Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Viinikaapit

Viinikaappi on oiva valinta viinien pitkäaikaissäilytykseen koton. Laadukas viinikaappi tarjoaa sopivan lämpötila-alueen ja kosteudenhallinnan, jolloin viinit säilyvät maukkaina pitkään. Meiltä löydät laajan valikoiman viinikaappeja, joista voit valita sopivan mallin juuri sinun tarpeisiisi. Tilaa nyt ja nauti viineistä parhaimmillaan!

1-48 / 156

156 tuotetta

1-48 / 156

156 tuotetta

Viinikaapit

Mikä on hyvä viinikaappi kotikäyttöön?

Viinikaappia valitessa kannattaa kiinnittää huomiota ominaisuuksiin, kuten lämpötila-alueeseen, kosteudenhallintaan, melutasoon ja hyllyjen säätömahdollisuuksiin. On myös tärkeää harkita kaapin kokoa ja kapasiteettia, sekä miettiä, mihin kaapin sijoittaa. Viinikaapin lämpötila-alueen tulee myös olla sopiva omaan käyttötarkoitukseen, esimerkiksi viinikaapin pitää pystyä säilyttämään joko valko- tai punaviinejä. Lisäksi on tärkeää huomioida, onko viinikaapin sisäänrakennettu kosteuden säätö ja ilmanvaihto, sillä nämä vaikuttavat viinien säilyvyyteen ja laatuun. Valikoimastamme löydät isot kolmen lämpötilan viinikaapit, pienemmät integroitavat viinikaapit ja kaiken tältä väliltä.

Miten viinikaappi vaikuttaa viinin säilyvyyteen?

Laadukas viinikaappi tarjoaa sopivan lämpötila-alueen ja kosteudenhallinnan, jolloin viinit säilyvät maukkaina pitkään. Yleisesti ottaen, valkoviinit kannattaa säilyttää noin 8-12 asteen ja punaviinit noin 12-18 asteen lämpötilassa. Viinikaapin kosteustaso on myös tärkeä, sillä liian alhainen kosteus voi kuivattaa korkkeja ja liian korkea kosteus voi vaurioittaa etikettejä. Vaakatasossa säilytettävien viinien korkki pysyy kosteana ja viini säilyy pidempään. Lisäksi on hyvä huolehtia, että viinikaapissa on riittävä ilmanvaihto, jotta viinit säilyvät raikkaina.

Miten viinikaappi toimii?

Viinikaapin toiminta perustuu oikean lämpötilan ja kosteuden ylläpitämiseen, jotta viinit säilyvät mahdollisimman hyvin. Useimmissa viinikaapeissa on termostaatti, joka pitää lämpötilan tietyn asteen sisällä. Jotkin viinikaapit voivat sisältää lisäominaisuuksia, kuten tärinänvaimennuksen tai hälytysjärjestelmän, jotka auttavat säilyttämään viinit mahdollisimman hyvässä kunnossa. Viinikaapin toiminta perustuu siis siihen, että viinit säilytetään oikeissa olosuhteissa, mikä auttaa niitä säilymään pidempään ja maistumaan paremmalta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.