Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Akkumoottorisahat

1-48 / 56

56 tuotetta

1-48 / 56

56 tuotetta

Akkumoottorisahat

Akkumoottorisaha on erinomainen apuri kaikenlaisissa vapaa-ajan puutöissä ja pihatöissä. Verrattuna muihin sahamalleihin, akkusahalla on useita etuja: se on tehokas käytössä, taloudellinen, pakokaasuton ja hiljaisempi kuin polttomoottorilla toimiva moottorisaha. Valikoimamme pitää sisällään johtavien merkkien akkumoottorisahoja useassa hintaluokassa ja monipuolisilla toiminnoilla. Bongaa nyt omasi ja tee tilaus vielä tänään!

Akkukäyttöinen moottorisaha hoitaa puutyöt luotettavasti

Akkumoottorisahalla pääset nopeasti töiden alkuun, kunhan akut on ladattu valmiiksi. Painat vain nappia ja sahaaminen voi alkaa! Jos käytät sahaa vain muutaman kerran vuodessa, se on näppärämpi valinta kuin bensiinikäyttöinen laite, joka vaatii toimiakseen polttoainetta ja voi olla hyvinkin painava. Valikoimamme akkusahat soveltuvat mainiosti esimerkiksi puutarhaan ja pihalle. Kevyen akkusahan avulla hoidat kätevästi puutarhan puut ja pensaat sekä tavalliset polttopuut. Myös työmaalla helppokäyttöinen akkumoottorisaha on näppärä työväline. Metsäänkin akkusahan voi toki ottaa mukaan, mutta suuremmissa metsätöissä akkujen rajattu aika voi hidastaa työntekoa. Harrastuskäyttöön ja pienempiin metsätöihin teho on kuitenkin täysin riittävä, jos sinulla on mukana vara-akku ja töitä on vain vähän kerrallaan. Valikoimastamme löydät sekä erittäin kevyet, kotikäyttöön tarkoitetut akkusahat sekä tehokkaammat laitteet todella suurella ketjunopeudella ja vankalla rakenteella. Eroja löytyy mm. sahojen painossa, tehossa, latausajassa, laipan pituudessa ja nopeudessa. Merkistä ja mallista riippuen sahoissa on jopa kolmen vuoden takuu, ja niihin kuuluu useimmiten myös akku ja laturi. Vertaile nyt tuotteita ja hanki omasi muutamalla klikkauksella Netraudasta!

Tilaa akkumoottorisaha ja asianmukaiset turvavarusteet netistä

Etkö malta enää odottaa rakennustöiden alkamista? Puuttuuko saunapuiden tekoon pelkästään sopiva ketjusaha? Ennen kuin lähdet metsätöihin tai sahaamaan polttopuita, turvavarusteiden tulee olla kunnossa. Siihen on hyvät syynsä, sillä moottorisaha kuuluu edelleenkin kodin vaarallisimpiin työkaluihin, vaikka uudenaikaisissa laitteissa olisikin turvajarrut. Moottorisahan vaaraton käyttö vaatii osaamista ja asianmukaiset turvavarusteet, kuten suojakypärän, kuulosuojaimet ja käsineet. Ostamalla kätevän turvavarustepaketin, saat kerralla käyttöön kaikki tärkeimmät turvavarusteet. Näiden lisäksi löydät verkkokaupastamme myös käteviä lisävarusteita aina varustevyöstä teriin, akkuketjunterottimiin tai tukkivinssiin. Samalla voit silmäillä myös muita tarjouksia. Keskittäminen kannattaa, sillä tarjoamme ilmaisen toimituksen jopa tuhansille tuotteille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.