Tilaa joululahjat 15.12. mennessä! Aikaa jäljellä vielä:

1-48 / 265

265 tuotetta

1-48 / 265

265 tuotetta

Ikkunat
Nyt on aika vaihtaa kotisi, kesämökkisi tai vaikkapa autotallisi ikkunat uusiin! Valikoimistamme löydät monen eri valmistajan tuotteita mieltymystesi ja tarpeidesi mukaan. Haluatko vaihtaa vanhat ikkunasi uusiin samanlaisiin? Vai haluatko yhdistellä yksityiskohtia ja luoda talollesi uuden ja persoonallisemman ilmeen? Oletko ihastunut vanhanaikaisiin T-mallisiin ikkunoihin? Netraudan ikkunavalikoimasta löydät monenlaisia ikkunoita, jotka on valmistettu uusien standardien mukaan matalaenergiaikkunoiksi sekä joko 2 + 1 / 2 + 2 -ikkunoilla.

Laadukkaat ikkunat vähentävät energiamenoja

Haluamme tarjota asiakkaillemme vain parasta, joten Netrauta tarjoaa sinulle useita vaihtoehtoja eri merkkisistä, laadukkaista ikkunoista. Valikoimastamme löydät helposti sinulle sopivan ikkunakokonaisuuden, seinäikkunasta kattoikkunaan. Voit valita mm. useiden mallien ikkunoiden välien suuruuden sekä mahdollisuuksien mukaan myös tuuletusikkunaominaisuuden. Vihdoinkin saat sinulle henkilökohtaisesti suunnitellut ikkunat mieltymyksiesi mukaan! Kylmien ilmasto-olosuhteiden vuoksi on hyvä kiinnittää huomio myös energiatehokkuuteen ja ikkunoiden eristäviin ominaisuuksiin. Netrauta tarjoaakin sinulle ikkunayhdistelmiä, joissa uloin lasi on huurtumaton. Voit seurata kylminä talvi-iltoina kirkkaan lasin läpi melskettä ulkona ja ihastella lumista luontoa.

Myymämme ikkunat on valmistettu huippumateriaaleista

Suunnittele ikkunat valitsemalla valikoista koko-, ulkoväri- ja ulkoväriominaisuudet. Mahdolliset lisävarusteet löydät alasvetovalikosta. Ikkunoiden hinta määräytyy tekemiesi valintojen mukaan. Tiedät siis heti, minkä hintaiset ikkunat olet tilaamassa! Ja mitä pieninkin yksityiskohta tarkoittaa hinnassa. Harkitse tarkkaan, minkälaiset lisäominaisuudet haluat: sälekaihtimet, tuuletusikkunan ja siihen hyönteisverkon vai perinteisen ikkunaristikon? Ikkunakarmit ja sisäpuitteet ovat puuta, kun ulkopuite ja -karmi ovat metallia. Muista harkita, mistä suunnasta ikkunat avautuvat, jotta ikkunoiden kätisyys on oikealla puolella. Pintahelavalikoimammekin huomioi ja kunnioittaa tyylitajuasi. Valitse sopiva materiaali ja väri sekä muoto valikosta. Ikkunat eivät ainoastaan ole energiatehokkaita, ne toimivat myös tehokkaana äänieristyksenä ja ovat hyvä suoja auringon lämpösäteilyä vastaan. Niissä on 25 vuoden lahoamattomuustakuu, mikä takaa pitkäikäisyyden. Netraudan kiinnikkeet helpottavat ikkunoiden kiinnittämistä. Otathan yhteyttä myyntipalveluumme, mikäli sinulla on kysyttävää!

Mikä on ikkunoiden U-arvo?

U-arvolla ilmaistaan ikkunan lämmönläpäisykerrointa. Mitä pienempi arvo on, sitä parempi on ikkunan lämmön eristyskyky eli energiatehokkuus. U-arvo ilmoitetaan yksiköllä W/m2 K. Uuden talon rakentamisessa minimivaatimus U-arvolle on 1,0. Lämpöikkunoissa U-arvo on jopa 0,8. Energialuokitus (luokat A++ - G) määrittelee U-arvon lisäksi koko ikkunan energiatehokkuuden ja ottaa huomioon myös karmien tiiveyden ja muut ominaisuudet, jotka vaikuttavat ikkunan eristyskykyyn. Energiamerkinnän ilmoittaminen on ikkunavalmistajille vapaaehtoista.

Mitä erilaiset ikkunoiden luokittelut tarkoittavat?

 • MSE = Suomessa yleisin ikkunatyyppi. Kaksipuitteinen 3-lasinen ikkuna. Sisäänpäin aukeava. Sisemmässä puitteessa on kaksilasinen eristyslasielementti.
 • MSEAL = 2-puitteinen 3-lasinen puualumiini-ikkuna. Sisäänpäin aukeava.
 • MS2E = Kaksipuitteinen 4-lasinen ikkuna. Sisäänpäin aukeava. Sisemmässä ja uloimmassa puitteessa kaksilasiset umpiolasielementit.
 • MSK = Kolmipuitteinen ja -lasinen ikkuna. Sisäänpäin aukeava. Yleinen ikkunatyyppi 70- ja 80-lukujen rakennuksissa.
 • MS = Kaksipuitteinen ja -lasinen ikkuna. Avautuu sisään. Tyypillinen mökki-ikkuna.
 • MSU = Kaksipuitteinen ja -lasinen ikkuna. Avautuu sisään ja ulos.
 • MEK = Kiinteä 2- tai 3-lasinen ikkuna umpiolasielementillä. Ei avaudu.
 • MEKAL = Kiinteä 2- tai 3-lasinen puualumiini-ikkuna. Ei avaudu.
 • SE = Yksipuitteinen ikkuna, jossa 2- tai 3-lasinen eristyslasielementti. Sisäänpäin aukeava.
 • DK = Kippi-ikkuna. Saranointi tavallisesti sivu- alasaranointi.
 • TLU = Tuuletusluukku.

Mitkä ovat pintakäsittelyiden yleisimmät tarkenteet?

 • SK = Suojakäsitelty.
 • KK = Kuultokäsitelty.
 • MA / VA = Valkoiseksi maalattu.
 • MA = Halutun väriseksi maalattu.
 • LA = Lakattu.

Mitä tarkoittaa karmisyvyys?

Karmisyvyydellä kuvataan ikkunakarmin ulko- ja sisäreunan välistä mittaa. Karmien vakiosyvyydet ovat yleensä 130, 170 ja 210 mm. Kun valitset uusia ikkunoita, on tärkeää mitata oikea karmisyvyys, jotta vältytään ylimääräisiltä runkotöiltä. Karmisyvyys mitataan useasta kohdasta ja uusi ikkuna mitoitetaan leveimmän lukeman mukaan. Kun ikkunan karmisyvyys on oikein mitoitettu, se vaikuttaa ikkunan lämmön- ja meluneristävyyteen. Uusi ikkuna istuu tiiviisti ja energiatehokkaasti vanhan ikkunan tilalle.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.