Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

Kuivakäymälät

Nykyaikaiset kuivakäymälät ja kompostikäymälät ovat helppo ratkaisu mökeille tai haja-asutusalueelle. Unohda mielikuvat epämiellyttävistä ulkohuusseista. Helppohoitoinen kuivakäymälä on siisti ja hajuton vaihtoehto, joka lisää asumismukavuutta vaikka ympäri vuoden.

1-48 / 111

111 tuotetta

1-48 / 111

111 tuotetta

Kuivakäymälät

Millainen on hyvä kuivakäymälä?

Hyvä kuivakäymälä on helppokäyttöinen, hajuton ja huoltovapaa. Sen tulee myös olla riittävän tilava ja kestävä. Lisäksi hyvässä kuivakäymälässä tulee olla tehokas tuuletusjärjestelmä ja se tulee olla helppo tyhjentää ja puhdistaa.

Miten kuivakäymälä toimii?

Kuivakäymälä toimii ilman vettä. Sen sijaan käymälässä on esimerkiksi sahanpurua tai turvetta, joka kuivattaa ja peittää jätökset. Kuivakäymälän rakenteesta riippuen jätökset kerätään joko säiliöön tai kompostoidaan käymälän alla olevassa säiliössä.

Mitä eroa on kuivakäymälällä ja kompostikäymälällä?

Kuivakäymälässä uloste ja virtsa kerätään erikseen, jolloin uloste kuivuu ja sen voi käsitellä esimerkiksi polttamalla tai kompostoimalla. Kompostikäymälässä uloste ja virtsa kerätään yhdessä ja käymälässä on kompostoiva alusta, joka hajottaa ulosteen. Kompostikäymälä tuottaa lannoitetta, kun taas kuivakäymälän ulostetta ei voi käyttää lannoitteena ilman asianmukaista käsittelyä.

Modernit kuivakäymälät helppoon asumiseen

Jos mökki tai talo sijaitsee liian kaukana kunnallisesta vesijohtoverkostosta, on mietittävä muita vaihtoehtoja. Kuivakäymälä on ympäristötietoisen valinta. Se ei tuhlaa vettä huuhteluun vaan mallista riippuen jäädyttää, polttaa, kompostoi tai kerää kiintoaineen sekä haihduttaa tai kerää nesteen. Käymäläjäte voidaan myös jatkokäsitellä kompostoimalla, jolloin saat jätteen hyötykäyttöön. Netraudan valikoimista löydät helppohoitoiset, hajuttomat ja ekologiset kuivakäymälät kaikkiin kohteisiin. Valittavanasi on monipuolinen valikoima eri käyttötarkoituksiin usealta eri tuotemerkiltä. Tutustu edullisiin tarjouksiimme ja tilaa heti. Ostaminen on helppoa ja turvallista.

Myydyimmät tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.