Kesäkuun kampanjat voimassa enää:

Puukiukaat

Luonnonläheinen ja tunnelmallinen puukiuas säilyttää paikkansa ehdottomana kestosuosikkina vuosikymmenestä toiseen. Puukiuas onkin loistava valinta niin kesämökille kuin moderniin kaupunkikotiinkin. Meiltä löydät sopivan puukiukaan, on toiveissasi sitten peruskiuas kotiin, takkakiuas saunamökkiin tai moderni verkkokiuas edustusasuntoon.

1-48 / 270

270 tuotetta

1-48 / 270

270 tuotetta

Puukiukaat

Saunassa puukiuas luo tunnelmaa ja lisää saunomisen nautintoa. Tunnelma saunassa voi olla rentouttava ja rauhoittava, ja puukiuas lisää tätä tunnelmaa tuomalla mukanaan luonnollisen ja perinteisen elementin. Kaikille puukiukaille yhteistä ovat ihanan mehevät löylyt ja palavan puun miellyttävä ääni, jotka virittävät rentouttavaan tunnelmaan hetkessä. Tämän päivän puukiukaat ovat myös ilo silmälle. Tutustu siis valikoimaan ja tilaa suosikkisi jo tänään Netraudasta!

Mikä on paras puukiuas ja millä perusteilla se valitaan?

Hyvän puukiukaan ominaisuuksia ovat esimerkiksi turvallisuus, energiatehokkuus, ja kestävyys. Kiuas tulisi valita turvallisuusnäkökohdat huomioiden, jolloin kiuas on turvallinen käyttää. Energiatehokas kiuas kuluttaa vähemmän polttopuuta, mikä säästää rahaa ja on parempi ympäristölle. Kestävä kiuas kestää vuosia käyttöä ja tarjoaa hyvän vastineen rahalle. Muita tärkeitä ominaisuuksia ovat lämmitysaika, lämpöteho ja kiukaan muotoilu. Hyvät kiuaskivet varmistavat miellyttävän ja tasaisen lämmön jakautumisen saunassa. Lyhyt lämmitysaika säästää aikaa ja energiaa. Lämpöteho määrittelee kuinka nopeasti kiuas lämmittää saunan. Kiukaan muotoilu voi olla henkilökohtainen makuasia, mutta on hyvä valita kiuas, joka sopii saunan tyyliin ja kokoon. Myyntipalvelumme auttaa mielellään sopivan puukiukaan valinnassa.

Kuinka valita sopiva puukiuas pieneen saunaan?

Sopivan puukiukaan valintaan pieneen saunaan vaikuttavat kiukaan koon lisäksi lämpöteho, energiatehokkuus ja hinta. Valitse kiuas, jonka teho on noin 5-8 kW ja joka sopii saunaasi koon puolesta. Varmista, että kiuas on turvallinen ja täyttää turvallisuusvaatimukset. Netraudassa voit vertailla eri vaihtoehtoja ja valita sopivan hintaisen puukiukaan, joka vastaa budjettiasi. Kannattaa tutustua eri kiuasmerkkeihin ja niiden ominaisuuksiin sekä lukea käyttäjien kokemuksia ennen päätöksen tekemistä.

Voiko puukiukaan asentaa itse?

Puukiuas voidaan asentaa itse, mutta se vaatii jonkin verran teknistä osaamista ja kokemusta. Jos sinulla ei ole aikaisempaa kokemusta puukiukaan asennuksesta, on suositeltavaa käyttää ammattilaista, joka voi varmistaa, että kiuas on asennettu oikein ja turvallisesti. Asennukseen tarvitaan usein työkaluja ja materiaaleja, kuten porakonetta, ruuveja, kiinnikkeitä ja hormia. On myös tärkeää huomioida rakennusmääräykset ja turvallisuusvaatimukset, kuten etäisyydet palaviin materiaaleihin ja ilmanvaihtoon. Asennusvirheet voivat johtaa vakaviin turvallisuusriskeihin, joten on tärkeää varmistaa, että asennus on suoritettu oikein.

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.