1-100 / 287

287 tuotetta

1-100 / 287

287 tuotetta

Ulkoporealtaat

Ulkoporealtaat ovat vielä tänäkin päivänä uniikkeja ja ylellisiä arki-iltojen piristäjiä. Kukapa ei haluaisin pulahtaa porealtaaseen tähtitaivaan alla? Meistä jokainen on varmasti joskus haaveillut ulkoporealtaasta, mutta monet kuvittelevat niiden olevan hankalia Suomen sääolosuhteissa, joten siksi haaveet jäävät toteuttamatta. Sen ei kuitenkaan tarvitse mennä niin. Ulkoporealtaat on suunniteltu nimensä mukaisesti ulkotiloihin, joten ne kyllä kestävät. Altaiden mukana toki annetaan myös vinkkejä sijoituspaikaksi, joten aivan yksin sinun ei näitä asioita tarvitse pähkäillä. Ulkoporealtaita on saatavana useana eri mallina ja toiminnot vaihtelevat mallien mukaan. On siis tärkeää miettiä, millaisen porealtaan haluaa. Jotta näkisit kylpeä, tilaathan myös tyylikkäät pylväsvalaisimet Netraudasta.

Ulkoporealtaat tuovat toivottua luksusta arkeen

Jokainen meistä kaipaa hemmottelua raskaan työpäivän jälkeen. Mikäpä olisikaan parempi tapa rentoutua kuin saunoa ja pulahtaa löylyjen välissä poreisiin? Niin voi tehdä talvellakin, mutta silloin kannattaa muistaa kylpeä pipo päässä, katsella tähtitaivasta ja vain nauttia olosta. Ulkoporeallas on pieni ylellinen lisä kotiisi. Sellaista ei jokaisella naapurilla olekaan, joten voit odottaa vierailijoita tavallista useammin. Porealtaiden ominaisuudet eroavat toisistaan. Porealtaita on saatavana esimerkiksi hierovalla toiminnolla. Joissakin malleissa on valittavana useaa eri hierontatyyppiä, jotka kaikki hemmottelevat lihaksiasi. Altaita on monen kokoisia aina kahdesta jopa seitsemään henkilöön asti. Altaan sijoituspaikka kannattaa valita ensin ja allas vasta sen jälkeen. Näin voit varmistaa, että ostat oikean kokoisen altaan. Korkeuksissa ja leveyksissäkin on eroja.

Valikoimamme ulkoporealtaat ovat laadukkaita ja kestäviä

Laatu ja edullinen hinta yhdistyvät Netraudassa. Valikoimamme ulkoporealtaat on valittu ainoastaan maailman parhailta valmistajilta, jotta asiakkaidemme odotukset täyttyisivät ja jopa ylittyisivät. Ulkoporeallas on myös sisustuksellinen elementti. Tarjoamme ulkoporealtaita niin symmetrisissä kuin epäsymmetrisissä malleissa. Altaita on saatavilla harmaana, ruskeana, tummanruskeana, valkoisena, vaaleana ja vaaleanruskeana. Parhaimmillaan altaissa voi olla jopa hierova suutin, jolla koko keho saadaan voimaan hyvin. Lisäksi voit valita LED-valaistun tai monivärisen LED-valaistun altaan. Kylpemisessä tarvittavat varusteet, kuten pyyhkeet, voit ostaa samalla kertaa Netraudasta. Näin saat kaiken huippukätevästi yhdestä osoitteesta.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16