• 1

1-38 / 38

38 tuotetta

  • 1

1-38 / 38

38 tuotetta

Valmispiiput

Valmispiippu on on tyylikäs, helposti asennettava ja turvallinen ratkaisu kaikenlaisiin tulisijoihin. Netraudasta löydät johtavien valmistajien valmishormit ja piippupaketit kätevästi samasta paikasta. Oli kyseessä sitten teräshormi takkaan tai valmispiippu mökille - meiltä löydät sopivan tuotteen jokaiseen makuun ja kohteeseen huippuhintaan!

Tehokas ja paloturvallinen valmispiippu Netraudan valikoimasta

Valmispiippuja myydään useissa eri varianteissa. Schiedelin mallisto edustaa saksalaista huippulaatua. Merkin valmispiippu Rondo Plus kuuluu markkinoiden monipuolisimpiin hormijärjestelmiin. Tarjolla on yksihormisia, tuplahormisia ja triplahormisia piippuja useassa eri koossa, joten sopiva ratkaisu löytyy varmasti jokaiseen tulisijaan. Valmispiippu Permeter Smooth puolestaan on sileäpintainen ja täysin pannaton teräspiippu, jonka vahvuuksiin kuuluu erinomainen paloturvallisuus ja tyylikkyys. Sen lisäksi tuotesarjaan kuuluu myös matalaenergia- ja passiivitaloihin kehitettyjä ratkaisuja. Pitkälle kehitetyn järjestelmän ansiosta Schiedel-sarjan tuotteet voidaan asentaa helposti ja turvallisesti myös ilman ammattilaisen apua. Saksalaisten valmispiippujen ohella valikoimamme pitää sisällään laadukkaita teräspiippuja kotimaisilta valmistajilta. Teräspiipun puolesta puhuvia tekijöitä ovat hyvä ulkonäkö, keveys ja helppo asennettavuus. Kyseessä on suosittu valinta varsinkin silloin, kun piippu lähtee tulisijan päältä, tai kun etsitään tilaa säästävää ratkaisua. Mikä parasta, teräshormissa on tyylikäs ja huoltovapaa pinta, joka sulautuu kauniisti sisustukseen. Merkistä riippuen tarjolla on myös erilaisia värivaihtoehtoja. Halutessa voit siis valita hormin takan värin ja muun ympäristön mukaan. Älä siis enää aikaile, vaan tee tilaus netissä vielä tänään!

Osta valmishormi kotiin tai mökille näppärällä kotiintoimituksella

Savupiippua ostaessa on hyvä muistaa, että sen tulee sopia yhteen tulisijan kanssa. Tulisijan turvallisuuden ja toimivuuden kannalta on ensisijaisen tärkeää, että tulisijaan on valittu juuri siihen halkaisijaltaan sopiva, oikeanlainen savupiippu. Muita tärkeitä valintakriteerejä ovat sopiva lämpötilaluokka, yhteensopivuus polttoaineen kanssa, riittävä pituus ja hyvä veto. Valmispiippujen ja piippupakettien etu on, että saat kerralla kaikki yhteensopivat osat. Esimerkiksi takkaan soveltuva Jeremias-piippupaketti sisältää kaiken tarvittavan aina aloituskappaleesta peitelevyyn ja sadehattuun. Vai etsitkö näyttävää ratkaisua puulämmitteisiin tulisijoihin? Schiedelin laavakivestä valmistettu valmispiippu voidaan asentaa nopeasti. Se on myös mainio vaihtoehto tulisijavaraukselle, kun tulisijaa ei ole vielä valittu. Vaihtoehtoisesti voit valita kotimaisen Härmä Air -sarjan teräspiipun, joka on suunniteltu erityisesti on kevyttakkoihin ja kamiinoihin. Tarkistathan ennen ostoa vielä tuotekohtaiset tiedot ja asennusohjeet. Ne löytyvät tuttuun tapaan ladattavana PDF-tiedostona suoraan tuotteen kohdalta. Kun olet löytänyt omaan kotiisi sopivan ratkaisun, sinun ei tarvitse kuin klikata tilaus matkaan. Tervetuloa kannattaville ostoksille!

Syötä tähän sähköpostiosoitteesi, niin lähetämme ostoskorin sinulle.