Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Uretaanilevyt

1-48 / 73

73 tuotetta

1-48 / 73

73 tuotetta

Uretaanilevyt

Rakennusten eristämiseen löytyy useita, eri tilanteisiin soveltuvia vaihtoehtoja. Perinteisiin ja yleisimpiin eristetuotteisiin kuuluvat uretaanieristeet, joiden käyttökohteet ovat moninaiset. Uretaanieristeet valmistetaan muovista, ja niitä on myynnissä muun muassa levymuodossa. Polyuretaani on tehokas lämpöeriste. Kun eristysasiat tulevat rakentamisprojektin edetessä ajankohtaisiksi, kannattaa suunnata ostoksille Netraudan verkkokauppaan! Meiltä tilaat niin laadukkaat polyuretaanilevyt kuin kaikki muutkin eristämiseen tarvittavat välineet ja tuotteet. Tervetuloa ostoksille!

Uretaanilevy säilyttää suosionsa

Polyuretaanieristeitä on käytetty rakentamisessa jo useamman vuosikymmenen ajan. Ne ovatkin säilyttäneet paikkansa yhtenä yleisimmistä rakennuseristeistä. Uretaanilevyjen suosio juontuu niiden hyvästä lämmöneristyskyvystä. Tehokas eristys vähentää lämpöhukkaa, pienentää energiantarvetta ja näkyy myös kukkarossa maltillisempina lämmityskustannuksina. Satsaus hyvään eristykseen tuo siis kotiin lämmön ja säästää ympäristöä. Tilaa uretaanilevyt ja muut eristeet Netraudasta!

Polyuretaanilevyt eri käyttökohteisiin

Erilaisiin käyttökohteisiin ja -tarpeisiin löytyvät sopivat polyuretaanilevyt. Monia polyuretaanilevyjä voi käyttää lämmöneristämiseen esimerkiksi katossa tai seinissä. Saunan eristämiseenkin on omat levynsä, jotka kestävät korkeitakin lämpötiloja. Osa levyistä soveltuu kuivien tilojen lisäksi myös kosteiden tilojen eristämiseen. Useat polyuretaanilevyistä sopivat niin uudisrakentamiseen kuin saneerauskohteisiinkin. Tarkista valitsemasi tuotteen kohdalta, toimiiko levy jo itsessään höyrynsulkuna vai tarvitaanko vielä erillinen sulku. Tarjolla on useita erikokoisia levymalleja, joista jokaiseen rakennusprojektiin löytyy varmasti sopiva vaihtoehto. Myös levyjen paksuuksissa on runsasta vaihtelua. Netraudan verkkokaupassa on polyuretaanilevyjä useilta eri valmistajilta. Valitse suosikkisi ja tilaa jo tänään!

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.