Pakkanen puri hinnoista JOPA PUOLET POIS! Hyytävät hinnat voimassa enää:
  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

  • 1

1-30 / 30

30 tuotetta

Kaasu-uunit

Tiesitkö, että monet huippukokit vannovat kaasulieden nimeen? Luota ammattilaisten mielipiteeseen ja tilaa kaasulla toimiva uuni ja liesi näppärästi netistä. Kun etsinnässä on laadukas ja turvallinen kaasu-uuni, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Netraudan valikoimasta löydät vaihtoehdot niin kotiin kuin mökillekin. Keräsimme valikoimaamme vain luotettavia ja tehokkaita vaihtoehtoja. Selaa tuotteita ja poimi parhaat päältä!

Turvalliset kaasu-uunit kotiin ja vapaa-ajan asunnolle

Suomessa myytävät kaasulla toimivat uunit ovat nykyään todella turvallisia. Ne on nimittäin varustettu liekkivahdilla, joka keskeyttää kaasun tulon liekin sammuttua. Liekkivahti toimii samalla myös lapsilukkona. Uunia ja liettä voi siis käyttää täysin huoletta arjen keskellä. Löydät Netraudan valikoimasta erilaiset laadukkaat liedet, jossa on uunin lisäksi kaasulla toimivat keittolevyt. Tarjolla on myös kalusteisiin integroitava kaasu-uuni, jos haluat sijoittaa sen liedestä erilleen. Mallit on suunniteltu käytännöllisiksi ja helposti puhtaana pidettäviksi. Kannelliset liedet toimivat pienessä keittiössä myös kätevänä laskutilana, ja ne on helppo pitää puhtaina irrotettavien ritilöiden ansiosta. Kaasu-uuni on paisto-ominaisuuksiltaan ensiluokkainen, sillä se kypsentää ruuat ja leivonnaiset miellyttävän tasaisesti. Grillitoimintoa käytettäessä valittavana on ylä- tai alalämpö. Mallista riippuen uunissa on joko manuaalinen tai automaattisytytys. Valitse nyt omia tarpeitasi vastaava tuote ja panosta luotettavaan uuniin, josta on iloa vuosiksi eteenpäin.

Kaasu-uuni netistä edulliseen hintaan

Netraudan valikoimasta löydät erilaiset kaasu-uunit edulliseen hintaan. Kaasu on energianlähteenä tehokas ja nykyaikana myös erittäin turvallinen. Nämä tuotteet ovatkin ihanteellinen vaihtoehto kesämökille tai kaasuverkkoon kuuluvaan asuntoon. Voit lukea lisää tuotteiden erityistoiminnoista niiden yksityiskohtaisista tuotetiedoista. Tarjoamme sinulle monta eri malli- ja värivaihtoehtoa, joiden joukosta löydät varmasti oman suosikkisi. Valitse perinteinen malli tai tyylikäs designliesi ja yhdistä se sulavasti keittiön muuhun sisustukseen. Nämä laatu-uunit kestävät taatusti aikaa ja kovaakin käyttöä. Tilaa siis omasi jo tänään!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.