Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Jouluvalot - Kausivalot

Jouluvalot, eli kausivalot, ovat valosarjoja ja koristevaloja, joita käytetään joulun juhlistamiseen ja kodin koristeluun. Ne tuovat lämpimän ja tunnelmallisen ilmapiirin talviseen juhlaan, ja ne ovat suosittuja sekä kotien että ulkotilojen koristelussa. Jouluvaloja on saatavana eri väreissä ja kokoisina, ja niitä voidaan ripustaa ikkunoihin, joulukuusiin, ulkoseiniin ja muihin paikkoihin luomaan joulun taikaa ja iloa.

1-48 / 568

568 tuotetta

1-48 / 568

568 tuotetta

Jouluvalot

Jouluvalot luovat pimeään vuodenaikaan suloista tunnelmaa. Niitä ei siis voi koskaan olla liikaa! Laita jouluvalot ikkunaan, hyvää musiikkia soimaan ja nauti vaikkapa kupponen glögiä - tunnet jo pian, miten mielesi rentoutuu ja joulun tunnelmaa täyttää koko talon. Netraudan laajasta tarjonnasta löydät jouluvalot moneen eri tarpeeseen, niin sisätiloihin kuin uloskin. Kokeile tänä vuonna jotain uutta: koristele koko piha kauniilla valoilla tai anna kodin kaikkiin huoneisiin lämmintä tuiketta pienillä tai suuremmilla valoilla. Oli toiveesi sitten tyylitelty designvalo tai perinteinen joulutähti, saat sen nopeasti ja näppärästi kotiinkuljetuksella, kun tilaat suoraan netistä. Kun olet täyttänyt pimeyden miellyttävällä valolla, voit itse keskittyä siihen kaikkein tärkeimpään eli tunnelmasta nauttimiseen ja jouluun rauhoittumiseen.

Jouluvalot ulos ja sisälle helposti Netraudasta

Joulu on suomalaisille tärkeää rentoutumisen ja rauhoittumisen aikaa. Valoilla on tärkeä osa joulun ainutlaatuisen tunnelman luomisessa. Siksi olemme koonneet sinua varten runsaan valikoiman jouluvaloja, joiden joukosta löydät varmasti omat suosikkisi niin pieneen kuin suureen tilaan. Reunusta lumiset pihakäytävät talvista tunnelmaa korostavilla pihalyhdyillä tai koristele lipputanko lukemattomalla määrällä pieniä valopilkkuja. Perinteinen joulukynttelikkö on sisätiloihin aina varma valinta: se näyttää myös kadulta katsottaessa mukavan viihtyisältä ja antaa talosi julkisivulle aivan erilaisen ilmeen. Myös herttainen, ripustettava valosydän luo ihanan jouluista onnen tunnetta. LED-valosarjat puolestaan saavat tuhannet tähtöset säteilemään kodissasi tai pihassasi. Nykyaikaiset valot kestävät pitkään, joten voit nauttia niiden miellyttävästä hehkusta useiden vuosien ajan. Tänä vuonna saatat haluta ilahduttaa läheisiäsi valoisalla ja elämäniloa pursuavalla lahjalla? Tutustu jouluisiin pöytävaloihimme, jotka on mukavaa sujauttaa myös pikkujoulupukin konttiin. Kaikissa jouluvaloissa on miellyttävä, luonnonläheinen tunnelma, joten ne kaunistavat tilaa kuin tilaa suloisesti. Valitse omasi ja anna joulun valon luoda hyvää oloa!

Valot tuovat pimeään aitoa joulun tunnelmaa

Mitä olisikaan joulu ilman valoja? Valolla on positiivinen vaikutus, ja tarvitsemme sitä enemmän kuin koskaan juuri pimeänä vuodenaikana. Tee hyvä teko itsellesi ja läheisillesi, päästä luovuutesi lentoon ja tilaa kaikki tarvitsemasi jouluvalot netistä nopeasti ja edullisesti. Aseta tyylikkäät kyntteliköt ikkunalaudoille ja ripusta LED-nauhoja koristeeksi. Anna valon leikkiä säteilevien jäähiukkasten kanssa ja nauti tähtien kimmellyksestä.

Myydyimmät tuotteet (10)

-40%
18.12. ASTI
Tarjous
Lentävät jouluporot ja reki, akryyli, 260x21x87cm, eri värejä
188,99  alk. 113,30 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.