XPS-eristeet

  • 1

1-36 / 36

36 tuotetta

  • 1

1-36 / 36

36 tuotetta

XPS-eristeet

Kipakat talvet ja yleisesti ottaen viileä ilmasto ovat pakottaneet suomalaisen rakennusperinteen hyödyntämään tehokkaita eristysratkaisuja. Lämmön sisällä pitämiseksi on tarjolla useita erilaisia eristetuotteita. Yksi vaihtoehdoista on XPS- eli polystyreenieriste, jolla on hyvä lämmöneristyskyky vaativissakin olosuhteissa. Tutustu XPS-eristeisiin ja muihin vaihtoehtoihin Netraudan verkkokaupassa. Kauttamme tilaat kaikki rakentamisen ja remontoimisen välineet ja tarvikkeet nopeasti ja luotettavasti!

Polystyreeni eli XPS materiaalina

Kansainvälisellä lyhenteellä XPS tarkoitetaan suulakepuristettua polystyreeniä. Polystyreeni kuuluu muoveihin. Polystyreeni on kestomuovi, ja se voidaankin sulattaa ja käyttää uudelleen. Polystyreeni ei ole haitallista terveydelle, ja sitä käytetäänkin paljon muun muassa elintarvikkeiden pakkauksissa. Tämän ansiosta polystyreeni on myös niin ihmisille kuin eläimillekin vaaraton eristevalinta. Polystyreeniä käytetään rakentamisessa eristämiseen sen hyvän lämmönpidätyskyvyn vuoksi. XPS:n lämmöneristävyyden takana on suljettu solurakenne, joka eroaa selvästi esimerkiksi styroksin rakenteesta. Tiiviin rakenteensa ansiosta XPS-eristeissä on myös vettä hylkivä pinta.

Polystyreenilevy

Polystyreenieristeitä on saatavana muun muassa levymuotoisena. XPS-levyt ovat helppoja ja nopeita asentaa paikoilleen. Ne soveltuvat muun muassa kattojen, kellariseinien ja pysäköintitasojen lämpöeristämiseen sekä routaeristämiseen. Polystyreenilevyjen puristuslujuus on yleensä erinomainen ja eriste säilyttää ominaisuutensa vaativissakin olosuhteissa. Joidenkin XPS-levyjen yhteydessä ei tarvita erillistä höyrynsulkua. Tarkista kuitenkin valitsemasi levyn kohdalta, onko höyrynsulku tarpeellinen. Tutustu ja tilaa juuri sinulle sopivin vaihtoehto jo tänään! Netraudan verkkokaupassa XPS-levyjä on joka lähtöön: eri kokoisia ja eri paksuisia. Myös eri levyvalmistajien kattaus on laaja.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.