Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Sohvat

Sohva on yksi tärkeimmistä kalusteista kodin sisustuksessa. Sohvien valikoima on laaja ja sisältää erilaisia malleja, kokoja ja värejä. Kahden istuttavat sohvat sopivat pieniin tiloihin, kun taas kolmen istuttavat sohvat ovat ihanteellisia isompiin huoneisiin. Sohvat ovatkin olennainen osa kodin sisustusta, joka vaikuttaa kodin ilmeeseen ja viihtyisyyteen.

1-48 / 992

992 tuotetta

1-48 / 992

992 tuotetta

Sohvat

Sohvat ovat olennainen osa kodin sisustusta, ja ne voivat vaikuttaa merkittävästi kodin viihtyisyyteen. Erilaiset sohvat tarjoavat erilaisia käyttömahdollisuuksia ja tyylikkäitä vaihtoehtoja kodin sisustukseen. Pieni sohva sopii hyvin pieniin tiloihin, kuten yksiöihin tai pieneen olohuoneeseen. Pienikokoisesta sohvasta huolimatta se voi tarjota mukavuutta ja tyylikkyyttä kodin sisustukseen. Pieni sohva on usein myös edullinen vaihtoehto, joka sopii pienempään budjettiin.

Sohvat eri väreissä - luo persoonallinen ilme sisustukseen

Sohvat ovat kodin tärkeimpiä kalusteita, joita on saatavilla monissa eri väreissä. Harmaa sohva on tyylikäs valinta, joka sopii monenlaisiin sisustuksiin ja luo rauhallisen ilmapiirin. Valkoinen sohva on tyylikäs ja ajaton valinta, joka luo raikkaan ja modernin tunnelman olohuoneeseen. Se yhdistyy helposti eri sisustustyyleihin ja antaa tilan tuntua avaralta. Beige sohva on klassinen valinta, joka sopii monenlaiseen sisustukseen. Beige sohva on helppo yhdistää erilaisiin sisustuselementteihin ja se luo kodikasta tunnelmaa. Musta sohva puolestaan luo modernin ja tyylikkään ilmeen, kun taas valkoinen sohva on raikas ja valoisa vaihtoehto. Vaaleanharmaa sohva luo lempeän tunnelman, kun taas sininen sohva tuo pirteyttä ja raikkautta sisustukseen. Tummanharmaa sohva on syvä ja elegantti vaihtoehto, joka sopii moniin sisustustyyleihin. Sininen sohva on kaunis ja rauhallinen valinta olohuoneeseen. Se luo tunnelmaa ja tyylikkyyttä tilaan, ja sen sävyt sopivat moniin eri sisustustyyleihin. Vaaleammat sinisen sävyt voivat antaa tilan tuntua raikkaalta ja avoimelta, kun taas tummemmat sävyt voivat tuoda huoneeseen syvyyttä ja rauhallisuutta. Ruskea sohva luo luonnollisen ja lämpimän tunnelman, kun taas vihreä sohva voi olla piristävä lisä sisustukseen. Oranssi sohva puolestaan tuo sisustukseen iloa ja energiaa. Keltainen sohva on rohkea ja iloinen valinta olohuoneeseen. Se tuo tilaan aurinkoisen ja energisen tunnelman, ja sopii erityisesti hyvin moderniin tai boheemiin sisustukseen. Keltainen sohva on myös loistava tapa tuoda väriä neutraaliin tilaan. Keltainen on monipuolinen väri, joten voit valita keltaisen sohvan eri sävyissä ja eri materiaaleissa. Pinkki sohva on rohkea ja tyylikäs valinta sisustukseen. Pinkki on monipuolinen väri, joka sopii niin moderniin kuin romanttiseenkin sisustukseen. Pinkki sohva voi olla iso katseenvangitsija ja antaa sisustukselle yksilöllisen ilmeen.

Vinkkejä sohvan koon valintaan

Kahden istuttava ja kolmen istuttava sohva ovat kaksi yleisintä sohvamallia. Kahden istuttava sohva sopii pienempään tilaan ja se sopii mainiosti esimerkiksi pariskunnille tai pienelle perheelle. Kolmen istuttava sohva taas sopii mainiosti isompaan tilaan, kuten olohuoneeseen tai julkisiin tiloihin kuten toimistoihin. Kolmen hengen sohva tarjoaa mukavat istumapaikat useammalle henkilölle ja sopii erinomaisesti esimerkiksi perheen yhteisiin hetkiin tai vieraiden viihdyttämiseen. Neljän hengen sohvat ja Viiden istuttavat sohvat sopivat hyvin hieman isompiin tiloihin ja tarjoavat mukavat istumapaikat useammalle henkilölle. 6-8-istuttavat sohvat ovat jo erittäin suuria ja sopivat erinomaisesti esimerkiksi työpaikoille tai julkisiin tiloihin, kuten hotelleihin, auloihin, konferenssihuoneisiin ja vastaanottoihin. Niitä voidaan käyttää myös elokuvahuoneissa, pelihuoneissa tai muissa viihdetiloissa, joissa tarvitaan runsaasti istumapaikkoja. Lisäksi niitä voi käyttää esimerkiksi juhlatiloissa tai tapahtumissa, joissa tarvitaan istumapaikkoja suuremmille ryhmille. On tärkeää muistaa, että sohvan henkilömäärä ei aina kerro koko totuutta sohvan koosta, joten kannattaa tarkistaa sohvan mitat ennen ostopäätöstä.

Tutustu sohvien materiaaleihin - Valitse sopiva kotiisi!

Erilaisia sohvamalleja on saatavilla eri väreissä ja materiaaleissa, joten valinnanvaraa löytyy runsaasti erilaisiin sisustustyyleihin. Sohvan valintaan kannattaa panostaa ja valita sopiva huolella, sillä se on usein kodin keskipiste ja vaikuttaa kodin viihtyvyyteen pitkän aikaa. Sohvan materiaalivalinta voi vaikuttaa huoneen ilmeeseen ja tunnelmaan, ja siksi onkin tärkeää valita sopiva materiaali omiin tarpeisiin ja makumieltymyksiin. Puusohva on klassinen vaihtoehto, joka sopii hyvin monenlaiseen sisustukseen. Puu on kestävä ja kaunis materiaali, joka tuo luonnonläheistä tunnelmaa huoneeseen. Puusohvat voivat olla erilaisia, esimerkiksi massiivipuisia tai kevyempiä koivu- tai tammituotteita. Puusohvan voi myös verhoilla esimerkiksi kangasmateriaalilla. Nahkasohva on laadukas ja tyylikäs valinta, joka kestää hyvin käyttöä. Nahka on kestävä ja hengittävä materiaali, joka pehmenee ja patinoituu käytössä kauniisti. Nahkasohvat ovat yleensä hintavampia kuin muut vaihtoehdot, mutta ne ovat myös pitkäikäisempiä ja säilyttävät arvonsa hyvin. Nahkasohva sopii erityisesti moderneihin tai minimalistisiin sisustuksiin. Nahkasohvaa kannattaa hoitaa säännöllisesti nahkavoiteilla, jotta se säilyy hyvässä kunnossa pitkään. Keinonahkasohva on helppohoitoinen ja edullinen vaihtoehto nahkasohvalle. Keinonahka on keinotekoinen materiaali, joka muistuttaa ulkonäöltään ja tuntumaltaan aitoa nahkaa. Keinonahkasohva kestää hyvin kosteutta ja likaa, joten se sopii erityisesti lapsiperheisiin tai lemmikkitalouksiin. Keinonahkasohva on myös helppo pitää puhtaana, sillä sen pinnalle ei tartu lika yhtä helposti kuin esimerkiksi kankaalle.

Myydyimmät tuotteet (10)

Vuodesohva Linento Furniture Folde 2-istuttava eri värejä
-30%
22.4. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Vuodesohva Linento Furniture Folde 2-istuttava eri värejä
477,30  alk. 334,10 
-30%
22.4. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Vuodesohva Linento Furniture Nitta 2-istuttava eri värejä
227,30  alk. 159,10 
-30%
22.4. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Vuodesohva Linento Furniture Sando 2-istuttava eri värejä
440,00  alk. 308,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Vuodesohva Linento Furniture Folde 2-istuttava eri värejä
-30%
22.4. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Vuodesohva Linento Furniture Folde 2-istuttava eri värejä
477,30  alk. 334,10 
Vuodesohva Linento Furniture Sando 2-istuttava eri värejä
-30%
22.4. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Vuodesohva Linento Furniture Sando 2-istuttava eri värejä
440,00  alk. 308,00 
Vuodesohva Linento Furniture Nitta 2-istuttava eri värejä
-30%
22.4. ASTI
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Vuodesohva Linento Furniture Nitta 2-istuttava eri värejä
227,30  alk. 159,10 
-31%
22.4. ASTI
Tarjous
Sohvaryhmä Scandinavian Choice Norbo 6 ist eri värejä
2 059,90  alk. 1 416,90 
-31%
22.4. ASTI
Tarjous
Kulmasohva Scandinavian Choice Crazy L 4 ist käännettävä eri värejä
1 563,90  alk. 1 071,90 
-31%
22.4. ASTI
Tarjous
Sohva Manor House Chesterfield Lyx 3 ist sametti eri värejä
937,90  alk. 645,90 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.