OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

1-48 / 68

68 tuotetta

1-48 / 68

68 tuotetta

Kaasuliedet

Kaasuliesi on monen huippukokin ehdoton valinta ruoanlaittoon, sillä se on erittäin energiatehokas ja lämpenee haluttuun lämpötilaan tuossa tuokiossa. Tämä hella ei ole kuitenkaan vain ammattilaisten erikoisalaa, sillä jokainen kotikokki omaksuu sen käytön helposti ja nopeasti. Kaasulla toimivat liedet sopivat hyvin niin kerrostaloasuntoon kuin omakotitaloonkin, ja niiden käyttö on nykyisin todella turvallista. Älä siis emmi, vaan valitse suosikkisi ja laita tilaus matkaan!

Kaasuhellat sähköuunilla ja kaasu-uunilla Netraudasta

Kaasuliesi tarjoaa tehokasta ruoanlaittoa. Keittolevyt lämpenevät nopeasti ja ruoka valmistuu tuota pikaa. Valikoimastamme löydät uudenaikaiset ja helppokäyttöiset tuotteet eri väreissä ja malleissa. Tarjolla on niin klassisen valkoisia kuin tyylikkään mustiakin liesiä. Kaasu-uuni on energiatehokas ja taloudellinen vaihtoehto, joka tarjoaa miellyttävän kostean paistoympäristön. Sen käytössä on kuitenkin omat niksinsä, jotka voivat saada suomalaisen kotikokin epäröimään. Jos sähköuuni tuntuu varmemmalta vaihtoehdolta paistotuloksen suhteen, löydät valikoimastamme myös kaasukäyttöisellä keittotasolla ja sähköuunilla varustetut mallit. Nopeuden lisäksi hellojen suuri etu on niiden vaivaton puhtaanapito. Keittoalusta on helppo pyyhkiä puhtaaksi. Lieden kansi suojaa sitä ja toimii laskutilana silloin, kun keittolevyt eivät ole käytössä. Tämän tuotteen edut ovat monet. Tee siis valinta jouhevamman arjen puolesta ja tilaa oma kaasuhella Netraudasta.

Turvalliset liedet kotiin ja vapaa-ajan asunnolle

Kun asut kaasuverkkoon kuuluvassa talossa, kaasukäyttöinen liesi on luonnollinen vaihtoehto keittiöösi. Se sopii ihanteellisesti sähköverkon ulkopuolella olevaan talouteen, joten löydät valikoimastamme myös vapaa-ajan asunnolle sopivat mallit. Jos mietit ostamasi tuotteen turvallisuutta, voit hengähtää helpotuksesta. Modernit kaasuhellat ovat käytössä erittäin turvallisia. Ne on nimittäin varustettu liekinvarmistimella, joka pysäyttää kaasunsyötön, jos liekki on sammunut. Ominaisuus toimii samalla tehokkaasti lapsilukkona. Voit siis käyttää kaasulla toimivaa liettä huoletta joka päivä. Tutustu eri malleihin ja vertaile niitä kätevästi verkkokaupassamme. Tämän tuotteen valitsemalla säästät sähköä ja vauhditat ruoanlaittoa!

Katsotuimmat tuotteet (10)

-20%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Kaasuliesi Schlosser FS5406MAZ sähköuunilla, 50cm, eri värejä
525,00  419,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.