Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

1-48 / 279

279 tuotetta

1-48 / 279

279 tuotetta

Pihalaatat

Pihalaatat kruunaavat talosi huolitellun ilmeen ja helpottavat kulkua paikasta toiseen. Meiltä löydät monenlaiset vaihtoehdot, joilla päällystät niin talon edustan, pation kuin puutarhan pienet polutkin. Tutustu laajaan valikoimaamme ja poimi parhaat päältä. Oli toiveenasi sitten antiikkilaatta, tunnelmallinen pihakivi tai jämerä betonilaatta, löydät varmasti oman suosikkisi.

Laaja valikoima pihalaattoja moneen eri tarkoitukseen

Kun etsinnässä on kestävä ja hyvännäköinen pihalaatta, meillä on ilo tarjota sinulle runsaasti valinnanvaraa. Sileät ja vahvat torilaatat sopivat hyvin liikennöidyille alueille, kuten pihateille ja autotallin edustalle. Saatavilla on myös runsas valikoima muille piha-alueille sopivia vaihtoehtoja. Niillä päällystät helposti esimerkiksi sokkelin vieruksen, terassin, pation tai pihan eri kulkureitit ja polut. Tuotteiden yksityiskohtaisista tiedoista voit tarkistaa käyttökohteen ja soveltuvuuden omaan pihasuunnitelmaasi. Oli valintasi mikä tahansa, laatoitettu pinta tuo aina tyylikkään ja siistin ilmeen pihaan kuin pihaan.

Tuo pihaan tyyliä ja tunnelmaa laatoituksella

Etsitkö kuvioitua, värikästä tai perinteistä sileää ja harmaata pihalaattaa? Runsaasta valikoimastamme löydät varmasti suosikkisi. Materiaalit, kuten esimerkiksi betoni ja aito luonnonkivi, ovat kestäviä ja pysyvät kauniina pitkään. Pinnaltaan kuvioitu laatta elävöittää mukavasti suurempaa pinta-alaa. Värillisillä kivillä taas voit tuoda kaivattua vaihtelua erikokoisiin pintoihin. Antiikkilaatassa on tunnelmallinen kuvioitu pinta, jolla luot näppärästi miellyttävää patinaa uuteenkin rakennuskohteeseen. Valittavanasi on myös runsaasti erikokoisia tuotteita, ja eri kokoja vaihtelemalla tuot persoonallisia yksityiskohtia pihan laatoitukseen. Tutustu valikoimaamme ja suunnittele unelmiesi pihalaatoitus. Tuotteiden vertailu on meillä aina helppoa ja nopeaa!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.