OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on kustannustehokas ratkaisu kodin lämmitykseen tai viilennykseen. Sen parhaimmat hyödyt saavutetaan öljy- tai suorasähkölämmitteisissä asunnoissa ja sen takaisinmaksuaika yleensä 3-6 vuotta. Saat meiltä laajan valikoiman lisäksi myös ilmalämpöpumpun asennuksen ja huollon.

Tarjoamme markkinoiden parhaimmat laitteet ja ammattitaitoisen asennuksen yli 5000 tyytyväisen asiakkaan kokemuksella!

1-48 / 186

186 tuotetta

1-48 / 186

186 tuotetta

Ilmalämpöpumput

Ilmalämpöpumppu on innovatiivinen ja taloudellinen ratkaisu kodin sisälämpötilan hallintaan. Ilmalämpöpumpun edistyksellisen teknologian avulla kotia voidaan lämmittää tai viilentää tarpeen mukaan. Se soveltuu erinomaisesti kohteisiin, joissa ei ole vesikiertoista lämmitysjärjestelmää tai esimerkiksi kesämökille. Valikoimamme sisältää tunnettujen valmistajien ilmalämpöpumppuja, joissa on älykkäitä lisäominaisuuksia. Tarjoamme myös kätevän asennuspalvelun ja huollon. Lue lisää vuoden 2024 parhaista ilmalämpöpumpuista ja katso vertailumme suosituista malleista täältä.

Mikä on ilmalämpöpumpun toimintaperiaate?

Ilmalämpöpumpun toimintaperiaate perustuu siihen, että se siirtää lämpöä ulkoilmasta sisätiloihin tai toisinpäin lämmittäen tai viilentäen tilaa. Tämä tapahtuu kylmäaineen kiertokulun avulla. Ilmalämpöpumpussa kylmäaine höyrystyy sisäyksikössä, jolloin se ottaa ympäristöstään lämpöä. Tämän jälkeen höyrystetty kylmäaine siirretään ulkoyksikköön, jossa se puristuu takaisin nestemäiseksi ja luovuttaa lämpöä ulkoilmaan. Tämän jälkeen kylmäaine palaa takaisin sisäyksikköön, jossa prosessi alkaa uudelleen.

Mikä on hyvä ilmalämpöpumppu?

Hyvä ilmalämpöpumppu on sellainen, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi. Se on tehokas, energiatehokas ja helppo käyttää. Valikoimamme pitää sisällään tunnettujen merkkien ilmalämpöpumppuja eri hintaluokissa. Mitsubishi Electric -ilmalämpöpumppu kuuluu alansa johtajiin. Yrityksellä on pitkä kokemus pohjoismaisiin olosuhteisiin soveltuvien pumppujen kehittämisessä ja valmistamisessa. Energiatehokkaat laitteet ovat tyylikkäitä muotoilultaan sekä hiljaisia käytössä. Myös Panasonic-ilmalämpöpumppu tarjoaa paljon etuja. Panasonicin laitteissa on erinomainen energiatehokkuus ja mallista riippuen myös innovatiivinen ilmanpuhdistustoiminto. Markkinoiden hiljaisimpiin kuuluva ilmalämpöpumppu toimii jopa -35°C pakkasella, mikä tekee siitä ihanteellisen Suomen talviolosuhteissa. Kumpaakin merkkiä yhdistää tuotteiden helppo ohjattavuus ja viimeistelty design. Sen lisäksi valikoimamme pitää sisällään myös muita laadukkaita ratkaisuja, joita voidaan täydentää mm. etäohjausyksiköllä. On tärkeää valita laite, joka sopii asunnon koon ja lämmitystarpeen mukaan. Parhaan ilmalämpöpumpun valinnassa kannattaa kääntyä myyntipalvelumme puoleen.

Minkälaisiin rakennuksiin ilmalämpöpumppu sopii parhaiten?

Ilmalämpöpumppu sopii parhaiten omakotitaloihin, rivitaloihin ja kerrostaloihin, joissa on vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä tai sähkölämmitys. Ilmalämpöpumppu on erityisen hyödyllinen alueilla, joissa talvella on pakkaskelejä, sillä se pystyy lämmittämään tehokkaasti myös kovilla pakkasilla. Ilmalämpöpumppu on myös hyvä valinta, jos haluaa säästää lämmityskustannuksissa, sillä se on energiatehokas vaihtoehto perinteisille lämmitysjärjestelmille.

Kuinka paljon ilmalämpöpumppu kuluttaa sähköä?

Ilmalämpöpumpun sähkönkulutus riippuu sen tehokkuudesta, käyttötavasta ja ympäristöolosuhteista. Keskimääräinen ilmalämpöpumpun sähkönkulutus on noin 0,5-2,5 kWh tunnissa, ja se voi maksaa noin 5-20 euroa kuukaudessa käytön mukaan. Uudemmat ja tehokkaammat mallit kuluttavat yleensä vähemmän sähköä kuin vanhemmat mallit. Ilmalämpöpumpun käyttöä kannattaa optimoida käyttämällä sitä vain tarpeen mukaan ja säätämällä lämpötilaa oikein.

Paljonko ilmalämpöpumppu maksaa asennettuna?

Ilmalämpöpumpun hinta asennettuna vaihtelee suuresti mallista, asennuspaikasta ja muista tekijöistä riippuen. Yleisesti ottaen ilmalämpöpumpun hinta asennettuna voi vaihdella noin 1500-5000 euron välillä. Netraudasta voit tilata ilmalämpöpumpun asennuksen ja huollon.

Saako ilmalämpöpumpun asennuksesta kotitalousvähennyksen?

Kyllä, ilmalämpöpumpun asennuksesta voi saada kotitalousvähennyksen. Kotitalousvähennys on verovähennys, jonka voi saada kotitalouden arjen helpottamiseen liittyvistä töistä, kuten esimerkiksi kodin remonteista, siivouksesta ja puutarhanhoidosta. Ilmalämpöpumpun asennus on hyväksyttävä kotitalousvähennyksen piiriin kuuluva työ, kunhan se on tehty omassa asunnossa tai vapaa-ajan asunnossa. Kotitalousvähennyksen määrä on 40% työn osuudesta, enintään 2 250 euroa vuodessa henkilöä kohden (vuonna 2023).

Kuinka usein ilmalämpöpumppu pitää huoltaa?

Ilmalämpöpumpun huolto kannattaa tehdä vähintään kerran vuodessa, mieluiten kahdesti vuodessa. Säännöllinen huolto pidentää laitteen käyttöikää ja parantaa sen energiatehokkuutta. Ilmalämpöpumpun huolto sisältää yleensä suodattimien puhdistamisen, laitteen sisäosien tarkastamisen ja tarvittaessa puhdistamisen sekä jäähdytysaineen määrän tarkastamisen.

Ilmalämpöpumppu asennettuna Netraudasta

Oikein tehty ilmalämpöpumpun asennus takaa pumpun oikeanlaisen ja mahdollisimman tehokkaan toiminnan. Ilmalämpöpumppu sisältää ilmastolle ja ympäristölle haitallista kylmäainetta. Tästä syystä ilmalämpöpumpun asennuksen saa suorittaa vain ammattilaiset, joilla on Turvallisuus- ja kemikaaliviraston (Tukes) myöntämä kylmäalan pätevyys. Netraudasta saat myös ilmalämpöpumpun asennuksen ja voit tilata sen näppärästi suoraan verkkokaupasta. Samalla voit tilata myös maatelineen toimituksessa tulevan seinäasennustelineen tilalle sekä suojakotelon. Muista, että ilmalämpöpumpun huolto tulee suorittaa säännöllisin väliajoin. Ilmalämpöpumput, asennus ja huolto edullisin hinnoin - tutustu tarjouksiin!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.