1-48 / 296

296 tuotetta

1-48 / 296

296 tuotetta

Seinä-WC

Seinä-WC on tyylikäs ja käytännöllinen ratkaisu. Innovatiivinen wc-malli säästää huomattavasti tilaa, sillä vesisäiliö ja asennusteline ovat seinän takana piilossa. Myös lattian ja WC-istuimen puhtaanapito helpottuu. Huuhtelu hoituu näppärästi nappia painamalla, ja kiinnityskorkeus on valittavissa toiveidesi mukaan. Kokosimme verkkokauppaamme kattavan valikoiman laadukkaita tuotteita. Valitse suosikkisi ja tilaa jo tänään nopealla toimituksella!

Laaja valikoima seinä-WC:tä edullisesti netistä

Kun etsinnässä on seinään upotettava wc, valikoimastamme löydät monta tyylikästä mallia. Vertailet niitä helposti muutamalla hiiren klikkauksella. Samalla voit tutustua myös Arvostelut-välilehteen, josta löydät muiden tuotteen hankkineiden seinä-wc kokemuksia. Niistä voi olla hyötyä, kun teet omaa valintaasi. Seinä-wc asennus käy helposti. Tämän mallin etuna on, että niin vesisäiliö kuin asennustelinekin ovat seinän takana piilossa. Kiinnityskorkeus ei ole malleissa vakio, vaan se voidaan valita asennusvaiheessa omien tarpeidesi mukaan. Ratkaisu on käytännöllinen ja esteettinen, sillä kaikesta säilyy näkyvillä vain se olennainen, eli wc-istuin. Huomaat tämän tuotteen edut arjessasi heti!

Seinä-WC on helppo pitää puhtaana

Seinä-WC:t ovat siivoojan unelma! Tämä malli on kehitetty eliminoimaan hajuja ja bakteereja jo normaalikäytössä. Valikoimamme sisältää tunnettujen brändien tuotteita, joiden tuotekehityksessä on huomioitu hygienia ja puhtaanapito sekä hyvä tekninen toimivuus. Siivoaminen on helppoa, sillä koko istuimen alainen lattiapinta voidaan luututa yhdellä pyyhkäisyllä. Myös istuimen puhdistus käy nopeasti ja näppärästi, sillä vesisäiliötä ei tarvitse puhdistaa ollenkaan. Selaa siis valikoimaamme ja valitse laadukas seinä-wc edulliseen hintaan ja nopealla toimituksella verkkokaupastamme.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.