Varaston loppuunmyyntiin on taas lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Takat

Takat ovat kodin lämpöä ja tunnelmaa luova keskipiste. Valitse tulisija tai takka käyttötarpeesi ja asennuspaikan mukaan. Varaava takka luovuttaa lämpöä tasaisesti ja pitkäkestoisesti. Kamiina, kevyttakka tai kiertoilmatakka tuottavat lämpöä nopeasti ja tehokkaasti. Takkasydämellä voi avotakan muuntaa lämpöä energiatehokkaammin tuottavaksi takaksi.

1-48 / 1067

1067 tuotetta

1-48 / 1067

1067 tuotetta

Takat

Takat voivat olla valmistettu monista eri materiaaleista, kuten tiilestä, kivestä tai metallista, ja niitä on saatavana monenlaisia ​​malleja ja kokoja. Takat ovat suosittuja erityisesti kylmissä ilmastoissa, ja niitä käytetään usein sekä lämmitykseen että tunnelman luomiseen.

Millainen on hyvä takka?

Hyvä takka on ympäristöystävällinen, turvallinen ja tehokas lämmönlähde. Sen tulee olla valmistettu kestävistä materiaaleista ja sen tulee olla helppo puhdistaa. Hyvä takka sopii käyttöön tilanteessa kuin tilanteessa, olipa kyseessä sitten kodin lämmittäminen tai tunnelman luominen. Oli mielessäsi sitten vuolukivitakka tai vaikka kevyttakka, takan valinta voi vaikuttaa myös kotisi sisustustyyliin. Esimerkiksi moderniin sisustukseen sopii hyvin minimalistinen ja tyylikäs kevyttakka, kun taas perinteisempään sisustukseen voi sopia paremmin lämminhenkinen ja rustiikkinen vuolukivitakka.

Kuinka usein takkaa voi lämmittää?

Takan lämmittämisessä on useita tekijöitä, jotka vaikuttavat siihen, kuinka usein takkaa voi lämmittää. Tärkeimpänä tekijänä on takan kunto ja sen hormien kunto. Suositeltavaa on tarkistaa hormien kunto ja puhdistaa ne säännöllisesti. Yleensä takkaa voi lämmittää muutaman kerran viikossa, riippuen takan koosta ja käytön tiheydestä.

Miten takka vaikuttaa talon energiatehokkuuteen?

Hyvin suunniteltu ja asennettu takka voi tarjota lisälämpöä taloon, mikä voi vähentää tarvetta käyttää muita lämmitysjärjestelmiä. Tämä voi vähentää talon energiakustannuksia ja lisätä sen energiatehokkuutta. Toisaalta, jos takka ei ole asianmukaisesti suunniteltu tai asennettu, se voi johtaa lämpöhäviöihin, savukaasujen päästöihin ja huonoon sisäilman laatuun. Siksi on tärkeää valita oikeanlainen takka ja käyttää sitä oikein talon energiatehokkuuden parantamiseksi.

Mitkä ovat turvallisuusasiat, joita tulee huomioida takan käytössä?

Takan käyttö on turvallista, kun noudattaa muutamia turvallisuusohjeita. Tärkeimpiä asioita ovat riittävä ilmanvaihto, takan asianmukainen asennus ja käyttöohjeiden huolellinen lukeminen. Myös takan säännöllinen puhdistus on tärkeää paloturvallisuuden varmistamiseksi. Takan läheisyydessä ei tule säilyttää helposti syttyviä materiaaleja, kuten paperia tai kodin kemikaaleja. Lisäksi takan eteen on hyvä asettaa suojaverkko estämään kipinöiden lentämistä lattialle.

Mikä on paras tapa huoltaa takkaa, ja kuinka usein se tulisi tehdä?

Paras tapa huoltaa takkaa on puhdistaa se säännöllisesti ja tarkastaa sen kunto. Tämä auttaa pitämään takan turvallisena ja tehokkaana. Suositeltavaa on tilata paikalle nuohooja ja puhdistaa takka vähintään kerran vuodessa, mieluiten ennen lämmityskauden alkua. Puhdistuksen yhteydessä kannattaa tarkastaa myös takan hormit ja tarvittaessa puhdistaa nekin. Lisäksi tulipesän tiilet kannattaa tarkastaa ja korjata tarvittaessa. Huolto-ohjeet kannattaa tarkistaa takan valmistajan ohjeista, sillä eri takkatyypeillä voi olla erilaisia huoltotarpeita.

Paljonko maksaa takka asennettuna?

Takan hinta asennettuna riippuu monista tekijöistä, kuten takan koosta, mallista, asennuspaikan vaatimista valmisteluista ja asennustyön vaatimasta ajasta. Suuntaa antavana hintahaarukkana voidaan mainita, että takan asennus voi maksaa noin 2000-5000 euroa. On suositeltavaa pyytää tarjous takan asennuksesta ammattilaiselta, jotta hinta saadaan tarkasti selville. Ota yhteyttä ammttitaitoiseen myyntipalveluumme, autamme sinua mielellämme sopivan takan valinnassa.

Varaava takka varastoi lämpöä ja lämmittää pitkään

Varaavat takat ovat syystäkin todella suosittuja. Ne on suunniteltu erityisesti keräämään lämpö talteen, jonka ansiosta ne lämmittävät huoneistoa vielä pitkän ajan puiden polttamisen jälkeenkin. Moneen eri tarkoitukseen ja tilaan mm. Tiileri ja Romotop valmistavat suosittuja takkoja.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.