Oksasilppurit

1-30 / 30

30 tuotetta

1-30 / 30

30 tuotetta

Oksasilppurit

Jos puutarhaasi ympäröi kaunis ja tuuhea pensasaita, se on leikattava yleensä parikin kertaa vuodessa. Pitkin kasvukautta pihalta löytyy leikattavaa, sillä puut ja pensaat intoutuvat välillä kasvamaan reippaasti. Suuremmat oksat voi pilkkoa takkapuiden sekaan sytykkeeksi, mutta mitä tehdä hennommista oksista kertyvälle risukasalle? Älä varastoi sitä puutarhan takanurkassa, sillä oksasilppurin avulla voit muuttaa risut hakkeeksi. Pensasaitasi kiittää hakkeesta, sillä se toimii katteena, lannoitteena ja haittaa rikkakasvien kasvua. Oksasilppurit ovat tehokkaita ja turvallisia käyttää sekä varsin vaivattomia huoltaa.

Oksasilppurit muuttavat risukasat hakkeeksi

Oksasilppurit tekevät pensaiden ja puiden risuista kätevää haketta, jota voi hyödyntää monella tapaa. Käytä haketta pensaiden juurella katteena, kompostissa kuivikkeena tai vaikka kulkuväylän kauniina päällysteenä. Laadukkaan työvälineen tunnistaa siitä, ettei laite tukkeudu puusilpusta. Sähkökäyttöisellä oksasilppurilla pystyt työskentelemään tehokkaasti. Tyypillisesti oksasilppuri selviytyy mutkattomasti 40 millimetrin paksuisista oksista. Tätä kookkaammat oksat kannattaa hävittää muulla tavoin. Netraudasta saat puutarhatöissä supersuositut suursäkit, joiden avulla saat siistityn pihasi entistä tyylikkäämpään loistoon jos oksasilppu ei yksin riitä. Tyhjentyneet säkit voit uusiokäyttää roskien poisviemiseen.

Oksasilppurit vaivattomasti Netraudasta

Halusitpa silppuavan tai murskaavan oksasilppurin, löydät toiveidesi mukaisen laitteen edullisesti Netraudasta. Myymme tunnettujen valmistajien taatusti laadukkaita tuotteita, joita on ilo käyttää useita vuosia. Laitteiden tehokkaat moottorit ja laadukkaat leikkuriterät varmistavat, että sekä pehmeä että kovempikin puuaines silppuuntuu tehokkaasti. Tuotetiedoista löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot, joita tarvitset oikean tuotteen valitsemiseksi. Meiltä tilaaminen käy käden käänteessä ja saat tilauksesi nopeasti. Voit maksaa ostoksesi joko nettipankkisi kautta tai yleisimmillä luottokorteilla. Mikäli haluat ennakkolaskun, ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Netraudasta tehokkaat oksasilppurit

Nettitilauksen tekeminen Netraudassa on aina turvallista ja vaivatonta. Tuotetietoihin on merkitty kaikki tarpeelliset detaljit, joiden avulla löydät itsellesi oikean tuotteen. Myyntipalvelumme neuvoo mielellään, jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää oksasilppureistamme. Kun tarvitset vääntöä ja tehoa oksasavotan ohella muihinkin pihan töihin, olet oikeassa verkkokaupassa. Meiltä saat upeat ruohonleikkurit, joiden avulla pihan ylpeys pysyy katseenkestävässä kunnossa. Hyödynnä superhyvät tarjouksemme ja saat kerralla iloa puutarhan moniin töihin, edullisesti totta kai!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16