Tarjousmania sai JATKOA! OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA!

Pylväsvalaisimet

Pylväsvalaisimet ovat loistava tapa tuoda valoa ja turvallisuutta ulkotiloihisi. Valikoimastamme löydät erilaisia pylväsvalaisimia, jotka sopivat erinomaisesti pihan valaisemiseen. Valitse pylväsvalaisimet ulos, jotka vastaavat parhaiten tarpeitasi ja luo kauniimpi ja valoisampi ulkotila.

1-48 / 617

617 tuotetta

1-48 / 617

617 tuotetta

Pylväsvalaisimet

Pylväsvalaisimet ovat korkealaatuinen valonlähde, jolla valaiset pihasi tehokkaasti. Olemme koonneet sinua varten monipuolisen valikoiman pylväsvalaisimia, joista voit valita pihaasi parhaiten sopivat vaihtoehdot kätevästi muutamalla klikkauksella! Pylväsvalaisimien valonlähteenä pystyt käyttämään energiaa säästäviä energiansäästölamppuja tai LED-lamppuja. Pylväsvalaisimien valikoimassamme on myös huippulaadukkaita katuvalaisimia, jotka täyttävät Liikenneviraston vaatimukset. Laajasta valikoimastamme löydät kaiken muunkin pihaasi tarvittavan, kuten laadukkaat ja kauniit puutarhakalusteet.

Näyttävät pylväsvalaisimet tuovat valon pihaasi

Trendikkäissä ja korkealaatuisissa pylväsvalaisimissa yhdistyvät tyylikäs muotoilu, helppohoitoisuus, monipuolisuus ja laatu. Pylväsvalaisimet on todella helppo asentaa, ja ne sopivat suomalaiseen luontoon sekä maisemaan erinomaisesti. Materiaalivaihtoehtoja on useita, kuten esimerkiksi valualumiini, lasi ja polykarbonaatti. Pylväsvalaisimissa on laaja valikoima erilaisia muotoiluja, ja löydät varmasti omaa silmääsi miellyttävimmän ja pihaasi parhaiten soveltuvan valaisimen. Etsitpä pyöreää tai kulmikasta muotoilua, saat haluamasi Netraudasta. Valitse vaikka ajaton musta käpyvalaisin tai trendikäs ja näyttävä pollarivalaisin. Mikäli olet laajemmin uusimassa pihasi valaistusta, kurkkaa monipuolinen ulkovalaistuksen valikoimamme, josta saat laadukkaat ulkovalaisimet kotisi sekä vapaa-ajan asuntosi pihaan. Mikäli haluat kysyä jotain, voit ottaa rohkeasti yhteyttä avuliaaseen myyntipalveluumme. Netraudasta löydät aina monipuolisen sekä laajan valikoiman rakentamiseen ja remontointiin tarvittavia tuotteita. Verkkokaupastamme saat kätevästi myös tarvittavat maatuet ja tarvikkeet.

Tilaa pylväsvalaisimet Netraudasta jo tänään

Meiltä voit tilata pylväsvalaisimet helposti. Ostosten tekeminen on huippuhelppoa monipuolisessa ja helppokäyttöisessä verkkokaupassamme. Korkealaatuiset pylväsvalaisimet ovat turvallisia ja niillä on pitkä käyttöikä. Valaisimet on helppo asentaa ja huoltaa, ja monipuolisesta valikoimastamme löydät aina juuri sinulle parhaiten sopivan vaihtoehdon. Meillä Netraudassa tuotteiden vertailu on helppoa, ja mikä parasta, tilaaminen onnistuu mihin vuorokauden aikaan tahansa. Tilaat siis silloin, kun se sinulle sopii! Nopean toimituksen ansiota saat tilaamasi tuotteet käyttöösi nopeasti. Netraudasta löydät ulkovalaisimien lisäksi kaiken muunkin pihaasi tarvittavan aina pihakalusteista ja paljuista piharakennuksiin.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.