joilla voidaan luoda tyylikäs ja trendikäs epäsuora valaistus. Millaisia keittiövalaisimia etsitkin, muista hankkia niitä riittävästi eri puolille keittiötä. Jos keittiösi koneet kaipaavat uudistusta, löydät meiltä myös esimerkiksi upeat ja tyylikkäät liesituulettimet, joilla nostat keittiösi aivan uudelle tasolle. Tutustu valikoimaamme pikaisesti ja hanki keittiöösi laadukkaat ja tyylikkäät valaisimet ja muut tarvikkeet.

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.