Nyt yli 70 000 tuotteeseen ilmainen toimitus! Kampanja-aikaa jäljellä:

Aitaelementit

Laadukkaista aitaelementeistä tehty aita rajaa pihasi tyylikkäästi. Voit käyttää aitaelementtejä myös esimerkiksi terassilla ja kuistilla kaiteiden sijaan. Korkeammista aitaelementeistä saa myös todella upean näkösuojan terassille. Valikoimamme sisältää runsaasti erikokoisia, eri tyylisiä sekä erilaisista materiaaleista valmistettuja korkealaatuisia aitaelementtejä.

1-48 / 854

854 tuotetta

1-48 / 854

854 tuotetta

Aitaelementit

Miten aitaelementeistä rakennetaan aita?

Valmiilla aitaelementeillä aidan pystyttäminen sujuu nopeasti ja vaivattomasti. Alla on yleinen vaiheittainen ohje aitaelementtien käyttämisestä aidan rakentamisessa. Muistathan aina noudattaa aitaelementin valmistajan antamia pystytysohjeita.

  • Mittaa ja merkitse tarkka sijoituspaikka aidalle. Tarkista maaperän tyyppi ja varmista, että se on sopiva aitapylväiden tukemiseksi.
  • Valitse sopiva aitaelementti ja hanki tarvittava määrä elementtejä, aitapylväitä ja niiden pylväiden jalkoja. Muista hankkia myös kiinnikkeet ja muut tarvikkeet. Valinta riippuu tavoitteestasi - haluatko yksityisyyttä, esteettistä ulkonäköä vai turvallisuutta.
  • Asenna ensimmäinen aitapylväs paikalleen. Varmista, että se on asennettu suoraan ja että se on tukevasti kiinnitetty maahan tai perustukseen.
  • Kiinnitä ensimmäinen aitaelementti aitapylvääseen sopivilla kiinnikkeillä, kuten nauloilla, ruuveilla tai pihdeillä.
  • Jatka asentamalla aitaelementit vuorotellen pylväisiin, kunnes aita on halutun mittainen. Muista tarkistaa aitaelementtien korkeus ja vaaka-asento asennuksen aikana.
  • Leikkaa ylimääräinen aitaelementti tarvittaessa sopivaksi viimeisen pylvään kohdalla.
  • Kiinnitä viimeinen aitaelementti viimeiseen aitapylvääseen sopivilla kiinnikkeillä.
  • Tarkista ja säädä aitaelementtien vaaka-asentoa ja korkeutta. Kiristä kiinnikkeitä tarvittaessa.
  • Mikäli valitsit puisen aidan, viimeistele aita käsittelemällä se maalilla tai öljyllä, jotta saat suojan sään vaikutuksille.
On tärkeää noudattaa paikallisia rakennusmääräyksiä ja turvallisuusohjeita aitaelementtien käytössä aidan rakentamisessa. Lisäksi on suositeltavaa tarkistaa aitaelementtien kunto ja huoltaa niitä säännöllisesti, jotta ne säilyttävät kestävyytensä ja toimivuutensa pitkään.

Mikä tekee metallisesta aitaelementistä hyvän valinnan?

Metalliset aitaelementit ovat usein erittäin kestäviä, pitkäikäisiä ja vaativat vähän huoltoa. Metalliset aitaelementit voidaan valmistaa monenlaisista materiaaleista, kuten teräksestä, alumiinista tai galvanoidusta teräksestä, jotka ovat kaikki erittäin kestäviä ja säänkestäviä.

Metalliset aitaelementit ovat myös monipuolisia ja niitä voidaan käyttää erilaisissa ympäristöissä. Metalliaitaelementit ovat usein myös helppoja asentaa ja ne sopivat monenlaisiin aitausprojekteihin, kuten yksityispihoihin, teollisuusalueille, urheilukentille ja maatiloille.

Metalliset aitaelementit ovat siis hyvä valinta, kun halutaan kestävää ja helppohoitoista aitaa, joka tarjoaa suojaa. Niiden tyylikäs ulkonäkö ja monipuoliset käyttömahdollisuudet tekevät niistä erinomaisen vaihtoehdon monenlaisiin ympäristöihin.

Aitaelementtejä on saatavilla useista eri materiaaleista valmistettuna. Puu on perinteinen aitaelementtimateriaali, joka on edullinen, helppo asentaa ja antaa luonnollisen ilmeen. Puuaita on helppo muokata ja maalata, mutta se vaatii säännöllistä huoltoa. Verkkoaitaelementit ovat yleensä valmistettu teräslangasta, joka on hitsattu tai kudottu tiheäksi verkoksi. Ne ovat kestäviä ja helppoja asentaa, ja niitä käytetään usein esimerkiksi kasvimaan tai pihan rajauksena.

Mitkä ovat tärkeimmät tekijät, joita tulee harkita valittaessa terassi aitaa?

Terassi-aitaa valittaessa on tärkeää harkita muutamia tekijöitä. Ensinnäkin, terassi-aidan on hyvä soveltua ympäristöönsä ja talon arkkitehtuuriin. Aitamateriaa kannattaakin valita terassin ja talon yleisilmeeseen sopivaksi. Lisäksi terassi-aidan tulee olla kestävä, sillä se altistuu usein sääolosuhteille ja kulutukselle. Esimerkiksi puu on perinteinen materiaali terassi-aitoihin, mutta se vaatii säännöllistä huoltoa, kuten maalaamista ja käsittelyä, jotta se kestää aikaa. Toisaalta metalliset aitaelementit, kuten alumiini tai teräs, ovat erittäin kestäviä ja vaativat vähän huoltoa.

Toinen tekijä, jota tulee harkita terassi-aitaa valittaessa, on yksityisyys. Jos haluaa terassilleen enemmän yksityisyyttä, kannattaa valita korkea aitaelementti, joka estää näkösuojan lisäksi myös tuulen ja melun. Jos taas haluaa avoimemman ilmeen terassille, voi valita matalamman aitaelementin tai esimerkiksi terassiverkon.

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.