OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

LED-valot

LED-valot ovat kestäviä, pitkäikäisiä ja energiatehokkaita. Voit suunnitella valaistusta tilan ja tarpeen mukaan. Pehmeä, lämmin valo luo tunnelmaa kun taas kirkas valo auttaa pitämään yllä vireystasoa. Hyvin suunnitellulla valaistuksella voit parantaa viihtyvyyttä ilman sähkönkulutuksen kasvua.

1-48 / 828

828 tuotetta

1-48 / 828

828 tuotetta

LED-valot

LED-valot tuovat mukanaan montakin etua. Ne ovat turvallisia, erityisen pitkäikäisiä ja käteviä käytössä. Kohteesta ja tilanteesta riippuen voidaan valita valon eri värejä ja sävyjä, jolloin saavutetaan miellyttävä tunnelma. Netraudan laajasta valikoimasta löydät laadukkaat ja tyylikkäät LED-valasimet kauniiseen sisustukseen edullisesti. Vertaile nyt tuotteita ja tilaa omat suosikkisi muutamalla klikkauksella!

LED-valaisimet - tehokas ratkaisu moderniin kotiin

Jo monen vuoden ajan LED-sisävalaisimet ovat kasvattaneet suosiotaan maailmalla. Ne ovat erityisen pitkäikäisiä, mikä vähentää niiden huoltoa ja säästää pitkällä tähtäimellä myös rahaa. LED-valaisimet eivät myöskään kuumene perinteisen lampun lailla, mikä lisää niiden turvallisuutta. Monipuoliseen valikoimaan mahtuu kattovalaisimien ja seinävalaisimien lisäksi myös erilaisia lattiamalleja, jotka soveltuvat erinomaisesti olohuoneeseen tai makuuhuoneeseen. Toki LED-valo on myös oiva valinta mökille tai mihin tahansa muuhun huoneeseen. Erikoisen tuoteryhmän muodostavat sisäkäyttöön tarkoitetut kirkasvalolamput, jotka tuovat virkistävää valoa talven pimeyteen. Mitä tulee valaisimien muihin toimintoihin, nekin ovat vakuuttavia. Osassa malleja on himmennin tai jopa kaukosäädin, mikä lisää niiden käyttömukavuutta ja monipuolisuutta entisestään. Voit säädellä huoneen valomäärää hetkessä tilanteeseen sopivaksi - parhaimmillaan jopa sohvalta tai sängystä käsin!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.