Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Terassilämmittimet ja parvekelämmittimet

Terassilämmittimet tekevät terassista tai parvekkeesta viihtyisän oleskelupaikan vuoden ympäri. Valikoimastamme löydät erilaisia terassilämmittimiä, kuten infrapunalämmittimet ja kaasulämmittimet, jotka sopivat eri tarpeisiin. Terassilämmittimillä voit luoda lämpimän tunnelman ja pidentää ulkona vietettyjä hetkiä.

1-48 / 192

192 tuotetta

1-48 / 192

192 tuotetta

Terassilämmittimet

Haluaisitko nauttia terassilla, patiolla ja parvekkeella oleskelusta nykyistä pidempään? Jos vastauksesi on kyllä, hanki nyt terassilämmitin, jolla saa muutettua kylmäksi muuttuneen kesäillan taas suloisen lämpöiseksi. Terassilämmittimen avulla saat nauttia terassillasi t-paitakeleistä jopa pitkälle syksyyn. Niiden avulla lasitetusta parvekkeesta on mahdollista nauttia jopa vuoden ympäri. Terassilämmittimet siis mahdollistavat erilaisten pienten ulkotilojen lämmittämisen.

Terassilämmittimet erilaisiin käyttötarkoituksiin

Terassilämmittimen valinnassa kannattaa ensimmäisenä huomioida tila, johon lämmitintä on hankkimassa. Suurin lämmittimen valintaan vaikuttava tekijä on tilan koko. Liian pienitehoinen lämmitin suuressa tilassa ei hyödytä, ja toisaalta liian suuritehoinen lämmitin pienessä tilassa on turhaa energian hukkaamista. Toinen iso lämmittimen valintaan vaikuttava tekijä on sen sijoittaminen. Terassilämmitin on mahdollista sijoittaa mm. seinälle, vapaasti maahan/lattialle tai jopa upottaa pöytään. Terassilämmittimet toimivat yleensä joko sähköllä tai kaasulla. Sähkötoimisissa lämmittimissä on tarjolla malleja, jotka lämmittävät lämmittimen ympärillä olevaa ilmaa, ja sellaisia, jotka lämmittävät vain lämmittimen säteilyn piirissä olevia ihmisiä. Jälkimmäisiä ovat mm. infrapunalämmittimet. Osa lämmittimistä ei luo ympärilleen valoa juuri ollenkaan, ja osa toimii näppärästi myös valoa tuovana elementtinä.

Terassilämmittimet myös sisäkäyttöön

Osa terassilämmittimistä on tarkoitettu ulkotilojen lisäksi myös sisäkäyttöön. Ne mahdollistavat vetoisten ja hankalasti lämmitettävien tilojen lisälämmityksen. Niitä voi käyttää esimerkiksi tiloissa, joissa ovia avataan paljon, kuten kirkoissa, toimistoissa, hotelleissa, ravintoloissa ja baareissa. Terassilämmitin voi olla terassillasi myös sisustuksellinen elementti. Esimerkiksi jotkin kaasutoimiset lämmittimet ovat kuin kaunis nuotio terassin pöydällä tai lattialla. Niitä on mahdollista käyttää myös grillaamiseen, ja niihin saa lisävarusteena mm. jääkulhon ja lehtitelineen. Todellista luksusta! Jos sinulla ei vielä ole terassia, mihin lämmitintä sijoittaa tai vanha terassisi on uudistamisen tarpeessa, tutustu myös terassilautoihin. Rakenna lämmittimien avulla viihtyisä terassi, josta voit nauttia jo varhain keväällä ja pitkälle syksyyn. Valitse terassillesi, patiollesi ja parvekkeellesi myös kauniit ja toimivat puutarhakalusteet, jotta nautintosi on täydellinen. Tilaa nyt kaikki tarvittava kätevästi Netraudasta!

Myydyimmät tuotteet (10)

Terassilämmitin Fornorth Pyramid, 13kW kaasukäyttöinen, eri värejä
-58%
22.4. ASTI
Tarjous
Terassilämmitin Fornorth Pyramid, 13kW kaasukäyttöinen, eri värejä
Varaston tyhjennysmyynti - Rajoitettu erä!
499,00  208,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

-58%
22.4. ASTI
Tarjous
Terassilämmitin Fornorth Pyramid, 13kW kaasukäyttöinen, eri värejä
Varaston tyhjennysmyynti - Rajoitettu erä!
499,00  208,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.