Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Peilikaapit

Peilikaappi on kätevä ratkaisu kylpyhuoneeseen, sillä se yhdistää käytännöllisesti peilin ja säilytystilan. Valaistuksen ansiosta peilikaappi helpottaa jokapäiväisiä rutiineja, kuten meikkaamista ja parranajoa. Pistorasialla varustettu peilikaappi tekee sähkölaitteiden käytöstä kylpyhuoneessa vaivatonta. Tutustu laajaan valikoimaamme ja löydä juuri sinulle sopiva peilikaappi, joka täyttää kaikki tarpeesi ja mieltymyksesi kylpyhuoneen kalusteena!


1-48 / 358

358 tuotetta

1-48 / 358

358 tuotetta

Peilikaapit

Mitkä ovat peilikaapin edut verrattuna perinteiseen peiliin?

Peilikaapin suurin etu verrattuna perinteiseen peiliin on sen monikäyttöisyys. Peilikaappi yhdistää käytännöllisen säilytystilan ja peilin, jolloin se säästää tilaa kylpyhuoneessa. Lisäksi peilikaappiin on usein integroitu energiatehokkaat LED-valot, mikä tekee siitä erinomaisen valaisimen. Peilikaappi on myös esteettinen valinta, joka lisää kylpyhuoneen tyylikkyyttä ja harmoniaa.

Mitä kannattaa ottaa huomioon peilikaappia valitessa?

Kylpyhuoneen peilikaappia valittaessa kannattaa ottaa huomioon sen koko, tyyli, valaistus, säilytystilat sekä lisävarusteet. Peilikaapin tulee sopia hyvin kylpyhuoneen sisustukseen ja tarjota riittävästi säilytystilaa tarvikkeille. Joissakin sarjoissa on saatavana myös saman tyylin allaskaappi, joka täydentää kylpyhuoneen ilmeen yhtenäiseksi. Lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota peilikaapin valaistukseen, joka voi olla integroitu tai erillinen. Valitse tarpeeksi kirkas valaistus, jotta näet hyvin peilistä. Älä unohda myöskään peilikaapin käytännöllisiä lisävarusteita, kuten pistorasiaa, joka mahdollistaa sähkölaitteiden käytön kylpyhuoneessa.

Kuinka valita oikeankokoinen peilikaappi?

Kylpyhuoneen peilikaappeja on saatavilla monissa eri leveyksissä, yleisesti 30-120 cm välillä. Valitessasi oikean kokoista peilikaappia, sinun tulisi harkita huolellisesti kylpyhuoneesi kokoa ja tarpeita. Peilikaapin tulee tarjota riittävästi säilytystilaa, mutta sen koon tulisi silti olla sopiva kylpyhuoneesi mittasuhteisiin. Lisäksi on tärkeää ottaa huomioon, peilikaapin asennuskorkeus. Peilikaapin tulee olla helposti käytettävissä, joten sen tulisi olla sopivalla korkeudella.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.