Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Keraamiset liedet

Keraaminen liesi on energiatehokas ja turvallinen vaihtoehto niin kotikeittiöön kuin vapaa-ajan asunnollekin. Lattialle asennettavat liedet sopivat hyvin peruskokille ja toimivat luotettavasti vuosien ajan. Keräsimme valikoimaamme tunnettujen tuotemerkkien tehokkaat liedet, joista löydät varmasti omia tarpeitasi vastaavan vaihtoehdon. Tutustu siis tuotteisiimme ja tilaa laadukas liesi jo tänään!

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

  • 1

1-32 / 32

32 tuotetta

Keraamiset liedet

Kun kaipaat keittiöösi luotettavaa ja tehokasta liettä, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Keraaminen liesi on perinteiseen valurautalevyiseen sähkölieteen verrattuna tehokkaampi vaihtoehto, sillä keittolevyjen energiahukka on pienempi. Keraamisten levyjen etuna on myös yhtenäinen, sileä pinta, joka helpottaa puhtaanapitoa huomattavasti. Löydät valikoimastamme moninaisilla toiminnoilla varustettuja liesiä, joissa niin keittotaso kuin uunikin vastaavat jokaisen modernin kokin tarpeita. Mallista riippuen uunissa on esimerkiksi kiertoilmaominaisuus, ylä- ja alalämpö sekä grillitoiminto.

Turvalliset ja luotettavat liedet Netraudasta edulliseen hintaan

Perinteinen lattialiesi on aina varma ja käytännöllinen valinta. Uudenaikaiset liedet on lisäksi varustettu monilla käyttöä helpottavilla ja turvallisuutta lisäävillä toiminnoilla. Liesissä on kätevä säilytyslaatikko, jonne sujautat piiloon uuninpellit ja suuremmat keittiövälineet ruoanlaiton jälkeen. Erilaisten paistotoimintojen lisäksi uunissa on myös lapsilukko. Keraamiset keittolevyt on puolestaan varustettu toiminnolla, joka varoittaa levyn jälkilämmöstä ja estää näin osaltaan palovammoja. Hyvien materiaalivalintojen ansiosta liesi on helppo pitää puhtaana, ja se pysyy kauan siistinä päivittäisessä käytössä. Värejä ja malleja on tarjolla verkkokaupassamme moneen makuun. Löydät varmasti etsimäsi, oli se sitten klassinen valkoinen lattialiesi tai tyylikäs teräksenharmaaa vaihtoehto. Valitse sinäkin nyt laatua Netraudasta. Meiltä teet löytöjä keittiöösi hyvään hintaan!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.