Juhannuksen ennakkokampanjat voimassa enää:

1-48 / 185

185 tuotetta

1-48 / 185

185 tuotetta

Terassilaudat

Kaunis terassi ja huolella valittu terassilauta kohottaa asunnon ja talon ulkoista ilmettä, mutta myös sen arvoa. Terassilla on mukava nauttia vaikka kesäiset iltapäiväkahvit, kestitä aurinkoisena päivänä vieraita tai ottaa aurinkoa. Terassilämmittimet tuovat keväisin ja syksyisin terassille kaivattua lisälämpöä. Katetulla ja lämmittimin varustetulla terassilla kesä alkaa jo varhain keväällä ja jatkuu pitkälle syksyyn. Terassi on myös käytännöllinen. Terassilaudalla kävellessä ei sisälle kulkeudu ruohoa ja hiekkaa yhtä helposti kuin paljaalla maalla astellessa. Terassilauta sekä puulaatta ovat myös mukavia alustoja kävellä vaikkapa sukkasillaan. Hanki siis nyt laajasta valikoimastamme kaikki tarpeelliset terassilaudat ja muut terassituotteet!

Terassilaudat- ja elementit laajasta valikoimasta

Netraudan valikoimasta löydät terassilaudat ja -elementit monenlaiseen terassitarpeeseen. Puukomposiittilaudoista saat kauniin ja kestävän terassin, joka ei öljyämistä, hiomista tai puunsuoja-aineita kaipaa. Meiltä löydät myös paljon erilaisia valmiita terassielementtejä, joilla teet upean terassin kädenkäänteessä. Saat meiltä valmiina elementteinä myös terassin aidat ja erilaiset ristikot. Niihin kesäkukkien ripustaminen käy mukavasti ja terassista tulee entistäkin viihtyisämpi. Aidoilla ja ristikoilla saat halutessasi myös näkösuojaa terassillesi. Myös puulaatoilla teet terassin näppärästi. Puulaattoja on saatavilla eri kokoisia erilaisiin kohteisiin. Puulaatta soveltuu käytettäväksi myös parvekkeella. Parvekkeelle sopivat myös sisustuslaatat, joita voit käyttää myös katetulla terassilla tai vaikka sisätiloissa. Parvekkeella laatat tuovat kaunista ilmettä, mutta myös tuntuvat jalan alla lämpimämmältä kuin paljas betonilattia.

Terassilaudat ja -elementit suoraan kotiovelle

Valitse kohteeseesi sopivat terassilaudat ja -elementit meiltä. Et tarvitse autoosi koukkua, eikä sinun tarvitse omistaa peräkärryä. Netraudasta voit tilata terassilaudat ja -elementit kätevästi suoraan kotiovellesi, ja kohta jo pääset nauttimaan uudesta terassistasi. Aloita kodin ulkotilojen ilmeen kohotus jo tänään. Jos terassia ei säiden vuoksi voi rakentaa juuri nyt, aina voi kuitenkin aloittaa suunnittelun. Terassi ja parveke kannattaakin suunnitella huolella viihtyisäksi oleskelutilaksi, josta voi nauttia jopa läpi vuoden. Myös terassin ja koko pihan valaistukseen kannattaa kiinnittää huomiota. Ulkovalaisimista löydät laadukkaita valaisimia moneen käyttöön. Toimiva parveke ja terassi ovat kuin yksi huone lisää. Voitko jo kuvitella, miltä tuntuu astua omalle uudelle terassille kesäisenä aamuna höyryävän kahvikupin kanssa linnunlaulua kuuntelemaan ja kesän raikkautta haistelemaan?

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.