1-100 / 2750

2750 tuotetta

1-100 / 2750

2750 tuotetta

Ulkovalaisimet

Ulkovalaisimet tekevät pihasta tunnelmallisen ja turvallisen vuodenajasta riippumatta. Netraudan valikoimasta löydät laajan kattauksen laadukkaita piha- ja ulkovalaisimia, jotka soveltuvat mainiosti rakennusten ulkoseiniin, kattoihin, lattioihin tai eri puolille tonttia. Tarjolla on niin perinteisiä pylväsvalaisimia kuin tyylikkäitä pollarivalaisimia ja maavalaisimia, joita voidaan sijoittaa näyttävästi kulkuväylien lähettyville. Toki valikoimissa on huomioitu myös talon, kesämökin tai varaston seinään asennettavat mallit. Anna pimeydelle kyytiä tilaamalla uusi ulkovalaisin jo tänään!

Turvallisuutta lisäävät ulkovalot pihavalaistukseen netistä

Ulkokäyttöön tarkoitetut valaisimet lisäävät ennen kaikkea turvallisuutta. Pimeässä kaatumisen tai liukastumisen riski kasvaa varsinkin talvisaikaan. Hyvällä valaistuksella varmistat, että kulkuväylät ja pihatiet näkyvät selvästi, eikä oma piha muutu öisin vaaralliseksi esteradaksi. Valaistu piha on myös tehokas tapa pitää murtovarkaat loitolla. Mitä korkeammaksi kiinnijäämisen riski nousee, sitä vähemmän houkutteleva kohde on varkaalle. Tästäkin syystä omakotitalon ulkovalaistus kannattaa siis hoitaa kuntoon. Kolmas syy, joka puhuu tarkkaan harkitun valaistuksen puolesta, on viihtyvyys. Pimeä talo ja iso pihapiiri voivat tuntua pahimmillaan jopa uhkaavilta, jolloin viihtyvyys kärsii. Usein jo yksikin kirkas pihalamppu tuo nopean ratkaisun tähän ongelmaan. Suomen sääolosuhteissa ulkovalaisin tarvitaan yleensä myös ulko-ovien läheisyyteen. Useat pienet valot taas ovat omiaan lisäämään hohdokuutta ja yksilöllistä särmää muihin ulkotiloihin, oli kyseessä sitten rivitalon pikkupiha, mökin ympäristö tai laaja-alainen huvilatontti. Sopivat pihavalot tuovat siis monella tavalla laatua elämään. Netraudassa tuotteiden vertailu onnistuu näppärästi. Oletko löytänyt jo suosikkisi?

Tilaa suositut pihavalot säästöhintaan Netraudasta

Ohi on aika, jolloin puutarhaan oli tarjolla vain perinteisiä pylväsvalaisimia. Ulkovalaisimet ovat kehittyneet huimasti, mikä näkyy tarjonnan monipuolisuudessa. Modernissa kodissa pihavalaistus on ikään kuin sisustuksen jatke: siinä missä valaistukseen satsataan sisätiloissa, pihaankin panostetaan yksityiskohtia myöten. Yksittäinen pihavalaisin voi toimia näyttävänä katseenvangitsijana, ja maahan upotetut valot tai modernit pollarivalaisimet muuttavat tavallisenkin pihamaan arvokkaan näköiseksi kokonaisuudeksi. Rakennusten ulkoseiniä voidaan halutessa korostaa kauniisti seinään kiinnitettävien mallien avulla. Valitsemalla johtavan valmistajan laadukkaan tuotteen, saat valaisimen, joka kestää taatusti useita vuosia. Tilaa nyt pihavalaisin huippuhintaan netistä ja säästä aikaa ja rahaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16