Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

Oksasilppurit

Oksasilppuri on kätevä puutarhatyökalu, joka hienontaa puunoksia ja risuja helposti käsiteltäväksi puumassaksi. Se on erinomainen tapa kierrättää puutarhajätteet ja käyttää niitä hyödyllisesti kompostissa tai maanparannusaineena. Oksasilppureita on erikokoisia ja eri tehokkuustasoilla, joten sopiva laite löytyy niin kotipuutarhurille kuin ammattilaisellekin. Hyvin huollettu oksasilppuri on pitkäikäinen ja tehokas työkalu, joka säästää aikaa ja vaivaa puutarhanhoidossa.

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

Oksasilppurit

Jos puutarhaasi ympäröi kaunis ja tuuhea pensasaita, se on leikattava yleensä parikin kertaa vuodessa. Pitkin kasvukautta pihalta löytyy leikattavaa, sillä puut ja pensaat intoutuvat välillä kasvamaan reippaasti. Suuremmat oksat voi pilkkoa takkapuiden sekaan sytykkeeksi, mutta mitä tehdä hennommista oksista kertyvälle risukasalle? Älä varastoi sitä puutarhan takanurkassa, sillä oksasilppurin avulla voit muuttaa risut hakkeeksi. Pensasaitasi kiittää hakkeesta, sillä se toimii katteena, lannoitteena ja haittaa rikkakasvien kasvua. Oksasilppurit ovat tehokkaita ja turvallisia käyttää sekä varsin vaivattomia huoltaa.

Mitä eroa on murskaavalla ja leikkaavalla oksasilppurilla?

Murskaava ja leikkaava oksasilppuri eroavat toisistaan hakkeen koon ja karkeuden suhteen. Leikkaavat oksasilppurit käyttävät valssilaitetta, joka leikkaa oksat pienemmiksi paloiksi ja tekee niistä karkeaa silppua. Tämä silppu sopii hyvin karkeaksi katteeksi puutarhaan tai kasvimaalle. Murskaavat oksasilppurit käyttävät sen sijaan terälaitteistoa, joka hienontaa oksat hyvin pieniksi ja tasakokoisiksi paloiksi. Tämä murska on hyvä valinta kompostointiin, sillä se hajoaa nopeammin ja tuottaa ravinteikasta multaa. Murskaavat oksasilppurit ovat yleensä hieman äänekkäämpiä kuin leikkaavat, sillä ne käyttävät korkeampia kierroksia. Valittaessa oksasilppuria on tärkeää ottaa huomioon, minkä tyyppisiä oksia sitä käytetään ja mihin tarkoitukseen silppu tulee käyttää, jotta voi valita joko murskaavan tai leikkaavan oksasilppurin.

Mikä on paras murskaava oksasilppuri?

Paras murskaava oksasilppuri riippuu käyttötarkoituksesta ja käyttötarpeista. Bosch Power Tools, Al-ko, Timco, Einhell, Makita, Scheppach ja Stiga ovat kaikki tunnettuja merkkejä, joilta löytyy murskaavia oksasilppureita. Näiden merkkien valikoimasta löytyy erilaisia murskaavia oksasilppureita eri tarpeisiin ja käyttöolosuhteisiin. On tärkeää valita oksasilppuri, joka sopii parhaiten juuri sinun tarpeisiisi ja käyttöolosuhteisiisi. Hyvä tapa löytää paras oksasilppuri on tutkia eri merkkien valikoimia ja verrata niiden ominaisuuksia ja hintoja.

Mikä on yleinen hintaluokka oksasilppureille?

Yleinen hintaluokka oksasilppureille vaihtelee huomattavasti eri merkkien ja ominaisuuksien mukaan. Halvimmat mallit voivat maksaa noin 100-200 euroa, kun taas ammattikäyttöön suunnatut tai erityisen tehokkaat polttomoottorikäyttöiset oksasilppurit voivat maksaa jopa 1800-3000 euroa. Keskimääräinen hintaluokka tavanomaisille kotikäyttöön suunnatuille oksasilppureille on noin 300-500 euroa. Toki hinta riippuu myös mahdollisista alennuksista ja tarjouksista. Mikäli tarvitset apua oksasilppurin valinnassa voit ottaa yhteyttä myyntipalveluumme.

Oksasilppurit muuttavat risukasat hakkeeksi

Oksasilppurit tekevät pensaiden ja puiden risuista kätevää haketta, jota voi hyödyntää monella tapaa. Käytä haketta pensaiden juurella katteena, kompostissa kuivikkeena tai vaikka kulkuväylän kauniina päällysteenä. Laadukkaan työvälineen tunnistaa siitä, ettei laite tukkeudu puusilpusta. Sähkökäyttöisellä oksasilppurilla pystyt työskentelemään tehokkaasti. Tyypillisesti oksasilppuri selviytyy mutkattomasti 40 millimetrin paksuisista oksista. Tätä kookkaammat oksat kannattaa hävittää muulla tavoin. Netraudasta saat puutarhatöissä supersuositut suursäkit, joiden avulla saat siistityn pihasi entistä tyylikkäämpään loistoon jos oksasilppu ei yksin riitä. Tyhjentyneet säkit voit uusiokäyttää roskien poisviemiseen.

Oksasilppurit vaivattomasti Netraudasta

Halusitpa silppuavan tai murskaavan oksasilppurin, löydät toiveidesi mukaisen laitteen edullisesti Netraudasta. Myymme tunnettujen valmistajien taatusti laadukkaita tuotteita, joita on ilo käyttää useita vuosia. Laitteiden tehokkaat moottorit ja laadukkaat leikkuriterät varmistavat, että sekä pehmeä että kovempikin puuaines silppuuntuu tehokkaasti. Tuotetiedoista löytyvät kaikki tarpeelliset tiedot, joita tarvitset oikean tuotteen valitsemiseksi. Meiltä tilaaminen käy käden käänteessä ja saat tilauksesi nopeasti. Voit maksaa ostoksesi joko nettipankkisi kautta tai yleisimmillä luottokorteilla. Mikäli haluat ennakkolaskun, ota yhteyttä myyntipalveluumme.

Netraudasta tehokkaat oksasilppurit

Tilauksen tekeminen Netraudassa on aina turvallista ja vaivatonta. Tuotetietoihin on merkitty kaikki tarpeelliset tiedot, joiden avulla löydät itsellesi oikean tuotteen. Myyntipalvelumme neuvoo mielellään, jos haluat lisätietoja tai sinulla on kysyttävää oksasilppureistamme. Kun tarvitset vääntöä ja tehoa oksasavotan ohella muihinkin pihan töihin, olet oikeassa verkkokaupassa. Meiltä saat upeat ruohonleikkurit, joiden avulla pihan ylpeys pysyy katseenkestävässä kunnossa. Hyödynnä superhyvät tarjouksemme ja saat kerralla iloa puutarhan moniin töihin, edullisesti totta kai!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.