OSTA NYT, MAKSA VASTA ELOKUUSSA! Tarjousmanian SUPERALET enää:

Paviljongit ja puutarhakatokset

Paviljongit tarjoavat miellyttävän varjon kuumana ja aurinkoisena kesäpäivänä. Paviljongin alle voit laittaa mieleisesi kesäkalusteet, niin sohva- kuin ruokailuryhmät. Paviljonki on helppo sijoittaa pihaan kuin pihaan tai terassille, sillä sitä ei tarvitse kiinnittää maahan mitenkään. Netraudan paviljonkivalikoima sisältää runsaasti eri kokoisia ja värisiä paviljonkeja, jotka ostat kätevästi netistä.

1-48 / 546

546 tuotetta

1-48 / 546

546 tuotetta

Paviljongit

Huippuluokan valikoimastamme löydät helposti juuri sinun puutarhaasi sopivat paviljongit, sillä olemme varanneet sinulle monenkokoisia ja värisiä sekä eri materiaaleista valmistettuja paviljonkeja. Tilaat ne kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Paviljonki antaa miellyttävän suojaa paahtavaa aurinkoa vastaan. Lisäksi se suojaa myös pieneltä sateelta. Mikäs sen mukavampaa kuin nauttia kesästä paviljongin alla. Jos järjestät puutarhajuhlat, voit myös kiinnittää paviljonkiin erilaisia valoja tunnelmaa tuomaan. Paviljonki on helppo sijoittaa pihalle, sillä sitä ei tarvitse kiinnittää maahan mitenkään. Jos terassisi on tarpeeksi suuri, voit laittaa paviljongin myös terassille aurinkovarjon sijasta. Tutustu valikoimaamme pian, ja hanki pihallesi oma tyylikäs paviljonki, jonka alla kesäpäivän viettäminen sujuu leppoisasti paahtavalta auringolta suojassa.

Mitkä ovat paviljongin yleisimmät käyttötarkoitukset?

Paviljonki on suunniteltu paikaksi, jossa viettää aikaa omalla pihalla kesäiltoina tai järjestää perhejuhlia ja muita tilaisuuksia. Se on yleensä avoin tai osittain katettu rakennus, joka tarjoaa suojaa auringolta, tuulelta ja mahdollisesti myös sateelta. Yleisimmät käyttötarkoitukset ovat esimerkiksi kesäiset illanistujaiset, grillijuhlat, syntymäpäiväjuhlat, häät, yritystapahtumat tai yksityistilaisuudet. Se on erinomainen lisä pihan tai puutarhan viihtyisyyteen ja tarjoaa miellyttävän paikan nauttia ystävien ja perheen seurasta ulkoilmassa.

Minkä kokoinen paviljonki sopii pienelle takapihalle?

Paviljongin koko riippuu takapihan koosta ja käyttötarkoituksesta. Pienelle takapihalle suositellaan yleensä paviljonkia, jonka koko on noin 3x3 metriä. Tämä koko riittää esimerkiksi pienelle ruokailuryhmälle tai rentoutumisalueelle. Toisaalta 3x4 metrin kokoinen paviljonki on sopiva keskikokoisille pihoille ja terasseille. Tämä koko mahdollistaa useamman istumapaikan, joten se sopii suuremmille perheille tai ystäväporukoille. On tärkeää mitata oman piha-alueen koko ennen paviljongin valitsemista.

Millaisia erilaisia paviljonkeja on olemassa?

On olemassa monenlaisia paviljonkeja, kuten puutarhapaviljonkeja, telttapaviljonkeja, juhlatelttoja, pergolapaviljonkeja, lasitettuja paviljonkeja ja monia muita. Puutarhapaviljongit ovat yleensä avoimia ja tarjoavat suojaa auringolta ja sateelta. Telttapaviljongit ovat tilapäisiä ja helppoja pystyttää. Juhlateltat ovat suuria, tilapäisiä rakennuksia, jotka on tarkoitettu käytettäväksi erilaisissa juhlatilaisuuksissa ja tapahtumissa. Pergolapaviljongit ovat yleensä kiinteitä rakenteita, jotka tarjoavat suojaa auringolta ja sateelta. Lasitetut paviljongit ovat suojaisia tiloja, joissa voi rentoutua ja nauttia puutarhasta myös sateella tai viileässä ilmassa.

Millainen paviljonki sopii hyvin terassille?

Hyvä paviljonki terassille on sellainen, joka sopii terassin kokoon ja tyyliin. Paviljongin tulee olla tarpeeksi tilava, jotta siellä voi istua mukavasti ja suojassa auringolta tai sateelta. Paviljongin materiaalin tulee olla laadukasta ja kestävää, jotta se kestää säätä ja käyttöä. Lisäksi paviljongin värin ja tyylin tulee sopia yhteen terassin muiden elementtien kanssa, kuten kalusteiden ja koristeiden. Jos etsit toista hyvää vaihtoehtoa terassille, pergola on erinomainen valinta. Pergolat ovat rakenteita, jotka koostuvat pysty- ja vaakapylväistä, jotka muodostavat katetun käytävän tai ulkoterassin. Pergola voi olla vakiokoko tai räätälöity tilan mukaan.

Voiko paviljongin asentaa itse vai tarvitaanko ammattilaisen apua?

Paviljongin asentaminen itse on yleensä helppoa, mutta se voi vaatia jonkin verran rakennustaitoa ja kärsivällisyyttä. Paviljongin mukana tulee yleensä asennusohjeet, jotka kannattaa lukea huolellisesti ja noudattaa tarkasti. Tarvittavat työkalut on myös hyvä olla valmiina ennen asennuksen aloittamista. Jos et ole varma omista taidoistasi tai et halua ottaa riskiä, voit aina pyytää ammattilaisen apua paviljongin asentamisessa.

Kuinka pitkään paviljonki yleensä kestää käytössä?

Paviljongin käyttöikä riippuu monista tekijöistä, kuten siitä, kuinka usein sitä käytetään, missä sääolosuhteissa sitä käytetään ja kuinka hyvin sitä huolletaan. Laadukkaat paviljongit voivat kestää useita vuosia, kun taas halvemmat tai huonosti hoidetut paviljongit voivat hajota jo ensimmäisen käyttövuoden jälkeen. Tärkeintä on huolehtia paviljongin säännöllisestä puhdistamisesta ja säilytyksestä, kun sitä ei käytetä.

Millaisia huolto-ohjeita paviljonki tarvitsee?

Paviljongin huolto-ohjeet voivat vaihdella valmistajan mukaan, mutta yleisesti ottaen paviljonki kannattaa puhdistaa säännöllisesti esimerkiksi kostealla liinalla ja tarvittaessa miedolla pesuaineella. Paviljongin kankaat kannattaa myös kuivata huolellisesti ennen niiden pakkaamista talvisäilytystä varten. Lisäksi on hyvä tarkistaa paviljongin rakenteiden kunto ja kiristää ruuveja tarvittaessa.

Millaisia lisävarusteita paviljonkiin voi hankkia?

Joihinkin paviljonkeihin voi hankkia lisävarusteita, kuten esimerkiksi sivuverhoja ja hyttysverkkoja. Lisävarusteiden hankinnassa kannattaa huomioida paviljongin koko ja käyttötarkoitus sekä omat tarpeet ja budjetti.

Katsotuimmat tuotteet (10)

-30%
ENÄÄ
5 PÄIVÄÄ
Tarjous
Huvimaja tuplakatolla ja LED-valonauhoilla, 3x4m, eri värejä
653,99  alk. 457,70 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.