Kuluttajien palautusoikeus

Riskitöntä kaupankäyntiä

Tuotteillamme on 30 vrk:n palautusoikeus.
Edellytämme palautettavan tuotteen olevan virheetön ja jälleenmyyntikelpoinen. Huomaa myös, että asennettu tuote on hyväksytty tuote. Jos haluat palauttaa tuotteen ota ensin yhteyttä asiakaspalveluumme yhteydenottolomakkeella:

YHTEYDENOTTOLOMAKE Palautusoikeus

Täyttämällä yhteydenottolomakkeen mahdollisimman huolellisesti, asiakaspalvelumme pystyy käsittelemään asiasi kaikkein nopeimmin.

Yhteydenoton jälkeen annamme ohjeet tuotteen palauttamiseksi.

Peruuttamisoikeus ei koske asiakkaan antamien mittojen tai valintojen mukaan valmistettuja tai tehtaalta asiakasta varten tilattuja tai muuten asiakasta varten räätälöityjä tuotteita, jos tuote on jo valmistuksessa. Se ei koske myöskään määrämittaan katkaistuja tai leikattuja tuotteita, kuten metreittäin myytäviä sähkökaapeleita, jos tuote on jo katkaistu. Hygieniatuotteita emme ota palautuksena vastaan. Nämä rajoitukset perustuvat kuluttajansuojalakiin (luku 6, 16. §).

Virheettömän tuotteen palauttaminen on asiakkaalle maksutonta, mikäli tuote voidaan jättää suoraan ja sellaisenaan postin kuljetettavaksi, eikä palautus kokonsa tai painonsa takia edellytä postin erilliskäsittelyä tai muutakaan erilliskuljetusta. Muussa tapauksessa asiakas huolehtii itse palautuskustannuksista.

Tuotteen noutamatta jättämistä ei katsota tilauksen peruuttamiseksi. Mahdolliset noutamatta jättämisestä aiheutuvat palautuskustannukset peritään asiakkaalta.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16