Kesäloma-ale voimassa enää:

Saunan lauteet

Suomalaisessa arkielämässä saunalla on tärkeä perinteikäs asema, ja haluammekin sinun viihtyvän ja nauttivan löylystä luonnonkauniilla puisilla saunan lauteilla. Siksi panostamme laatuun ja turvallisuuteen. Laudepaketit ovat helppo ratkaisu kaupunkisaunaan tai mökille. Voit valita laudepituuksista ja materiaaleista. Lisäpaketeilla luot tyylikkäät kulmalauteet. Pakkaukset sisältävät kaiken materiaalin – saunan lauteet on asennettu hetkessä!

1-48 / 254

254 tuotetta

1-48 / 254

254 tuotetta

Saunan lauteet

Mikä puu kannattaa valita saunalauteiksi?

Kaikkien laudepakettien puumateriaali on pihkaamatonta luonnontuotetta, joka luo saunaasi aivan erityisen ja lämpimän tunnelman. Valitut puulaadut ovat vaalean raikkaita, ja ne tuovat valoisuutta kotisaunaasi. Saunalauteiksi on hyvä valita puulaji, joka kestää kosteutta ja kuumuutta. Yleisesti käytettyjä puulajeja ovat esimerkiksi haapa, leppä, tervaleppä ja lämpökäsitelty puu. Näistä haapa on yleisin vaihtoehto, sillä se on kevyt, kestävä ja miellyttävä jalan alla. Leppä ja tervaleppä ovat myös hyviä vaihtoehtoja, sillä ne ovat kosteutta kestäviä ja niiden pinnat ovat miellyttävän lämpimiä. Lämpökäsitelty puu on myös erinomainen vaihtoehto, sillä se on erittäin kestävä ja lähes huoltovapaa.

Millä uudet saunalauteet käsitellään?

Uudet saunalauteet kannattaa käsitellä ensin esimerkiksi saunasuojalla tai -vahalla, joka auttaa suojaamaan puuta kosteudelta ja lialta. Lisäksi saunalauteet voi öljytä tai vahata tarpeen mukaan, jotta ne kestävät paremmin käyttöä ja säilyttävät kauniin ulkonäkönsä pidempään. Meiltä saat myös tarpeelliset laudesuojat.

Paljonko saunan lauteet maksaa?

Saunan lauteiden hinta voi vaihdella huomattavasti materiaalin ja laadun mukaan. Yksinkertaisemmilla malleilla hinta voi olla noin 100-300 euroa, kun taas laadukkaammat ja kestävämmät lauteet voivat maksaa jopa yli 1000 euroa. Lisäksi hintaan vaikuttaa se, tehdäänkö lauteet valmiina pakettina vai mittatilaustyönä.

Millä aineella pestään saunalauteet?

Saunalauteet voi pestä miedolla pesuaineella ja lämpimällä vedellä. Vahvempia pesuaineita tai hankausaineita ei suositella käytettävän, sillä ne voivat vahingoittaa puupintaa. Saunan puhdistus- ja hoitoaineet löytyvät myös valikoimastamme.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.