1-100 / 784

784 tuotetta

1-100 / 784

784 tuotetta

Ulko-ovet
Tyylikäs ja tukeva ulko-ovi on ensimmäinen asia, johon vieraasi kiinnittävät huomiota. Turvallinen ja tukeva ovi pitää kutsumattomat vieraat loitolla, mutta ihastuttaa ja antaa tärkeän ensivaikutelman kodistasi. Talon ilmeeseen mietitty ja hankittu ovi kertoo omistajastaan paljon, joten mallistoamme kannattaa silmäillä ajatuksella. Kaikki edustamamme ulko-ovet ovat laadukkaita tuotteita, joihin voit luottaa turvallisin mielin.

Netraudan tukevat ulko-ovet avaavat kotisi ystäville

Edustamme useita laadukkaita valmistajia, joiden ulko-ovet sopivat niin taloosi kuin mökillesikin. Ulko-oven valinnassa kannattaa huomioida miellyttävän ulkonäön lisäksi myös tukevuus ja turvallisuus. Lukkoon ja vetimeen kannattaa panostaa, jos ne eivät jo kuulu ulko-oven hintaan. Jämäkkä ja tukevasti kiinnitetty ulko-ovi pitää varkaat loitolla mutta on helppo ja mukava käyttää. Huomioi valinnassasi myös ulko-oven kätisyys ja karmien koko, jotta ulko-oven vaihtaminen ei muutu isommaksi projektiksi. Ovet ovat joko umpiovia tai lasilla varustettuja. Lasilla varustettu ovi tuo valoa pimeään välieteiseen tai eteiseen ja näyttää arvokkaammalta. Uusi ulko-ovi voi myös pienentää kotisi lämmityskustannuksia, kun lämpö ei enää karkaa eteisestä ulos. Mikäli valitsemasi ovimalli ei sisällä heloja, kuten painiketta ja lukkoa, katso lisätarvikkeet oviin Netraudan valikoimasta. Huomaa myös, että osa Netraudan ulko-ovien valikoimassa on standardiovia, mutta osa ovista valmistetaan mittatilaustyönä, jolloin saat silmää miellyttävän, kotisi arvoon ja tyyliin sopivan kokonaisuuden kerralla ja varusteineen.

Ulko-ovet kotiin toimitettuna Netraudasta

Edustavat ovet kotiisi toimittaa tietysti Netrauta. Valikoima on laaja ja kotiisi löytyy varmasti sopiva ovi joko standardimalleista tai mittatilaustyönä tehtävistä ovista. Jos karmit eivät sisälly oven varusteisiin (katso tarkemmin vaihtoehtojen tuotetiedoista) niin oikean kokoiset karmit löydät Netraudan valikoimista. Voit tehdä koko tarvitsemasi paketin tilauksen helposti netin kautta ja tilaus toimitetaan vaivattomasti suoraan kotiisi. Tarvittaessa myyntipalvelumme on apunasi.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16