Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-48 / 126

126 tuotetta

1-48 / 126

126 tuotetta

Saunan hormit

Saunan hormi on oleellinen osa jokaista puulämmitteistä saunaa. Sen tärkein tehtävä on johtaa palokaasut luotettavasti ulos saunasta. Meiltä löydät laadukkaat saunapiiput jokaiseen kohteeseen edullisesti. Tehokkaiden ja helposti asennettavien valmispiippujen lisäksi tarjolla on saunapiippujen jatko-osia, hormiputkia, hormiliitoksia ja lisäosia, joita tarvitaan yksilöllisen ratkaisun toteuttamisessa. Selaile nyt valikoimaa ja hyödy Netraudan nopeasta palvelusta!

Tyylikäs saunan savupiippu viimeistelee puusaunan

Turvallinen saunominen edellyttää laadukkaita ja oikeaoppisesti asennettuja tuotteita. Viime vuosina teräksestä valmistetut kevythormit ovat kasvattaneet suosiotaan.Teräksestä valmistetut savupiiput kestävät hyvin lämpöä ja jatkopalojen avulla niitä voidaan muuntaa helposti juuri omaan saunaan sopivaksi. Toisin kuin muuratut piiput teräspiiput ne ovat kevyitä ja helppoja toteuttaa. Yleensä piippujen sisäputki on valmistettu haponkestävästä teräksestä, joka on eristetty kuumuutta kestävällä eristävällä kerroksella. Valikoimastamme löydät niin kotimaisia kuin kansainvälisiä huippumerkkejä, jotka ovat CE-hyväksyttyjä. Yksi näkyvimpiä merkkejä on saksalainen Jeremias, joka kuuluu Euroopan johtaviin teräspiippujen valmistajiin jo yli 40 vuoden ajan. Monipuolisen Jeremias-tuotesarjan piippuja voidaan mallista riippuen jatkaa 1 metrin, 500 mm ja 250 mm jatko-osilla. Sen lisäksi tarjolla on mm. Misan, Narvin ja Harvian saunaan kehitettyjä piippuratkaisuja, joihin kaikkiin löytyy sopivia lisä- ja jatko-osia. Härmä Air -mallistosta löytyy myös tyylikkäitä kiuaspiippukatteja, jotka edustavat kotimaisia, laadukkaista materiaaleista valmistettuja avainlipputuotteita. Valikoimaa täydentävät erilaiset lisäeristeet, joita tarvitaan mm. paksujen välikattojen lisäeristykseen. Piippupaketit sisältävät kaikki savupiipun perusosat, kuten teräspiipun, läpiviennin, sadehatun ja läpivientikauluksen. Vertaile nyt tuotteita ja bongaa oma suosikkisi huippuhintaan!

Hanki saunan hormi vaivattomasti ja edullisesti

Mitkä muut syyt puhuvat teräksisen hormin puolesta? Yleensä tiilipiipun muuraaminen on suhteellisen vaativa rakennustoimenpide, jota ei ole aina helppo toteuttaa jälkikäteen. Sen lisäksi kiukaan sijoittaminen joudutaan tekemään tilan ja hormin ehdoilla, mikä voi rajoittaa oman pohjapiirroksen toteuttamista. Kevythormi voidaan useimmissa tapauksissa jälkiasentaa ja sijoitteluvaihtoehtoja on enemmän. Toki se edellyttää aina virallisten suojaetäisyyksien ja asennusohjeiden noudattamista. CE-merkinnällä valmistaja vakuuttaa, että merkinnässä ilmoitetut tekniset tiedot on varmistettu ja testattu. Turvallisuuden kannalta on kuitenkin oleellisen tärkeää, että tuotteen soveltuvuus käyttökohteeseen ja -tarkoitukseen varmistetaan. Valikoimamme tuotteet ovat kaikki CE-merkittyjä laatutuotteita, joten saat ratkaisun, josta on iloa useaksi vuodeksi. Kun laajaan valikoimaan ja houkuttelevaan hintaan yhdistetään vielä kätevä kotiintoimitus, tilaaminen kannattaa varmasti. Tervetuloa kannattaville ostoksille vielä tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.