Toukokuun kampanjat päättyvät pian! Tarjoukset voimassa enää:

Ulkoporealtaat

Ulkoporealtaan rennoista ja hierovista ominaisuuksista nauttii koko perhe – ympäri vuoden. Vain kansi auki ja kylpyyn! Valikoimamme ulkoporealtaiden ominaisuudet ovat Suomen olosuhteisiin suunniteltuja ja käyttökustannukset ovat kohtuullisia laadukkaiden komponenttien ja eristeiden ansiosta. Meiltä löydät myös laadukkaat Outlet-ulkoaltaat edullisilla hinnoilla. Tutustu ostajan oppaaseen, josta saat lisätietoa mm. ulkoporealtaan valinnasta, asennuksesta ja ylläpidosta.

1-48 / 205

205 tuotetta

1-48 / 205

205 tuotetta

Ulkoporealtaat

Mikä on paras ulkoporeallas?

Valitse sinulle paras ulkoporeallas vertailemalla tuotteiden kokoa ja ominaisuuksia. Mieti kuinka monta henkilöä allasta käyttää ja onko tarvetta makuupaikoille. Pienimmät, 2-4 henkilön allasmallit sopivat hyvin pariskunnille ja pienille perheille. Yli 4 hengen ulkoporeallas mahdollistaa myös isomman perheen tai kaveriporukan kylpyjuhlat tai lasten uimaharjoitukset. Jos haluat edullisen ja siirrettävän ulkoporealtaan, harkitse kevyttä, ilmatäytteistä ulkoporeallasta.

Huomioi valinnassa hierovat ominaisuudet ja suuttimien määrä verrattuna pumppujen tehoon. Hierontateho jää lievemmäksi, ns. tunnelmaporeiksi, jos pumpun teho on suuttimien määrään nähden pieni. 2 kW pumppu riittää tavallisesti tuottamaan tarpeeksi tehoa 25-30 suuttimelle. Varmista myös, että ulkoporealtaassa on tehokas lämmitin. 3 kW lämmitin pystyy lämmittämään kookkaan altaan veden n. 1-2 °C / h ja ylläpitämään veden lämmön kylmälläkin ilmalla. Lämmitysaika pitenee, jos lämmitin ei ole tarpeeksi tehokas.

Miten ulkoporeallas asennetaan?

Ulkoporeallas pitää asentaa tasaiselle ja routimattomalle pohjalle. Tavallisesti asennus edellyttää jonkin verran pohjatöitä. Kunnolla tehdyt pohjatyöt ovat avainasemassa siihen, että allas toimii oikein ja takuuehdot täyttyvät. Yksinkertaisimmillaan routimattomaksi asennusalueeksi riittää n. 30 cm syvä sorapeti ja 5-10 cm eristelevyt. Lisäksi ulkoporealtaalle tarvitaan sähköasentajan toimesta tehty, vikavirtasuojattu ja maadoitettu sähköliitäntä. Netraudasta saat kätevästi kaiken kattavan ulkoporealtaan asennuksen. Voit valita asennuskokonaisuuden, joka sisältää kaiken aina sopivan asennuspaikan suunnittelusta altaan täyttöön asti.

Paljonko ulkoporeallas kuluttaa sähköä?

Ulkoporealtaan sähkönkulutukseen vaikuttaa käytön määrä, sähkön hinta ja vuodenaika. Lisäksi altaan koolla ja eristyksellä on merkitystä kulutukseen. Sähkökustannuksia on vaikea laskea erilaisten käyttötottumusten ja sähkön hinnan vaihtelun vuoksi, mutta karkeasti arvioituna ne ovat n. 300-600 € vuodessa. Kulutukseen voidaan vaikuttaa säätämällä veden lämpötilaa matalammalle, kun allas ei ole käytössä ja varmistamalla, että kansi on käyttökertojen välillä kunnolla kiinni.

Voiko ulkoporealtaan asentaa terassille?

Ulkoporealtaan voi asentaa terassille. Asennuspaikan pitää aina olla täysin tasainen ja routimaton. Terassille asennettaessa pitää huomioida rakenteiden kantokyky. Tukirakentein rakennettu puuterassi 50 cm koolauksella kestää yleensä hyvin yhteispainon, joka koostuu altaan, vesimassan ja ihmisten painosta. Rakenteiden kestävyys kannattaa kuitenkin varmistaa etukäteen rakennusalan ammattilaiselta.

Ulkoporeammeen voi myös upottaa terassiin. Yksinkertaisimmillaan allas sijoitetaan terassin reunaan ja terassia jatketaan porealtaan ympärille. Altaalle voidaan myös sahata terassiin sopivan kokoinen asennusaukko. Tällöin asennusalustalle pitää tehdä tarvittavat pohjatyöt, eli n. 30 cm syvä, suora sorapeti, jonka päällä 5-10 cm paksuudelta eristelevyt. Jos terassin rakenteisiin tehdään aukon teon yhteydessä muutoksia, pitää terassin kantavuus tarkistaa. Muista myös, että ulkoporealtaan huoltoluukulle pitää olla sujuva pääsy upotuksesta huolimatta.

Myydyimmät tuotteet (10)

Katsotuimmat tuotteet (10)

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.