Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Puutarhapöydät

Puutarhapöydät ovat ihastuttavia lisäyksiä puutarhaan tai terassille, ja ne ovat saatavilla monissa eri malleissa ja koossa. Niitä löytyy niin moderneissa kuin perinteisissäkin malleissa, ja ne ovat yleensä valmistettu kestävistä ja säänkestävistä materiaaleista, kuten puusta, metallista tai muovista.

Näitä haetaan juuri nyt:
Puutarhapöydät 6-10 henkilölle  -   Pienet puutarhapöydät max 4 henkilöä

1-48 / 1947

1947 tuotetta

1-48 / 1947

1947 tuotetta

Puutarhapöydät

Mitkä ovat yleisimmät materiaalit, joista puutarhapöydät valmistetaan?

Puutarhapöytiä valmistetaan useista eri materiaaleista, kuten polyrottingista, puusta, metallista, tekstiilistä, lasista, alumiinista, teräksestä, muovista, komposiitista, keramiikasta ja polyesteristä. Jokaisella materiaalilla on omat ominaisuutensa, kuten kestävyys, helppo puhdistettavuus ja säänkestävyys. Esimerkiksi puu on kestävä ja luonnollinen, mutta vaatii säännöllistä huoltoa. Alumiini on kevyt ja helppo siirtää, mutta altis naarmuille ja kulumiselle. Lasipöydät ovat moderneja ja tyylikkäitä, mutta voivat olla alttiita särkymiselle. Jokainen puutarhapöydän valmistusmateriaali sopii erilaisiin käyttötarkoituksiin ja ympäristöihin. Muovipöydät ovat edullisia ja helppoja pitää puhtaana, mutta ne eivät yleensä kestä yhtä hyvin kuin muut materiaalit.

Mikä on sopiva koko puutarhapöydälle, joka on tarkoitettu ison perheen ulkona syömiseen?

Puutarhapöydän koon tulee olla riittävän suuri, jotta ison perheen ulkona syöminen onnistuu mukavasti. Yleisesti ottaen puutarhapöydän pituuden tulisi olla vähintään 180-200 cm, jotta siihen mahtuu riittävästi istumapaikkoja. Pöydän leveyden tulisi olla noin 80-100 cm, jotta ruokailuvälineet ja ruoka-astiat mahtuvat pöydälle kunnolla. Korkeuden tulisi olla noin 70-75 cm, jotta pöydän ääressä istuminen on mukavaa. Pöydän muodon valinta riippuu henkilökohtaisesta mieltymyksestä ja tarpeesta, mutta yleensä suorakaiteen muotoiset pöydät ovat käytännöllisiä ison perheen käytössä. On myös hyvä huomioida, että pöydän ympärille tulee mahtua riittävästi tilaa tuoleille ja liikkumiselle. Tärkeää on myös huomioida, että pöytä on tarpeeksi korkea ja kestävä, jotta siitä on mukava syödä ja se kestää käyttöä vuodesta toiseen.

Millainen värimaailma sopii parhaiten ulkokäyttöön tarkoitetulle puutarhapöydälle?

Ulkokäyttöön tarkoitetun puutarhapöydän värimaailman tulisi olla kestävä ja käytännöllinen. Puutarhapöytä altistuu säänvaihteluille, UV-säteilylle ja kosteudelle, joten värien tulisi olla sellaisia, jotka eivät haalistu tai menetä sävyjään auringonpaisteessa tai sateessa. Yleisesti ottaen neutraalit sävyt, kuten valkoinen, beige, ruskea, harmaa ja musta, ovat suosittuja ulkokäytössä, sillä ne sopivat moniin eri ympäristöihin ja ovat helppoja yhdistää muihin ulkokalusteisiin. Musta väri erityisesti luo tyylikkään ja modernin ilmeen puutarhapöydälle. Värimaailman valintaan voi myös vaikuttaa ympäröivä luonto tai esimerkiksi talon julkisivun sävy. Lopulta värimaailman valinta on henkilökohtainen mieltymys, mutta kannattaa valita värit, jotka kestävät ulkokäytössä ja sopivat ympäristöön.

Millä käsitellä puutarhapöytä?

Puutarhapöytä voidaan käsitellä esimerkiksi puuöljyllä, puunsuojalla tai maalilla. Puuöljy suojaa puuta kosteudelta ja auringonvalolta sekä korostaa puun kaunista pintaa. Puunsuoja taas suojaa puuta homeelta ja lahottajasieniltä. Maalilla puolestaan voidaan saada pöydälle haluttu väri ja ulkonäkö. Ennen käsittelyä on tärkeä varmistaa, että puupinta on puhdas ja kuiva.

Kuinka suojata puutarhapöytä säältä ja pitää se hyvässä kunnossa?

Puutarhapöydän suojaaminen säältä ja sen hyvässä kunnossa pitäminen on tärkeää sen elinkaaren pidentämiseksi. Suojauksen tärkein keino on säilyttää puutarhapöytä katoksen alla tai sisätiloissa, mutta jos tämä ei ole mahdollista, voit käyttää suojaavaa peitettä. Puutarhapöydän peitteen tulee olla suunniteltu erityisesti ulkokäyttöön ja sen tulee olla vettä hylkivää materiaalia. On myös hyvä pitää puutarhapöytä puhtaana ja suojata se aurinkovaurioilta käyttämällä suoja-aineita tai varjoa.

Myydyimmät tuotteet (10)

Pöytäryhmä Miljöökoriste Piknikki, 170cm, eri värejä
-30% Jopa
26.2. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Pöytäryhmä Miljöökoriste Piknikki, 170cm, eri värejä
400,00  alk. 279,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Pöytäryhmä Miljöökoriste Piknikki, 170cm, eri värejä
-30% Jopa
26.2. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Pöytäryhmä Miljöökoriste Piknikki, 170cm, eri värejä
400,00  alk. 279,00 
Kalusteryhmä Miljöökoriste Jämerä, 150cm, eri värejä
-10%
26.2. ASTI
Tarjous
Kalusteryhmä Miljöökoriste Jämerä, 150cm, eri värejä
721,00  648,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.