Toukokuun kampanjat saivat jatkoa! Tarjoukset voimassa enää:

1-48 / 918

918 tuotetta

1-48 / 918

918 tuotetta

Liesituulettimet

Laadukas liesituuletin pitää ruoan käryt ja höyryt poissa keittiöstä. Se myös poistaa tehokkaasti rasvaa, jota leviää keittiöön ruoanlaiton aikana. Liesituuletin on usein hyvin näkyvällä paikalla keittiössä, joten haluat varmasti valita keittiöösi tyylikkään laitteen. Netraudan valikoima sisältää runsaasti erittäin tyylikkäitä liesituulettimia, jotka ostat kätevästi netistä. Tutustu valikoimaamme tuota pikaa ja löydä tyylikkäät ja kestävät liesituulettimet!

Miten valitsen oikean kokoisen liesituulettimen keittiöön?

Oikean kokoisen liesituulettimen valitseminen keittiöön riippuu monesta tekijästä, kuten keittiön koosta, liesituulettimen sijoituksesta ja liesituulettimen suorituskyvystä. Yleisesti ottaen liesituulettimen tulisi pystyä vaihtamaan keittiön ilman kokonaan noin 10-12 kertaa tunnissa. Siksi tarvitset ensin tietoa keittiön koosta ja sen tilavuudesta. Keittiön tilavuus lasketaan kertomalla keittiön leveys, pituus ja korkeus. Tämän tiedon avulla voit valita liesituulettimen, jonka ilmavirta riittää vaihtamaan keittiön ilman 10-12 kertaa tunnissa. Muista myös tarkistaa, että valitsemasi liesituuletin sopii liesituulettimen paikalle ja että sen melutaso on sopiva tarpeisiisi.

Mitä eroa on aktiivihiilisuodattimella varustetulla ja ilman sitä olevalla liesituulettimella?

Aktiivihiilisuodattimella varustetulla liesituulettimella on kyky poistaa ilmasta epämiellyttäviä hajuja, höyryjä ja savua, kun taas ilman aktiivihiilisuodatinta oleva liesituuletin pelkästään poistaa ilmaa. Aktiivihiilisuodattimella varustettu liesituuletin suodattaa savua ja höyryjä aktiivihiilen avulla, joka sitoo hajumolekyylejä itseensä. Tämä tarkoittaa sitä, että aktiivihiilisuodattimella varustettu liesituuletin on tehokkaampi ilmanpuhdistaja kuin ilman aktiivihiilisuodatinta oleva liesituuletin.

Millainen liesituuletin sopii saarekkeeseen?

Saarekkeeseen sopiva liesituuletin on yleensä riippuva malli, joka voidaan asentaa katon tai seinän kautta. Liesituulettimessa tulee olla riittävä imuteho, joka vastaa keittiön ilmanvaihdon tarpeita. Lisäksi kannattaa valita mahdollisimman hiljainen laite, jotta se ei häiritse ruokailua tai keskustelua keittiössä.

Mitkä tekijät vaikuttavat liesituulettimen tehokkuuteen?

Liesituulettimen tehokkuuteen vaikuttavat useat tekijät, kuten ilmanvaihdon määrä, liesituulettimen sijainti suhteessa liesiin, ilman virtausnopeus, suodattimien kunto ja tyyppi sekä moottorin teho. Tehokas ilmanvaihto ja riittävän voimakas puhallusnopeus ovat tärkeitä tekijöitä, jotka varmistavat, että liesituuletin poistaa haihtuvia aineita ja hajuja tehokkaasti. Lisäksi suodattimien säännöllinen vaihto tai puhdistus auttaa parantamaan liesituulettimen tehokkuutta pitkällä aikavälillä.

Tyylikkäät liesituulettimet kaikkiin keittiöihin

Kattavasta valikoimastamme löydät kaiken tyylisiin keittiöihin laadukkaat ja kestävät liesituulettimet. Meiltä voit hankkia kalusteisiin, seinälle tai saarekkeen yläpuolelle asennettavat mallit. Valikoimaamme kuuluu monen kokoisia liesituulettimia, joten olipa keittiösi suuri tai pieni – löydät meiltä taatusti juuri oikeankokoisen liesituulettimen. Valikoimassamme on myös tarjolla runsaasti värivaihtoehtoja, kuten trendikästä teräksen väriä, klassista valkoista ja näyttävää mustaa. Löydät varmasti oman suosikkisi! Valikoimaamme kuuluvat tuotteet on valmistettu erittäin korkealaatuisista materiaaleista, joten ne ovat pitkäikäisiä ja kestävät kovaakin kulutusta. Meiltä hankit keittiöösi myös muut laadukkaat ja tyylikkäät kodinkoneet, kuten kylmälaitteet, mikroaaltouunit, pesu- ja kuivauskoneet sekä uunit ja liedet. Tutustu oitis hulppeaan valikoimaamme ja hanki keittiöösi upea liesituuletin sekä muut laadukkaat kodinkoneet edulliseen hintaan!

Valikoimastamme laadukkaista materiaaleista valmistetut liesituulettimet

Meiltä löydät helposti keittiöön kuin keittiöön täydellisesti sopivan liesituulettimen. Valikoimassamme on tarjolla runsaasti upeita vaihtoehtoja niin huippumoderniin kuin perinteisempäänkin keittiöön. Meiltä hankit seinälle, kalusteisiin tai saarekkeen yläpuolelle asennettavat liesituulettimet kätevästi netistä tilaamalla. Valikoimaamme kuuluu myös liesituulettimien aktiivihiilisuodattimia, käteviä lisätarvikkeita sekä hormiputkia. Kokonaisuutta täydentävät myös näyttävät ja laadukkaat keittiövalaisimet. Kun valitset liesituuletinta, vertaile liesituulettimien ominaisuuksia, jotta löydät omaan keittiöösi parhaiten sopivan mallin. Muista myös mitata liesituulettimelle varattu tila huolellisesti, jotta tilaat oikean kokoisen laitteen. Kaikki tuotetiedot löytyvät verkkomyymälässä tuotteen kohdalta. Mikäli sinulla on kysyttävää tuotteeseen tai tilaamiseen liittyen, voit aina ottaa yhteyttä iloiseen myyntipalveluumme. Palvelemme sinua mielellämme. Tutustu upeaan valikoimaamme jo tänään ja hanki keittiöösi korkealaatuisista materiaaleista valmistettu tyylikäs liesituuletin ja upeat valaisimet.

Myydyimmät tuotteet (10)

Liesikupu Vallox Delico PTD AC, eri kokoja ja värejä
★★★★★ ★★★★★
Liesikupu Vallox Delico PTD AC, eri kokoja ja värejä
799,00  579,00 

Katsotuimmat tuotteet (10)

Liesituuletin Savo F-16, eri kokoja, eri värejä
★★★★★ ★★★★★
Liesituuletin Savo F-16, eri kokoja, eri värejä
166,90  alk. 123,90 
★★★★★ ★★★★★
Liesikupu Vallox Delico PTD AC, eri kokoja ja värejä
799,00  579,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.