Syyskuun tingityt hinnat päättyvät! Aikaa jäljellä:

1-48 / 1184

1184 tuotetta

1-48 / 1184

1184 tuotetta

Pihakivet ja laatat

Pihakivet ja -laatat antavat pihalle ilmettä, tuovat siihen ryhtiä ja rajaavat alueita. Pihakivillä rakennat pihaasi myös turvallisia ja kauniita kulkureittejä. Pihakiveyksillä saat myös jaettua pihaa erilaisiin osioihin. Voit luoda niillä siistejä kivettyjä alueita esim. polkupyörien parkkipaikaksi, saat niistä kestävän ja helppohoitoisen ajoluiskan autotallille tai voit jatkaa niillä vaikka terassia. Kivien avulla teet myös hienoja korotettuja istutusalueita ja rajaat nurmialueet kauniisti. Vain mielikuvitus on rajana, mitä kaikkea pihakivillä ja -laatoilla voi tehdä. Aloita suunnittelu jo tänään!

Pihakivet ja -laatat monipuolisesta valikoimastamme

Netraudasta löydät laajan valikoiman erityyppisiä ja eri tarkoitukseen sopivia pihakiviä ja -laattoja. Valikoimassa on niin luonnonkiviä kuin betonilaattojakin. Luonnonkivet ovat luonnollisen kauniita ja iättömiä. Esimerkiksi liuskekiveä voi hyvin käyttää myös sisustuskivenä, mutta myös pihassa polkujen ja kivetysalueiden rakentamiseen. Betonista valmistettuja laattoja ja pihakiviä on saatavilla hyvin erityylisinä. Niillä voit luoda pihaasi esim. modernia, roomalaista ja antiikkista tunnelmaa. Betonisilla muurikivillä voit rakentaa hienoja istutusaltaita tai muureja, joihin voi upottaa tunnelmaa luovia muurivaloja. Suunnittele kaunis kivetty alue, jonne tuovat lisätunnelmaa suihkulähteet ja altaat sekä vehreät istutukset.

Oikeat pihakivet ja -laatat oikeaan paikkaan Netraudasta

Paikoissa, joissa ajetaan autolla, pihakivet ja -laatat kannattaa valita erityisen huolella, koska kaikkia laattoja ja kiviä ei ole suunniteltu kestämään auton raskasta painoa. Myös pohjatyöt kannattaa tehdä huolella, jotta laatoituksesta tulee pitkäikäinen ja helppohoitoinen. Laatoitettavan alueen pohja täytyy olla riittävän tiivis, jotta laatat eivät ala keikkua. Toisaalta sen on oltava huokoinen, jotta vesi pääsee imeytymään maahan jäämättä seisoviksi lätäköiksi laattojen päälle. Laatoitussuunnitelmia tehdessä kannattaa lisäksi ottaa huomioon alueen valaistus. On paljon helpompaa kaivaa valaisimien tarvitsemat johdot maahan laatoitustöiden yhteydessä kuin alkaa myöhemmin purkamaan jo tehtyä laatoitusta johtojen maahan kaivamiseksi. Tutustu monipuoliseen ulkovalaisinvalikoimaan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.