Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Puuhellat

Puuhella on erityisen kätevä omakotitalossa, kesämökillä tai muissa paikoissa, joissa on runsaasti polttopuuta. Sen avulla voit helposti ja nopeasti valmistaa herkullisia aterioita perinteisellä tavalla, ja sen avulla voit tehdä ruokaa ilman sähköä tai kaasua. Puuhellan käyttö on myös hyödyllistä omakotitalouksissa, koska se tarjoaa vaihtoehdon sähkökatkojen varalta.

  • 1

1-44 / 44

44 tuotetta

  • 1

1-44 / 44

44 tuotetta

Puuhellat

Puuhellan etuna on sen monikäyttöisyys. Se ei ainoastaan toimi puulietenä, vaan siinä on usein myös uuni, jossa voit paistaa leipää, piirakoita tai muita herkullisia leivonnaisia. Lisäksi voit käyttää sitä lämmönlähteenä erityisesti talvella tai syksyllä. Puuhella luo myös erityisen tunnelman ja ilmapiirin keittiöön.

Miten puuhella toimii ja kuinka sitä käytetään?

Puuhella on perinteinen tapa lämmittää ja kokata omakotitalossa tai suomalaisessa mökkielämässä. Puuhellan toimintaperiaate perustuu puun polttamiseen uunissa, jolloin uunin sisällä syntyy lämpöä, joka leviää huoneeseen. Puuhellaa käytetään sytyttämällä tuli uunin sisään ja lisäämällä puita tarpeen mukaan. Uunin päällä olevalla puuliedellä voi kokata ruokaa ja uunin sisällä voi paistaa leipää, pullaa tai muita herkkuja. Puuhellan käyttö vaatii hieman harjoittelua, mutta kun tekniikan oppii, se on erittäin kätevä tapa lämmittää ja valmistaa ruokaa.

Mitä tulee ottaa huomioon puuhellan hankinnassa?

Puuhellan hankinnassa tulee ottaa huomioon useita asioita, kuten hellaan käytettävät materiaalit, keittotason koko, uunin tilavuus ja lämmitysteho. Lisäksi on tärkeää valita hella, joka sopii omaan keittiöön ja tarpeisiin. Huolellisella suunnittelulla ja valinnalla voidaan varmistaa, että hella toimii optimaalisesti ja kestää pitkään. Mikäli tarvitset neuvoja puuhellan valinnassa, voit olla yhteydessä myyntipalvelumme.

Miten saada puuhella vetämään kesän jälkeen?

Puuhella kannattaa ensin puhdistaa huolellisesti ennen käyttöä. Tarkista, että hormi on tyhjä ja avaa tarvittaessa tuuletusluukut. Aloita tulen sytyttäminen pienellä määrällä polttopuuta ja lisää vähitellen lisää puita, kunnes haluttu lämpötila on saavutettu. Muista myös käyttää oikeanlaista polttopuuta, esimerkiksi kuivaa koivua tai leppää.

Kuinka usein puuhella tulisi huoltaa ja millaisia huoltotoimenpiteitä se vaatii?

Puuhellan huoltotarve riippuu sen käyttöasteesta ja käytöstä. Yleisesti puuhellan hormi, tulipesä ja tuhkaluukku kannattaa puhdistaa säännöllisesti, esimerkiksi kerran tai kaksi kertaa vuodessa. Tulipesän puhdistuksessa kannattaa käyttää pölyämätöntä harjaa ja pölynsidontaan tarkoitettua liinaa. Puuhellan keraamiset pinnat voi puhdistaa miedolla pesuaineella ja pehmeällä liinalla. Muista aina tarkistaa valmistajan ohjeet ennen huoltotoimenpiteiden suorittamista.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.