1-100 / 271

271 tuotetta

1-100 / 271

271 tuotetta

Ikkunat
Nyt on aika vaihtaa kotisi, kesämökkisi tai vaikkapa autotallisi ikkunat uusiin! Valikoimistamme löydät monen eri valmistajan tuotteita mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Haluatko vaihtaa vanhat ikkunasi uusiin samanlaisiin? Vai haluatko yhdistellä yksityiskohtia ja luoda talollesi uuden ja persoonallisemman ilmeen? Oletko ihastunut vanhanaikaisiin T-mallisiin ikkunoihin? Netraudan ikkunavalikoimasta löydät monenlaisia ikkunoita, jotka on valmistettu uusien standardien mukaan matalaenergiaikkunoiksi sekä joko 2 + 1 / 2 + 2 -ikkunoilla.

Laadukkaat ikkunat vähentävät energiamenoja

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, joten Netrauta tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja eri merkkisistä, laadukkaista ikkunoista. Valikoimastamme löydät helposti sinulle sopivan ikkunakokonaisuuden, seinäikkunasta kattoikkunaan. Voit valita mm. useiden mallien ikkunoiden välien suuruuden sekä mahdollisuuksien mukaan myös tuuletusikkunaominaisuuden. Vihdoinkin saat sinulle henkilökohtaisesti suunnitellut ikkunat mieltymyksiesi mukaan! Kylmien ilmasto-olosuhteiden vuoksi on hyvä kiinnittää huomio myös energiatehokkuuteen ja ikkunoiden eristäviin ominaisuuksiin. Netrauta tarjoaakin sinulle ikkunayhdistelmiä, joissa uloin lasi on huurtumaton. Voit seurata kylminä talvi-iltoina kirkkaan lasin läpi melskettä ulkona ja ihastella lumista luontoa.

Myymämme ikkunat on valmistettu huippumateriaaleista

Suunnittele ikkunat valitsemalla valikoista koko-, ulkoväri- ja ulkoväriominaisuudet. Mahdolliset lisävarusteet löydät alasvetovalikosta. Ikkunoiden hinta määräytyy tekemiesi valintojen mukaan. Tiedät siis heti, minkä hintaiset ikkunat olet tilaamassa! Ja mitä pieninkin yksityiskohta tarkoittaa hinnassa. Harkitse tarkkaan, minkälaiset lisäominaisuudet haluat: sälekaihtimet, tuuletusikkunan ja siihen hyönteisverkon vai perinteisen ikkunaristikon? Ikkunakarmit ja sisäpuitteet ovat puuta, kun ulkopuite ja -karmi ovat metallia. Muista harkita, mistä suunnasta ikkunat avautuvat, jotta ikkunoiden kätisyys on oikealla puolella. Pintahelavalikoimammekin huomioi ja kunnioittaa tyylitajuasi. Valitse sopiva materiaali ja väri sekä muoto valikosta. Ikkunat eivät ainoastaan ole energiatehokkaita, ne toimivat myös tehokkaana äänieristyksenä ja ovat hyvä suoja auringon lämpösäteilyä vastaan. Niissä on 25 vuoden lahoamattomuustakuu, mikä takaa pitkäikäisyyden. Netraudan kiinnikkeet helpottavat ikkunoiden kiinnittämistä. Otathan yhteyttä myyntipalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16