1-48 / 217

217 tuotetta

1-48 / 217

217 tuotetta

Muurikivet

Muurikivi on helppo ja tyylikäs tapa rajata viheralueet sekä luoda penkereitä ja valleja puutarhaan. Meiltä löydät kattavan valikoiman tuotteita eri malleissa ja materiaaleissa. Valitse suora tai kaareva kivi ja sileä tai epätasainen pinta ja laita tilauksesi matkaan jo tänään. Kun teet ostokset verkkokaupassamme, vaihtoehtojen vertailu on helppoa. Mikä parasta, tilauksesi toimitetaan suoraan haluamaasi osoitteeseen ja pääset aloittamaan rakennusprojektisi tuossa tuokiossa.

Kestävät kivet kukkapenkkeihin ja istutusaltaisiin

Muurikivet sopivat ihanteellisesti istutusten reunustamiseen. Niistä voi rakentaa korkeampiakin valleja ja niillä voi tukea esimerkiksi korotettujen kukkapenkkien reunoja. Löydät valikoimastamme sopivat vaihtoehdot niin pyöreiden kuin suorakulmaistenkin viheralueiden muuriksi. Osa kivistä sopii lisäksi erilaisiin porrastuksiin ja reunustuksiin. Tarjolla on moderneja suorakaiteen ja neliön muotoisia malleja sekä toisiinsa limittyviä kiviä, jotka muodostavat elävän, epäsymmetrisen pinnan. Valitse itsellesi sopiva vaihtoehto ja tilaa pitkäikäiset tuotteet jo tänään!

Väriä ja tyyliä puutarhaasi muurikivillä

Muurikivi tuo pihaasi siistin ja tyylikkään ilmeen. Keräsimme valikoimaamme monia eri malleja ja värejä, joiden joukosta löydät varmasti oman suosikkisi. Useimpien kivien materiaalina on kestävä ja kauan siistinä pysyvä betoni. Värivaihtoehtoja on monia: olivat etsinnässä sitten harmaat, mustat, punaiset tai ruskeat muurikivet, tilaat sopivan suoraan verkkokaupastamme. Pintakuvioinneissa on myös valinnanvaraa: sinä päätät, onko valintasi moderni sileä, patinainen antiikki vai perinteinen kivipinta. Voit vertailla tuotteita muutamalla hiiren napsautuksella ja kerätä kaiken tarvitsemasi samaan tilaukseen. Kun teet ostoksia verkkokaupassamme, saat luotettavaa laatua aina edulliseen hintaan.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.