1-100 / 423

423 tuotetta

1-100 / 423

423 tuotetta

Laminaatit
Elämässä sattuu ja tapahtuu, mutta laminaattilattia kestää! Kun ostat laminaatit meiltä, saat kotiisi laatua edullisesti. Lattiasi pysyvät kauniina ja hyvässä kunnossa lemmikkien ja lasten touhuista huolimatta. Kun kerralla panostaa hyvään, ei tarvitse myöhemmin stressata. Verkkokaupastamme tilaaminen on sitä paitsi helppoa ja nopeaa, joten katseen- ja käytönkestävät lattiat voivat olla luonasi tuota pikaa! Tutustu valikoimaamme ja tilaa unelmiesi laminaattilattia.

Lattialaminaatit kaikkiin koteihin

Nyt on syytä innostukseen, sillä tarjoamme sinulle laajan valikoiman laadukkaita laminaatteja parhailla ominaisuuksilla. Voit valita juuri omaan sisustukseesi sopivan laminaatin tunnetuilta huippumerkeiltä. Värivalikoimat ovat jokaisen sisustajan unelma, vaihtoehtoja nimittäin riittää tummasta tammesta vaaleaan koivuun, vai olisiko alppimaisemasta muistuttava pähkinäpuupintajäljitelmä enemmän sinun juttusi? Selaa laminaatteja rauhassa ja tutustu vaihtoehtoihimme: laadukas lattialaminaatti kestää hyvänä vuosikymmenet ja siitä nauttivat vielä jälkipolvetkin. Luo kotiisi juuri haluamaasi tunnelmaa näillä elämää kestävillä laminaateilla: voit valita omasi likaa hylkivällä pinnalla, silkinhimmeällä kiillolla tai karkealla kivikuviolla. Pergon laminaateilla on jopa elinikäinen takuu kotikäytössä! Olet tullut oikeaan paikkaan, sillä laminaattien aatelisto löytyy kiistatta Netraudasta.

Laminaattilattia nettohintaan Netraudasta

Minkälaista tunnelmaa kotisi sitten henkiikään, olemme varmoja, ettet tule pettymään Netraudassa shoppaillessasi. Iskun- ja naarmuuntumisenkestävistä laminaattilattioistamme löydät tummaa tammea, pyökkiä ja pähkinää, joten lattiasi on helppo sävyttää muun sisustuksesi värimaailmaan sopivaksi. Meiltä löydät myös vaaleat laminaatit, harmaansävyiset laminaatit ja laattajäljitelmälaminaatit. Luo ainutlaatuista tunnelmaa jännittävällä kuvioinnilla tai panosta lattiasi mahdollisen luonnolliseen ulkonäköön – näillä tuotteilla voit ainoastaan onnistua. Lattialaminaattimme ovat lyömätön yhdistelmä ensiluokkaista laadukkuutta ja kestävyyttä sekä hulppeaa ulkonäköä. Meiltä Netraudasta saat samalla muunkin tarvitsemasi, kuten laminaattileikkurit laminaattilattian asentamiseen. Hanki samalla myös paneelit ja listat, jotka takaavat siistin ja edustavan lopputuloksen. Tilaaminen meiltä hoituu helposti ja aikaa säästyy kaikkeen muuhun, joten mitä vielä odotat? Tilauksesi lähetetään nopeasti kotiisi ja maksaminen hoituu kätevästi vaikkapa luottokortilla, verkkopankissa tai osamaksulla, ihan niin kuin itse parhaaksi näet. Ota yhteyttä ystävälliseen myyntipalveluumme, kun haluat tietää lisää tilaamisesta tai jokin askarruttaa mieltäsi.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16