1-100 / 323

323 tuotetta

1-100 / 323

323 tuotetta

Saunan lauteet

Suomalaisessa arkielämässä saunalla on tärkeä perinteikäs asema, ja haluammekin sinun viihtyvän ja nauttivan löylystä luonnonkauniilla puisilla saunan lauteilla. Siksi panostamme laatuun ja turvallisuuteen. Laudepaketit ovat helppo ratkaisu kaupunkisaunaan tai mökille. Voit valita laudepituuksista ja materiaaleista. Lisäpaketeilla luot tyylikkäät kulmalauteet. Pakkaukset sisältävät kaiken materiaalin – saunan lauteet on asennettu hetkessä! Muistathan, että Netraudasta löydät aina oikean vaihtoehdon jokaiseen tarpeeseen.

Valitse uudet saunan lauteet monista erilaisista puulajeista

Kaikkien laudepakettien puumateriaali on pihkaamatonta luonnontuotetta, joka luo saunaasi aivan erityisen ja lämpimän tunnelman. Valitut puulaadut ovat vaalean raikkaita, ja ne tuovat valoisuutta kotisaunaasi. Haapa on esimerkki puuta, joka säilyy pitkään vaaleana sekä säilyttää tasaisen värinsä. Se ei elä kosteuden mukana – saunan lauteet kokevat kanssasi saunaelämyksiä, mutta eivät elä kosteudessa. Voit sovittaa lauteet lyhentämällä ne vastaamaan omaa saunaasi. Laudepaketteihin sisältyy mm. ylä- ja alalauteet, selkänoja, välisuoja/ritilä, suojakaide sekä kiinnitystarvikkeet. Sopiva jakkarakin kuuluu usein pakettikokonaisuuteen. Tilaamasi tuotteet toimitetaan postitse, joten voit huoletta tilata niin paljon materiaalia kuin tarvitset.

Uutuutta hohtavat mittojen mukaan teetetyt saunan lauteet luovat unohtumattomia saunahetkiä

Saunalla on aivan erityinen merkitys sinulle? Haluatko heittää löylyjä ja nauttia kuumuudesta vain sinulle suunnitellussa saunamaailmassa? Oletko jo aina haaveillut mittojen mukaan teetetystä yksilöllisestä saunaratkaisusta kotisaunaasi, jotta trendikkäästi sisustettu kotisi saa arvoisensa saunatilan? Netrauta on oikea paikka, mikäli haluat hankkia saunan lauteet, jotka on tehty mittatilaustyönä juuri sinun toiveidesi mukaan. Suunnittele ja harkitse tarkkaan, mitkä toiminnot ovat sinulle saunassa tärkeitä ja paljonko tilaa perheesi tarvitsee. Näin saunan jokainen sentti käytetään hyödyksi. Esimerkiksi Helon design-lauteet ovat saatavissa seuraavissa tyyleissä: Arkk Line, Helmi, Helmi-Muoto, Linea, Seaside. Voit valita näistä puulajeista mieleisesi: haapa, lämpökäsitelty haapa, tervaleppä, jättiläistuija, lämpökäsitelty mänty. Meiltä saat myös edullisesti tarpeelliset laudesuojat.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16