Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:

Keittiökalusteet

Keittiökalusteet ovat avainasemassa, kun luodaan toimiva ja tyylikäs keittiö. Netraudasta löydät laajan valikoiman korkealaatuisia ja edullisia keittiökalusteita. Panostamme laatuun ja monipuoliseen valikoimaan, jotta voimme tarjota parhaat vaihtoehdot unelmien keittiön toteuttamiseen. Meiltä löydät suositut tuotemerkit kuten Temal, Ideal Keittiöt, Beslag Design ja Blanco.

1-48 / 489

489 tuotetta

1-48 / 489

489 tuotetta

Keittiökalusteet

Keittiökalustevalinnat vaikuttavat huomattavasti koko asunnon ilmeeseen ja tunnelmaan. Tyylikkäät ja ajantasaiset keittiökalusteet luovat pohjan toimivalle sisustukselle ja toimivat myyntivalttina asuntoa myydessä. On tyylisi sitten millainen tahansa, kannattaa tutustua Netraudan laajaan keittiökalustevalikoimaan.

Meiltä löydät keittiökalusteet mitä erilaisimpiin tiloihin ja tyyleihin. Tarjoamme monipuolisen valikoiman, johon kuuluvat muun muassa laadukkaat keittiökaapit, tyylikkäät keittiön kaapin ovet, käytännölliset sokkelilevyt, toimivat keittiömekanismit ja kodinhoitohuoneen kalusteet. Luo unelmiesi keittiö käyttämällä laadukkaita ja kestäviä materiaaleja. Samalla istumalla on myös helppo tilata kaikki keittiökalusteiden asentamiseen tarvittavat työkalut ja välineet.

Keittiö on kodin sydän

Keittiötä ei syyttä kutsuta kodin sydämeksi. Keittiön lämpö ja yhteiset ruokailuhetket tekevät siitä tärkeän oleskelupaikan. Keittiön viihtyisyydellä on kuitenkin merkityksensä, sillä jos keittiön kalustus ja muu olemus eivät ole ajan tasalla, ei keittiössä oleskelu välttämättä houkuta. Keittiön ilmeen saa kuitenkin nopeasti uudistettua asentamalla aikansa eläneiden keittiökalusteiden tilalle uudet ja toimivammat kalusteet. Keittiössä korostuu sisustusratkaisujen lisäksi erityisesti käytännöllisyys ja toiminnallisuus. Keittiökalusteiden asentamisessa onkin hyvä ottaa huomioon kalusteiden toimiva sijoittelu ja asennuskorkeus. Aloita keittiön päivittäminen Netraudasta!

Kaikki keittiöön – valmiskeittiöistä yksittäisiin vetimiin

Netraudan verkkokaupasta löydät kaikenlaiset keittiökalusteet aina valmiista kokonaisuuksista pienempiin yksityiskohtiin. Valmiskeittiö on nopean ja tehokkaan remontoijan valinta. Jos haluat kuitenkin koota omannäköisesi kokonaisuuden, onnistuu sekin helposti, kun tarjolla on koko Netraudan laaja valikoima. Täydellisen keittiöremontin sijaan on mahdollista myös uudistaa vain osa keittiöstä, sen mukaan, mihin milloinkin on tarvetta. Tai mitä jos piristäisit keittiön ilmettä uusilla vetimillä? Kun keittiösuunnitelma on valmis, on aika siirtyä suunnitelmista toteutukseen – Netraudan kautta tietysti!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.