Varaston loppuunmyyntiin on lisätty uusia tuotteita, uskomattomat poistotarjoukset voimassa enää:

Kylpytynnyrit

Kylpytynnyri, jota kutsutaan myös paljuksi, on suosittu rentoutumisväline, joka on yleensä valmistettu puusta ja muovista. Se täytetään vedellä ja lämmitetään yleensä puulämmitteisellä uunilla. Kylpytynnyri sopii useamman henkilön käyttöön, ja se antaa mahdollisuuden nauttia lämpimästä kylvystä ulkona vuoden ympäri. Lue lisää kylpytynnyrin asennuksesta, käytöstä ja huoltamisesta.

1-48 / 179

179 tuotetta

1-48 / 179

179 tuotetta

Kylpytynnyrit

Netraudan kylpytynnyrit ja paljut antavat sinulle hienon mahdollisuuden kylpeä ulkona. Voit nauttia lämpimässä vedessä loikoillen Suomen joskus kurjistakin keleistä. Ajattele, mikä nautinto on lämmittää kylpytynnyri viileänä päivänä tai jopa räntäsateessa ja pulahtaa lämpimään veteen, kun naapurit kietovat takkia tiukemmin päälleen! Jos olet ystävällinen sielu, voit toki kutsua naapurinkin hauskanpitoon, sillä isompiin malleihin mahtuu mukavasti porukkaa.

Minkä kokoisia kylpytynnyreitä on saatavilla?

Kylpytynnyreitä on saatavilla monissa eri koossa. Yleisimpiä kokoja ovat 160 cm halkaisijaltaan olevat 4-6 henkilön tynnyrit sekä 180 cm halkaisijaltaan olevat 6-8 henkilön tynnyrit. Suurempia tynnyreitä on myös saatavilla, esimerkiksi 210 cm halkaisijaltaan olevia 10-12 henkilön tynnyreitä. Kylpytynnyrin koko kannattaa valita käyttötarkoituksen ja käyttäjämäärän mukaan.

Mikä on hyvä kylpytynnyri?

Hyvä kylpytynnyri on yleensä laadukkaasti valmistettu ja kestävä, sekä varustettu riittävillä suodatus- ja lämmitysjärjestelmillä. Lisäksi hyvä kylpytynnyri tarjoaa mukavan ja rentouttavan kylpykokemuksen. Suosituimpia kylpytynnyrien valmistajia ovat esimerkiksi Kirami, Arctic Globe ja SpaDealers.

Mitä tulee ottaa huomioon kylpytynnyriä hankkiessa?

Ensinnäkin on tärkeää miettiä, kuinka suuri kylpytynnyrin tulee olla ja kuinka monta ihmistä sitä yleensä käyttää. Lisäksi on hyvä ottaa selvää kylpytynnyrin valmistusmateriaaleista ja niiden kestävyydestä. Kylpytynnyrin lämmitysjärjestelmä ja sen energiatehokkuus ovat myös tärkeitä huomioon otettavia seikkoja. Lisäksi kannattaa miettiä kylpytynnyrin sijoituspaikkaa, sillä sen tulee olla tasainen ja kestää kylpytynnyrin painon. Mikäli tarvitset apua sopivan kylpytynnyrin valinnassa, voit ottaa yhteyttä myyntipalvelumme.

Mitä materiaaleja käytetään kylpytynnyrin valmistuksessa?

Kylpytynnyrin valmistuksessa käytetään useita erilaisia materiaaleja, ja yleisimmät materiaalit vaihtelevat valmistajittain. Yksi yleisimmistä materiaaleista on puu, joka on perinteinen ja kestävä valinta kylpytynnyrin rakentamiseen. Puuvalmisteisia kylpytynnyreitä löytyy monessa eri hintaluokassa, ja ne ovat yleensä tyylikkäitä ja luonnollisen näköisiä. Toinen yleinen materiaali kylpytynnyrin valmistuksessa on kierrätysmuovi. Kierrätysmuovista valmistetut kylpytynnyrit ovat usein kestäviä ja helppohoitoisia. Esimerkiksi Kiramin-kylpytynnyrit valmistetaan kierrätysmuovista, joka on ympäristöystävällinen ja kestävä materiaali. Kylpytynnyrin sisämateriaalina käytetään huoltovapaata polyeteenimuovia, joka kestää erilaisia lämpötiloja. Kiramin kylpytynnyreiden ulkoverhoilu on huoltovapaata kierrätysmuovipaneelia, joka on kestävä ja helppohoitoinen materiaali.

Miten kylpytynnyri täytetään vedellä ja miten sen lämpötilaa säädellään?

Kylpytynnyri voidaan täyttää vedellä esimerkiksi puutarhaletkulla. Täyttöaika voi vaihdella riippuen käytettävän puutarhaletkun vedenpaineesta. Veden lämpötilaa voidaan säädellä käyttämällä kylpytynnyrin sisäänrakennettua lämmitysjärjestelmää, joka yleensä toimii polttopuilla. Lämpötilaa voi myös säätää manuaalisesti lisäämällä tai vähentämällä veden määrää ja sekoittamalla sitä kylmään tai kuumaan veteen. On tärkeää seurata lämpötilaa jatkuvasti, jotta vältytään liian kuumalta vedeltä, joka voi aiheuttaa palovammoja.

Kuinka nopeasti kylpytynnyri lämpiää?

Kylpytynnyrin lämpenemisaika riippuu monesta tekijästä, kuten tynnyrin koosta, käytettävästä lämmitysmenetelmästä ja lämpötilasta. Yleisesti ottaen kylpytynnyrin lämpeneminen kestää noin 2-4 tuntia, kun käytetään esimerkiksi puulämmitteistä kamiinaa. On tärkeää huolehtia siitä, että kylpytynnyrissä on oikea määrä vettä ja että veden lämpötila ei ylitä turvallista tasoa. Suositeltava hankinta on kylpytynnyrin kansi, jolloin vesi pysyy pitkään lämpimänä, ja seuraavana päivänä veden lämmitys kylpykuntoon käy nopeammin. Kansi auttaa estämään lämmön haihtumista, jolloin veden lämmitysaika lyhenee.

Voiko kylpytynnyriä käyttää ympäri vuoden?

Kyllä, kylpytynnyriä voi käyttää ympäri vuoden, mutta se vaatii hieman erilaista hoitoa eri vuodenaikoina. Talvella kylpytynnyriä tulee lämmittää enemmän ja vettä tulee lisätä useammin, kun taas kesällä veden vaihtoa ja kloorin käyttöä tulee tarkkailla huolellisesti. On myös suositeltavaa käyttää kylpytynnyrin kantta suojaamaan sitä lialta ja roskilta.

Myydyimmät tuotteet (10)

Upotettava kylpytynnyri PW-Spa Terrace, 6-8 hlöä, eri värejä
-18%
Juuri nyt!
Tarjous
★★★★★ ★★★★★
Upotettava kylpytynnyri PW-Spa Terrace, 6-8 hlöä, eri värejä
Kansi kaupan päälle! Säästä 199 EUR!
1 660,00  1 369,00 
Kylpytynnyri kaasukamiinalla SpaDealers City-Palju, 4-6 hlöä, 1200l, eri värejä
-13%
Juuri nyt!
Tarjous
Kylpytynnyri kaasukamiinalla SpaDealers City-Palju, 4-6 hlöä, 1200l, eri värejä
2 299,00  1 995,00 

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.