1-100 / 234

234 tuotetta

1-100 / 234

234 tuotetta

Puukiukaat

Luonnonläheinen ja tunnelmallinen puukiuas säilyttää paikkansa ehdottomana kestosuosikkina vuosikymmenestä toiseen. Puukiuas onkin loistava valinta niin kesämökille kuin moderniin kaupunkikotiinkin. Loistavan puukiuasvalikoiman ääreen pääset helpoiten klikkaamalla itsesi Netraudan verkkokauppaan, jonka erittäin laaja puukiuaskattaus vastaa vaativankin kiukaanetsijän tarpeisiin. Meiltä löydät sopivan puukiukaan, on toiveissasi sitten peruskiuas kotiin, takkakiuas saunamökkiin tai moderni verkkokiuas edustusasuntoon. Kaikille puukiukaille yhteistä ovat ihanan mehevät löylyt ja palavan puun miellyttävä ääni, jotka virittävät rentouttavaan tunnelmaan hetkessä. Tämän päivän puukiukaat ovat myös ilo silmälle. Tutustu siis valikoimaan ja tilaa suosikkisi jo tänään Netraudasta!

Puulämmitteisen kiukaan valitseminen

Puukiuasta valitessa kannattaa ottaa huomioon tiettyjä asioita. Kuten kaikkien kiukaiden kohdalla, valintaan vaikuttavat niin saunan koko kuin myös kiukaan vaatimat suojaetäisyydet. Puukiukaan kohdalla on syytä pohtia, haluaisiko kenties vesisäiliöllä varustetun kiukaan. Tällainen kiuas on ehdoton valinta silloin, kun pesuvesi lämmitetään esimerkiksi järvivedestä. Puukiukaan kohdalla merkitykselliseksi muodostuu myös se, kuinka paljon puuta kiukaan lämmittämiseen tarvitaan. Vähällä puumäärällä lämpiävä kiuas on helppo ja ympäristöystävällinen ratkaisu. Useissa puukiukaissa on muutenkin kiinnitetty huomiota ekologisuuteen, sillä puhtaasti palava kiuas tuottaa ympäristöönsä vähemmän haitallisia päästöjä. Teknisten näkökohtien lisäksi myös ulkonäköseikat vaikuttavat puukiukaan valintaan. Netraudan laaja valikoima tuo ulottuvillesi niin perinteisen malliset puukiukaat kuin myös muotoilultaan modernimmat vaihtoehdot. Useissa puukiukaissa on myös lasinen luukku, josta tulen leikki heijastuu kauniisti saunatilaan ja luo aivan omanlaistaan tunnelmaa. Kun kiuasvalinta on tehty, onnistuu tilaaminen aina edulliseen hintaa Netraudasta!

Kiuas kotiinkuljetuksella Netraudasta

Netraudan puukiuasvalikoima on paitsi laaja, myös helposti ulottuvillasi. Tilaaminen onnistuu nimittäin käden käänteessä vain muutamalla klikkauksella. Valinnan tekemisessä auttavat hyvät tuotekuvaukset ja verkkokaupan kätevä rajaustoiminto, jonka avulla voit hakea kiuasta eri kriteerien perusteella. Kun tilaus on tehty, voit keskittyä muuhun. Netrauta nimittäin toimittaa tilaamasi kiukaan suoraan kotiisi tai esimerkiksi mökillesi. Vältyt siis turhauttavalta kuljetuksen järjestämiseltä ja kiuas saapuu perille ilman huolehtimista. Myös kiukaan asentamisen helppouteen on panostettu, sillä käytössäsi on selkeät ja helppotajuiset ohjeet. Älä siis turhaan epäröi, vaan tilaa unelmiesi kiuas nopeasti ja vaivattomasti Netraudasta!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16