1-100 / 1288

1288 tuotetta

1-100 / 1288

1288 tuotetta

Aitaelementit

Laadukkaista aitaelementeistä tehty aita rajaa pihasi tyylikkäästi. Voit käyttää aitaelementtejä myös esimerkiksi terassilla ja kuistilla kaiteiden sijaan. Korkeammista aitaelementeistä saa myös todella upean näkösuojan terassille. Netraudan aitaelementtivalikoima sisältää runsaasti erikokoisia, eri tyylisiä sekä erilaisista materiaaleista valmistettuja korkealaatuisia aitaelementtejä, jotka ostat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Tutustu valikoimaamme pikaisesti ja hanki pihallesi upeat aitaelementit!

Laadukkaat aitaelementit pihaan kuin pihaan

Laajasta valikoimastamme löydät todella runsaasti erilaisia laadukkaita aitaelementtejä. Valikoimassamme on tarjolla muun muassa hienosahatusta kuusesta, painekyllästetystä kuusesta ja männystä, alumiinista sekä vahvasta verkkolangasta valmistettuja aitaelementtejä. Lisäksi löydät monen kokoisia aitaelementtejä – niin korkeita kuin matalia aitaelementtejä. Olemme valinneet valikoimaamme runsaasti eri tyylisiä aitaelementtejä, joten meiltä löydät todella laadukkaat aitaelementit niin moderniin pihaan, vanhan puutalon pihaan kuin mökillekin. Meiltä voit hankkia valmiiksi maalattuja aitaelementtejä sekä puun värisiä aitaelementtejä. Laadukkaista aitaelementeistä tehty aita säilyy kauniina pitkään ja tuottaa iloa vuodesta toiseen. Aitaelementtien lisäksi löydät meiltä pihaasi myös upeat ja laadukkaat pihakivet ja laatat. Tutustu laadukkaaseen valikoimaamme pian. Pian pääsetkin jo tekemään pihallesi aitaa sekä pihakiveystä!

Valikoimastamme korkealaatuisista materiaaleista valmistetut aitaelementit

Valikoimastamme hankit korkealaatuisista materiaaleista, kuten alumiinista hienosahatusta kuusesta ja painekyllästetystä männystä ja kuusesta, valmistetut aitaelementit. Jos haaveilet valkoisesta aidasta, voit hankkia valikoimastamme valkoiseksi maalattuja aitaelementtejä ja saat haaveilemasi valkoisen aidan todella helposti ja nopeasti. Valikoimassamme on tarjolla myös moderneja harmaaksi maalattuja aitaelementtejä. Kattavasta valikoimastamme löydät helposti omaan pihaasi parhaiten sopivat elementit pihan tyylistä ja koosta riippumatta. Kun hankit aitaelementtejä, mittaa ja laske tarkasti, kuinka paljon tarvitset elementtejä. Muista hankkia myös kiinnikkeet ja muut tarvikkeet. Valmiilla aitaelementeillä aidan pystyttäminen sujuu todella nopeasti ja vaivattomasti. Tuotteet tilaat kätevästi netistä kotiin toimitettuina. Meiltä löydät aitaelementtien lisäksi myös kestävät ja laadukkaat käyntiportit. Tutustu laajaan valikoimaamme jo tänään ja tilaa pihallesi tyylikkäät ja kestävät aitaelementit ja portit.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.

Soita ja tilaa!

Myyntinumeromme palvelee

029 1800 220

Ark 8.30-18.00 | La 10-16 | Su 12-16