Hyytävät hintajatkot voimassa enää:

Ulko-ovet

Nykyaikainen ulko-ovi tarjoaa kodille paljon enemmän kuin pelkän sisäänkäynnin. Se on tärkeä elementti, joka lisää turvallisuutta, energiatehokkuutta ja käyttömukavuutta. Ulko-oven eristys auttaa säilyttämään lämpöä talossa ja säästämään energiakustannuksia. Tervetuloa tutustumaan valikoimaamme ja löytämään unelmiesi ulko-ovi - tarvittaessa asennettuna!

1-48 / 783

783 tuotetta

1-48 / 783

783 tuotetta

Ulko-ovet

Edustamme useita laadukkaita valmistajia, joiden ulko-ovet sopivat niin taloosi kuin mökillesikin. Ulko-oven valinnassa kannattaa huomioida miellyttävän ulkonäön lisäksi myös tukevuus ja turvallisuus. Lukkoon ja vetimeen kannattaa panostaa, jos ne eivät jo kuulu ulko-oven hintaan. Jämäkkä ja tukevasti kiinnitetty ulko-ovi pitää varkaat loitolla mutta on helppo ja mukava käyttää. Huomioi valinnassasi myös ulko-oven kätisyys ja karmien koko, jotta ulko-oven vaihtaminen ei muutu isommaksi projektiksi. Ovet ovat joko umpiovia tai lasilla varustettuja. Lasilla varustettu ovi tuo valoa pimeään välieteiseen tai eteiseen ja näyttää arvokkaammalta. Uusi ulko-ovi voi myös pienentää kotisi lämmityskustannuksia, kun lämpö ei enää karkaa eteisestä ulos. Mikäli valitsemasi ovimalli ei sisällä heloja, kuten painiketta ja lukkoa, katso lisätarvikkeet oviin Netraudan valikoimasta. Huomaa myös, että osa Netraudan ulko-ovien valikoimassa on standardiovia, mutta osa ovista valmistetaan mittatilaustyönä, jolloin saat silmää miellyttävän, kotisi arvoon ja tyyliin sopivan kokonaisuuden kerralla ja varusteineen.

Ulko-ovet kotiin toimitettuna Netraudasta

Netraudan ulko-ovien valikoima on laaja, ja kotiisi löytyy varmasti sopiva ulko-ovi joko standardimalleista tai mittatilaustyönä tehtävistä ovista. Jos karmit eivät sisälly oven varusteisiin (katso tarkemmin vaihtoehtojen tuotetiedoista) niin oikean kokoiset karmit löydät Netraudan valikoimista. Voit tehdä koko tarvitsemasi paketin tilauksen helposti netin kautta ja tilaus toimitetaan vaivattomasti suoraan kotiisi. Tarvittaessa myyntipalvelumme on apunasi.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.